IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Haa! Fossiilikuvia!Tiistai 08.02.2022 00:36



Kasvilehdellä on sieni-selek-ranka, oikeassa alanurkassa. Ja putkia ympäröi nuo mustat koiranputken lehdet, aivan kuin musta yrittäisi pelastaa putket hukkumiselta. Mustaa kasvaa myös putkien sisältä. Mustaa pitsiä sienilehden ympärillä.

Oikeassa ylänurkassa olevasta (snaaksien oksentamasta? tai niiden suita vasten olevasta) mustasta pöperöstä tulee mieleen "minikansa"-pöperö Marsista, smooth white disc :ien läheltä "lumimaisemasta".

2 kiertyy yhdeksi... toinen tulee sieniputkesta, ja toinen ulkopuolelta. Sitä vartenko ne snaaksit ampuvat pätkänarun pesään, saadakseen sen kohtaamaan pesän putkesta nousevan narun? Sitten 2:sta tulee lehti ... = anomalocaris, reunoiltaan epäsymmetrinen äyriäis-levä? (En tiedä mitään kasveista enkä paljon mistään muustakaan ...)

__________________________________________________


Ylen sivulla oli fossiilikuvia.
Tämän sain irti, kun tutkin kuvaa. Näitä ei meinaa ymmärtää edes minkäänlaisella kuvankäsittelylläkään.
En tiedä, mihin nuolen ovat piirtäneet osoittamaan... kuvan käsittelyllä siitä löytyy kultainen kontti, jonka musta liaani puhaltaa, ja jonka vinoneliösivut alalaidasta vastaavat kahden lehden pehmeään syliin. Kunhan ei vaan liene sukua Borneon viidakon taivaan värisille... väitin siellä ylhäällä olevan taivaan värisen kontin. (Sikäli kuin tiedän, on niitä tummia liaaneja Plutolla, Jupiterin Europa-kuussa, Himalajalla, ...)



"Vinot (epäsymmetrisesti) äyriäis-sammal -silmät" ... Ne, jotka ovat kaktuksen näköisillä artemia-äyriäisen alkioilla, ja kai myös sienieläinten alkioilla? Ehkä ihmisenkin? Sellaiset, että toinen silmä on klo 1.30 :ssa ja toinen - ei suinkaan klo 10.30:ssä vaan toisessa päässä - klo 7.30 :ssä.
Jotenkin tuntuu, että tuollaisilla halkio-helma -kiekoilla on sellaiset ...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.