IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Keskiviikko 06.07.2022 10:38

Perjantai:
Se on harhakuva, jos kuvittelee, että metsässä seisovat yksinään puut, kuivat puut, kosketuksissa vain maahan. Eivät seiso puut yksinään. Siellä on muutakin kuin hämähäkkejä ja lintuja. (Muutokset maassa ovat näkyvämpiä.) ... oh my god, nyt pälkähti päähän, että jos nuo ovat kuusen osia, nuo lima?-putket ... SELLAISIA ON MERISULALLA ! Herratsiunaama, eihän ne nyt sentään sellaisia voi olla?! Merisulka on eläin, mutta se on puumainen, hiukan. Vääntö puuttuu, locariskierre... EIKÄ puutukaan, sulalla on tuota. Muistaakseni sen sulat meinaavat vängetä eri suuntaan sen sivuilla. Niinhän se varmaan onkin: kuusella on merisulan limaputket. :D Hyvin hennot ja näkymättömät enkeli-kädet. Jos näen oikein. Mutta niitä ampuilee vaikka mistä vaikka minne ...



_____________________________________________________

Torstai:
Siskoni väänteli eilen lankoja, jotka kai ovat rautalankaa, ja kertonut perheelleen aikoja sitten, että minä näen varjoissa olentoja joita ei ole. Hän häviää tämän kiistan vielä joskus, "muutamaa pistettä vaille täys-L-rivi" yo-papereineen. Yhtä kirkkaasti häviää kuin hävisi muistipelit.* Että kun kukaan ei ole hänelle niistä kertonut, niin sen takia niitä ei ole. Perkele! Minun aliarviointia. The black exists.
Kuvat kertovat, että tuota kiveä hautovat meille näkymättömät olennot. Ne ovat sekä muovimaisen läpinäkyviä (kosteutta ja limaa taitaapi olla siis), että seittimäisen läpinäkyviä (homemaisen, rihmamaisen ja pölymäisen vähemmän märkää), mutta voivat olla myös näkyviä välillä. Liikenopeus on juuri sellainen, ettei eläin, niinkuin ihminen tai lintu, näe sitä. Saalistava kissa toimii niin, ettei eläin näkisi liikettä/muutosta. Voin todistaa kuvilla, että olentoja on siinä, sillä kamera ei ole sama kuin ihminen. Aika ulottavia ovat, jos maasta käsin koukkivat... räpylää ilmenee oksalla, mielestäni. Olen juuri kaivelemassa kuvista niitä... johan tuossa hyvän julkaisinkin: yhdessä kuvassa tummana näkyvää punaista letkua koskettaa vihreä, täysin näkyvä räpylä-lehti. En tiedä, hautovatko mustat kiveä turhaan ja vain koska niiden tehtäviin on aina kuulunut herättää sen kokoiset kivimunat. Joka tapauksessa kiven pinta elää / pinnassa elää - olkoon sitten kuinka 100% kivi tahansa. Eivät ne välttämättä haudo sitä, vaihtoehtona silloin uteliaisuus. Tai molemmat vaihtoehdot yhdessä.
On minulla hullumpaakin "ideaa" noista. Silloin kun kysyin mustamaija-pellonreuna-kuvasta, että "Kysymys: millä tavalla nuo pellon pohjalta tulevat lävistävät tuon (kotelon) seinän?" minulla oli jo ajatusta oudoista läpäisyistä. Huimin ajatus on, että nuo pystyvät läpäisemään hetkessä paksun puun tai talon seinän. Se nyt vaan on olemattomista "havainnoista" koottu ajatus asiasta, jota on tai ei ole olemassa. En väitä olevan. Hyvin ne ovat (senkin) asian salanneet, jos se on mahdollista. :D

* No olinhan minä vuoden vanhempi. Ja ei hän "kirkkaasti" häviä mitään, mutta tämän musta-homman kyllä.

___________________________________________________

Keskiviikko:



Luulin että pikkunassu elää... ja että kääntänyt päätään, suun pois "kraaterista". Se on kai vain kivi. ...
... jonka pinta elää kauttaaltaan ja johtojen pinta elää. Ehkei mikään muu elä.
No "mustat" ainakin riehuvat siellä. Maassa, luulin että oksillakin.
P.S. Voi "pikkunassun" sisällä jokin elää, mistä sen tietää. Suurella ihmeellä, karhukais-temppu... se vaatisi kyllä noilta herättelijöiltä ihmetekoja. Ainakin minä annan niille (mielessäni) mahdollisuuden yrittää. Voi olla, että se vaatisi AIKA pitkän kesän. Jos miljoonia vuosia vanha kuoriutuisi, ne kuolisivat... elleivät pariutuisi noitten mustien kanssa... mikä olisi takapakkia. ...elleivät nämä nykyiset "henkiolennot" saisi siitä jonkin mahdollisuuden, jota niillä ei tällä hetkellä ole... Voitte hautoa dinosaurusten munia noitten avulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.