IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AlpitTorstai 15.09.2022 16:09

Missä näin tuollaisen valkean reiän? En muista - Marsissa? Muutama vuosi sitten näytettiin Marsista valkeita "naamoja", jotka muistuttivat näitä. Muistuttavat Jatulin Tarhoja Suomen rannikolta, niiden valkeita "kukkia"/"hampaita". Viimeksi mainitut yhdistin salpoihin. Mikä hiivatin Sampo kuvassa on... kato nyt, kultainen putkikone, joka laittaa valkeareunaiset torvet pintaan, jos puhun rannalla. :D Kaukaa katsottuna tämän kuvan valkeat ovat riveissä ympyrä-alueella, n. 1/2 m. Aikoiko tuo syödä luulemiaan itikoita pinnalta, vai kuunnella ja haistaa kuka puhuu? Ehkä koko järven pohja on tuollaista "putkikonetta" ... Oho, kuva on vinossa: vasemmalle suuntaavien asioiden kuuluisi osoittaa ylös. Putki osoittaa ylös siis. Ne ovat matalassa vedessä, pinnan tuntumassa, ja aistivat pinnan värähtelyt.




____________________________________________________

Tämä on nyt vähän erikoinen KALKKI-kuva vuoren eläin-päisistä kylkiluista. Niitä löytää helposti selvempinä ja ei-valkoisina Alpeilta, joka paikasta. Iskeydyin tuohon, kun ovat omalla tavallaan paljastavia ja erilaisia nuo. Kuvan ylälaidassa, kalkkijutun vasemmalla puolella, vuori nukkuu siinä, sleeping-cat, valkoisella kissa-(käärmeen)nenällä. Muumio-paketti. Kuolemattomien söpöjen hydrien äiti. Eikö olekin? Muutama otus muistuttaa koko vuorta, ainakin yorgia ja kuolemattomat hydrat. Eläimet muistuttavat vuoren "kylkiluita". Rotifermaiset hydrat, rotiferit, levät ja bakteerit muistuttavat molempia. Kiinan bakteerimaiset, levämäiset, rotifermaiset, simpukkamaiset, punalevä-äyriäismäiset "SEITTISEISOJAT" ovat alhaalta kiinni samanlaisessa suonessa ohuella langalla, kuin vuoren muhkeat, eläinpäiset "kylkiluut" ovat kiinni haarukkapitsimäisessä suonessa. Ovat siis samoja, samoin syntyneet, ja Alppien kaltaista elämää.



Vuoren harja on siinä, missä sininen ja keltainen pitsi yhtyvät. Suoni on vuorten välisessä laaksossa. Suoni on kuin haarukkapitsiä: siinä kiinni olevista läpyköistä valmistuu, hiukan kiertäenkin, muhkeiden palikoiden kuori. Kai se vuori voi synnyttää sivustaan toisen vuoren = 100km pitkän nisäkäs-päisen rotifer-hydran - hydrat ovat kuolemattomia eläimiä ... Ehkä se oli ainutkertaista, ja valtavaa kehitystä tapahtui jo yhdessä sukupolvessa ???
Joskus pitsit yhdistettiin laaksossa... miten tämä on... tuohan on ehkä entistä merenpohjaa. Olen pitkään arvellut että laaksot ja vuorenharjat vuorottelivat, niin että kohta uusi vuori valmistettiin kahden entisen väliin. Joka tapauksessa vuoren harjalla näkyy suoni. Tiedätkö mitä siitä seuraa, kun vuoren harjalla on suoni? - ainakin Grönlannin kartan mukaan suoni lähetti vuoren rinnettä pitkin alas sellaisia punalevä-luomuksia, kuin A) bakteerimaisia säkkejä jotka näyttivät hiukan rugosa-koralli-sarvilta, ja B) kourua kourun perään -juttua kasvoi alas rinnettä, kasvimaista, kourujen sisällä oli jotain.

Kaukaa katsottuna, käärme-muumion vieressä... ihan kuin valkealla pehmustettu lehti ... ehkä paketissa korsnaa valtava hydra, suuret pehmeät lehti-kuulokkeet korviensa suojana ... Noin 1km kokoinen pää ei olisi vielä mitään, sillä väitänhän minä löytäneeni Chilestä 100km pitkän rotiferin.

Yhteen aikaan kaikki oli "charniaa". Nyt kaikki on rotiferia. Ei se mitään, kyllä ne asiat selkenevät.
(Mistä ne tiesivät, että joku on tullut jonkun "kylkiluusta" ??! Huhun kiertäminen ja kertojien epätarkkuus on voinut muuttaa oikean asian vääräksi.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.