IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Todella vaeltava lehtiTiistai 20.09.2022 01:07

Eivätkö kuulukin viherlevän luokkaan trebouxiophyceae ne jotka tulivat kutsumalla pintaan? :) Pienet torvet ojensivat ne, ja kai irrottivat ne sisältään irti siihen pintaan sitten. Jotain kai siimoilla uivia viukuloita. Kaikkea ihmettä sitä näkee.


*** P.S. Levyn pitäisi olla belly-button, kirjaimellisesti. Ajattelin kai, että se lähtee kiidättämään itiöitä kauas. Meritähdet kehittyivät noista. Mutta kokonainen ala-kammiollinen dickinsonia ... sehän ... sehän... oli... uuden haarukkapitsin merisulkamainen alkupuu sitten varmaankin. Korallihan se sellainen on, kun on neliöruudutus. Jos se oli sen pikkulevyn pituinen, niin pieni taimi. Mitä nyt Suomenniemen kokoisesta neliötilkusta kasvoi. Ne olivat vuoriakin suurempia. Etelä-Amerikkalainen rotifer syntyi kammiosta ainakin 2 navalla varustettuna ... peräkkäiset kammiot siis yhdistettiin (vuorten pitkulaisiksi paketeiksi), niin siitä tuli eläin. Mm. bakteeri. Noin sen on täytynyt mennä. Tämä on nyt vähän aukottomampi teoria. Tosin korallikin on eläin... ja sillä olisi vain se 1 kammio, 1 napa... yorgia ja bakteeri n. 3 napaa... no kyllä se siitä selevii vielä. Ehkei se ole napa... sellaisen väitetään olevan anomalocariksen suun. Väitättekö, että ne aukot, joihin nuo ruiskuttavat, ovat vuoren suita?! Pitäisihän se tietää, mikä se on, kun nykyisillä rotifereilla on sellainen. Se siis syö sillä? Jaa... tiesittekö, että sea pig syö karhukais-perällä... vannon, että sea pig syö karhukais-perällä - olettaen, että se leveä laatikko-pää on karhukaisen pää. *** Lordi Peter Wimseyn tutkimukset jatkuvat. Hmm... tuo sirkkeli voisi olla galaksin keskusta, ja sen reunoilla olevat puhaltajat niitä galaksin reunoilla olevia puhaltajia... sanoin joskus, että ne galaksin reunoissa roikkuvat mutkulat pumppaavat sisustaan sinne keskustaan. Sanoin myös, että se keskus irtoaa ja saattaa tuiruuttaa ne aineet sitten ympärilleen. Sen olen sanonut monta kertaa, että galaksi on kuin sammal ja sammaleen muna.

Kuin postimerkki ! Kiinni pikkuisen reunoista.


Vasemman yläkulman lehti... en tiedä onko siinä lehti. Se on se kuva, kun suuret maa-muhkuset näyttävät irronneen toisistaan, ja toisen persaukseen näyttäisi tälläytyneen lehti. Sirkkelinterää ei lehden reunassa näy. Isokokoista elämää siinäkin joka tapauksessa on.

Hei tuosta taitaa nähdä, Alppien kuvasta, kuinka valkea suihkuaa leukapielestä. Kyllä siitä näkee. Valkea suihkuaa levyinä leukapielestä. Ahaa, ne osasivat suunnata sen suihkun, kun jotkut ovat nenä suoraan kohti kohdetta. Nuo ovat kehittyneitä olentoja, eivätkä mitään toheloita. Tai se on niin, että yhdyskunta onnistuu maagisesti tekosissaan ja kaikki tietävät kaiken - rakennusmateriaalit ohjautuvat maagisesti paikoilleen, liitokset onnistuvat ja pitävät, jne. Onko se niinkuin pensseli, tuo suihkuttajan nenätys? Niinkuin niillä kalkki-naamoilla, pari kuvaa alaspäin: toinen niistä oli pensseli-setä, tai täti, ja hänen sisällään oli hänen naamansa kopioita jonossa, karvanaamoja. Niinkuin on pikku-ykkösiä syvänmeren matojen sisälläkin jonossa, kun niiden koiran-pää on suurin niistä ykkösistään.

Minä pidän yksinkertaisista ratkaisuista, ja yksinkertaistan asioita. Elämä ei ole aina yksinkertaista. Ehkä lisääntymis-asiat olisivat vielä näin alussa ymmärrettäviä...

Huikeeta, jos kaikkien maailman vuorien sisältä tuli ulos kymmeniä kilometrejä pitkä rotifer. Paljon paketteja kiinni. Eivätkös ne ole kuolemattomia? :D
Taitaa olla pienempien aika.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.