IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 02.10.2022 23:26

Väännän vielä tämän rautalangasta: alla oleva kappale on kirjoitettu olettaen, että lukija tietää planeettojen olevan eläviä yksiköitä, ja kuvaannollisesti/taiteellisella vapaudella kertoen niin, että ei tarkoiteta avaruuden planeetan oikeasti sinkauttaneen "porifera-laseria" maapallolle, sen enempää kuin mitään elämän alkuakaan, vaan tarkoitin, että koska jokin planeetta tuolla sisältää heti alussa elämänmuotojen x, x, x ja x tunnusmerkit, niin maapallokin on ehkä käynyt läpi saman, ja saattaa olla avaruuden suurten viherlevälehtien valmistama. Ja tarkoitin, että poriferan sijainti saattaa näyttää radiolarian, trilobiitin ja sinisen glaucus-lohikäärmekotilon vastapäätä olevalta laserilta, jos asetat maapallon elämänmuodot sektoriympyräksi. Kyllähän se on saattanut melkoinen "laser" ollakin - tiedä miten nopeasti elämä lähti monimuotoistumaan. Kuului sähköinen lävähdys veden läpi ja punaiset lonkerot vilahtivat.

Pyöreä sektori-eläinkarttani teko ei oikein suju... meinasi se ensin tuossa parin päivän ajan muotoutua, ja avaruuden planeetta sinkautti porifera-laserin maapallolle radiolarian, trilobiitin ja glaucuksen vastapuolelle, mutta en osaa laittaa äyriäisiä poriferan ja ... (eihän tuossa pitäisi periaatteessa ongelmaa olla?!) Täytyy katsoa sitä vielä myöhemmin. Vaikea ympyrä - nykyisten otusten esi-isien linjat eivät osoita ympyrän keskipisteeseen, eivät kaikkien, tai vain harvojen. Niiden "elävien fossiilien" linjat varmaankin osoittavat. Sellaisen täydellisen kartan teko on vaikeaa. ...ööh, ei sekään liene mahdotonta, edes tällaiselle maallikolle... mutta pirullinen ympyriäinen. Ehkä ylimalkaisen sektorikartan jaksaisin koota, tällä hetkellä ei houkuta (tangenttien, vai mitä sellaisten viivojen nimi onkaan) sektoriympyrään asettelu, taisteltuani niiden kanssa pari päivää! Täytyy nyt siistiä uusin neliökarttani julkaisukuntoon. Se on luullakseni oikein. P.S. Pyöreä karttani ei varsinaisesti epäonnistunut... kai... mitä nyt merisulan ja kotiloiden väli on perin tyhjä, ja toisekseen minua hämmentää se, että merenalaisissa valokuvissa porifera saattaa koostua "pikku-ukoista"... lieneekö eräs niistä olennoista, jotka koostuvat samanlaisista pienistä (madoista) kuin itse ovat.

Minua on hidastanut eläinkartan teossa viime viikkoina se, kun olen sijoittanut elämän alun neliön muotoisen taulun nurkkaan. Ei bakteerit alusta kaukana ole, mutta ei se elämän alku kyllä niissä ole. Isoa se oli, ei pientä.
(En oikein tajua, että minkä muotoinen se viherlevä simpukan ympärillä on... pari kuvaa alaspäin tuossa. Että onko se sellainen isompi koura-olento monine koprineen, minne sen alakoprat päättyvät, jos siinä on sellainen, ja onko se puoliksi läpinäkyvä, se olento. Hmm... niillähän roikkuu sellaisia kellomaisia "otsalla"... niitäkö ne ovat, siinä ylhäällä, kotilon kuorta vasten, imukupin näköiset?) Jos järvessä on sellainen, on se minusta maapallon lähimpiä sukulaisia avaruuden lehdille.


Kuvasta olisi vielä pitänyt osoittaa a.locariksen täysin eri suuntiin osoittavat lehdet.
Hmm... Sisuksensa ympärilleen tyhjentänyt sahateräkiekko <--> anomalocaris ... hakaset ovat toisella puolella toiseen suuntaan ... sitten se voisi elää uuden elämän, ja mytistää hakasensa niin, että meidän silmään näyttää, että ammoniitilla on hakaset eri suuntiin ... mutta ne eivät täysin olekaan, koska hänen, "hänen", täytyy muuttua trilobiitiksi, jonka ulokkeet eivät enää ole sahanterä. Ei se ehkä niin mene... mutta mistäs tietää, jos syntyy uudelleen, voi tulla erilaiseksi. Ehkäpä pienen asteroidi-"planeetan" ympärillä levät ovat kiekkona. Levälehdet näyttävät olevan vihreän kuvapalasen mukaan noin 1/6 - 1/5 asteroidista, muistuttavat äkkiä katsottuna "blackia"/viherlevää hammaspareineen ja "rasvapaakkujen" näköisine nokareinensa. Tai merimakkaran nahkaa. Jäikö mitään sanomatta, jäikö havaitsematta mitään?! Tummana näkyvä lehtijono tuolla asteroidilla tuossa vasemmassa sivussa - vähän kuin sivulätkät Kuopion keko-jatkumoissa (joiden arvelen olevan viherlevä-sarvisammal-radiolariaa).



Ehkei siinä ole "luinen kinttu", vaan se on tummana näkyvän lehden reuna.
"Ohjus"-muoto, ekskavaatti, niinhän? Kiitää jonnekin, vie itiöitä.
On tuo kyllä "hieman" outoa, kaikki ... lehdet ovat kuin veden pinnalla ... simpukka-kuvan katsomisen jälkeen tuo näyttää melkein samalta, että levä syö tuon elämän alun. Syö, vai valmistaa? Onko sillä muka mahdollisuus liikkua? Mikä sen pienen kuun osuus on? Näytti olevan lehtien valmistama. Kai se valmisti ne möykyt, saadakseen massaa ja kehittyäkseen. Ei avaruudessa ole antimateriaa. Aine on niin ohuina lehtinä, etteivät ne näy. Veden pinnalla on järvessä sama näky kuin miltä nuo avaruuden nokare-laitaiset näyttävät. Ainakin näky muistuttaa viherlevä-kuvieni järven pinnassa näkyviä, hyvin hentoja, vieri vieressä. Se sama jatkui, ohuista lehdistä liimailu, esim kun toisiaan vasten seisovat "kobra-kädet" elivät: niihin oli liittynyt lehtiä. Jatkuu vieläkin: mielestäni eräässä kauniissa merituppi-kuvassa lähes näkymätön lehti liittyy kannun kylkeen. On sitä varmaan yhä, muissakin eliöissä. Tehneet meidätkin, nuo yhdyskuntalehdet. Niitä näkyy tuossa kuvan oikeassa reunassa vain pieneltä alalta. Niitä pitäisi metsästää tähtikuvista tai siltä Dart-iskeytys -videolta. Näyttävät levältä.
Keksin hyvän jutun: olis tarkoituksella sihti vinossa, niin ei törmäisi ... öö... :DD Tiedän, että on muitakin asioita, jotka estävät ...

Onkohan planeetta-kuu -pari sellainen, että tuossa on ollut jotain kukan tai munasolun kaltaista ensin. 2 kpl. 2 hedelmoittäjää tuli niihin ... ehkä ei niin. Ne lehdet estävät tahallaan ettei kuu pääse tuon isomman luo? Lehdet loivat 2 palleroa, ja voivat määrätä niitä yhdyskunnan tavoitteiden ja vanhojen tapojen mukaisesti. Tietenkin voivat, ja niillä ja palleroilla on sama tavoite, ja pallukat ovat osa yhdyskuntaa. Ainakin sieltä nousee päät silmineen, niinkuin ihmisen. Viitta hulmahtaa, käppäilee tikkujaloilla kiekolla ja ihmettelee että What the heck?!


____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.