IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ElämänpuuSunnuntai 22.05.2022 23:44



P.S. Ei kai se muuta ole kuin levää. Jokin levä, joka vaan on tuollainen, puissa, ja maahankin muinaisen sulan varren ulottaa. Tuollaisen mutkilla olevan varren voi jäljittää artemia-äyriäisen kehitys-vaiheiden avulla ulottuvan merisulkien kautta sienieläimiin mutta ei aivan sellaiseen asti kuin Aizo Aceae ... Sarvisammal-kuvissa näkyy samalla tavalla mutkilla olevaa vartaloa.

Silmät pitää piilottaa, tai toinen, tai eriparillistaa ne, jottei vihulainen huomaa että siinä on joku. Ajattelin noin, kun katsoin levämäisiä sieniä.

Ei kai sillä ole pihditkin? Herrajestas... kylläpä on pohjoinen locaris! Pakkasen kestävä. Jotain outoa siinä on. Hyvin muinainen olento.
2 kelloa on "suun" edessä otuksella. Niiden yläpuolella on toiset 2 kelloa. Niidenkin yläpuolella on sitten 2 kelloa.... kelloparit kiertyvät meidän vasemmalle, P.S. Levän "otsa"-kelloja ... olennon oikeaa puolta kohti. Onko siinä sulkia vai ympyrän kehiä? Se olisi ymmärrettävää ja nähtyä, että puuhun valmistetaan avaruuden painottomuuden suuria muotoja, niinkuin kiekko keskusmunalla. Kiekkorivi... anomalocaris olisi saattanut alussa kasvattaa kiekkorivit kupeilleen. Ehkä sellainen olisi lähellä saniaista. Tässä näkyy olevan kiekko kuin planeetan rengas. Sen sisällä kaulukset, ja kaulusten sisällä laakamatoa muistuttava the-black -baby, valkea. 1, jonka kuuluu olla mustan kouran sormi, tai locariksen sulka. Miten se siitä kiekon keskeltä menee... siten, kun kiekkoja on vierekkän monta, ne tarttuvat yhdeksi? Eikun siitä voi kasvaa kokonainen, 1 toukasta. Tai I_I_I_I_I tuon näköinen etsii itselleen parin. Hmm... vai onko siinä 2 putkimadon tapaista, jotka tekevät puuhun avaruuden renkaat? Levä-sulkien päät tarttuvat yhteen renkaaksi, tai ainakin siltä näyttää. Jos ensin kaksi I_I_I_I_I olisi yhtynyt, ja vielä siten, että jokatoinen menee toiselle puolelle, niin puussa oleva levärengas olisi kirjava geeneistä, koska 1 puolen sulatkin olivat kirjavat joka-toinen -tapaan. Tällaiset asiat varmaankin tiedetään. Rengas valmistaa kaulukset, jotka valmistavat toukan. Hmm... ammoniitti on ehkä syntynyt siten, että toukka ei irronnut renkaasta. Rengas-hökötys jäi kokonaiseksi. Ympärille tuli "lokasuoja-paloja", sen levärenkaan palaset. Se "ammoniitti" oli litteä, valkea toukka keskellä. Ehkä se syntyi niin. Joillekin siitä tuli jalkoja, siitä kiinni jääneestä levä-renkaasta. Tuollaisesta turkoosista pätkistä muodostuneesta renkaasta, joka tuossa puussa näkyy. Se tekee sellaisen keskusmuna-kiekon, olevinaan painottomuuteen, galaksien malliin. Ehkä ne Aurora-levä-bakteerit todella nousivat maasta sinne? Jos ne on pumpattu jollain kaasulla, vahingossa tai tarkoituksella? Kun haluaa estää painovoiman. :) Kehittynyttä porukkaa. Tai se on keksinyt jonkin anti-materian, koska ei pidä painovoimasta, tai koska haluaa pysyä latvustossa. Epäilen, että levällä tai sillä mustalla on jotain ylös nostavaa.


... kädet roikkuvat sivuilla ... suun yläpuolella on silmiä ... Aargh !
Pääni/olkani/käsivarteni mitä todennäköisimmin osui noihin sulkiin ...! "Kädet", sillä on värittömiä sydämen muotoisia lehtiä alhaalla, ja ylempänä samoja turkoosina levähyytelönä.

Nyt minä ymmärrän enemmän. Obabinian kärsä on sama kuin noilla pienillä vihreillä ritareilla viuhottaa limakärsä. Se menee johonkin ravinteiden perään maahan, sienijuuriin itseasiassa. Niinkuin Chondracanthus Anchorellan "sorkka-kärsä" myös. Ajattelin että kuvassa näkyvän kapea hento, alaspäin kapeneva varsi olisi lähinnä sellainen.
Locariksesta menee sukuhaara nautiluksiin. Siellä tuota... löytyy kärsä... "nautilukselta".
Kuopion kivisten "obabinioiden" kärsää löytyy kiinnittyneenä niiden alapuolella edessä oleviin säiliöihin, joita kutsun eliökartassani dickinsonioiksi.
Kärsä on sama kuin verkontekijöillä, joiden esi-äidit tekivät Suomenniemen ... ehkä ... Pallolla asusti aika isoja olentoja.

Minä kun kahlasin englantilaisia maksasammalia läpi, etsiessäni niistä "vihreää anomalocarista" männä vuosina, niin siellähän oli obabinian näköinen sammal myös, silmärykelmineen. Ovatko nuo pienet limakärsäkkäät "ritarit" maksasammalia? Pieniä samanlaisia, kuin mutka-vartinen "levä-puu"? Voihan ne olla monen välimuotoja, pikku-nenäkkäät. Halusin mainita obabinian näköisen maksasammalen, en kai minä sellaista unohda.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.