IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

-Keskiviikko 20.04.2022 05:07

Alkoi vitsin puolikkaana tuo iskä-äiskä. Mutta tie vie juurille.
Kuin perhe. Hassua. Iska on vahva punalevä-taskurapu, kuin seepia-suppusuinen jätti-kimalainen, lintuhämähäkki, jonka rapu-kuono suuntautuu vauvaan, mutta bakteerimaisen äyriäis-vaunun musta häränpäänsä meihin. Äiskä on alkeellinen bakteeri, jonka ruumis on sienijuuri, ja pää on levä. Hän synnyttää samalla tavalla kuin Kiinan jäätikön bakteeri-sukuiset "seitti-seisojat". Maapallolla ON tuollaisia maana makaavia jätti-bakteereja, joilla on päänä kuusikulmio. Olen esitellyt sellaisenkin. Taitaa olla sama kuin Grönlannin 3,5km pitkät "nukkuvat kissat". Onko takin "napitus" sama? "Persepäästä" lähtee taakse ylös muutamia ohuen näköisiä torvia, riikinkukkopyrstömäisesti. Tuppi-Pori-sarvisammal? = maapallon pinnan suuria osia. "Singing-Stander"-putkia? Mikrofoneja näkyy olevan, laulajina iskä & pojat. :D



Ne putket, eivät olekaan tyhjiä. Ohuita kyllä. Niissä taitaa asua lippalakki-tyyppejä. Asuvatko "lippahatut", niinkuin taannoisessa rantakuvassani, joissakin ihmeen sienijuuren putkissa? Asuvatko, tai asuivatko. Samasta lähtevät putket, jotka kaartuvat pääpuolesta taakse ylös. Sen täytyy olla sukua sarvisammalelle, ja mm. maapallon niille asioille, joissa porukkaa on samassa paketissa paljon, päät pistävät ulos joka puolelta omista taskuistaan tai kapalokääreistään: "enkelten" putkimato (hollannikkaan näköinen), ja musta juttu meren pohjalla. Tuossa porukka on erillään toisistaan erillään olevissa viuhkan putkissa. Viuhkan juuri, ihmiskallomainen, on jokin tuppi-pori-juuri. Sen täytyy olla "planetaarisen elämän" alkujuuri, koska ilmiselvästi 2 valtavaa levä-yksikköä kasvaa siitä.

Juuri edustanee myös maapallon limasuonia, joissa olivat kiinni yorgian ( <-- kuin tuo äiti) lisäksi chondracanthus-madot ja tod.näk. aikaisemmin c.-punalevä-äyriäiset ovat olleet siinä kiinni (ellei osa ole vieläkin, niinkuin lippalakki-seisoja?!)

Kyllä siinä on elämää, Kuussa. Elämän alkua, edustamaan maapallon monia elämänmuotoja. Vastaavat Maan ensimmäisiä elämänmuotoja. Pääsee juurilleen, kirjaimellisesti.

______________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.