IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Sunnuntai 12.03.2023 18:34

30. maaliskuuta
Tuo musta, 2, näin ovat: / \ , leveät päät yhdessä, koprat alustassa... viitsin tsekata taas noita POLTTIAISELÄIMIÄ. Ne 2 mustaa ovat

- ilmetty 2:n hännän yhdistelmä: rakkoloisio
- 2 limasienen itiöemää
- 2 sienen itiöemää
- 2 hydraa väärin päin. Rem kuperkeikkaeläin on olemassa. Vuokkomainen.
- 2 merivuokkoa alaspäin. Kuperkeikka-iku-olennon sukulaisia.
Mää saatan sekoilla näissä päissä.
- 1 varhainen selkärankainen, ekskavaatin vauhtievät maassa? Kts listan 1.
- Merihevonen. Ei vielä. Ahtaa lopulta häntänsä 1:een pikariin 2 sijasta.
- 2 kasvia juuret maassa
- 2 Alppien jätti-rakentajaa, alaosat laihat kuin kummitusten helmat.
- 2 meritähden sakaraa
- 1 bumerangin muotoinen nilviäinen. Olikohan simpukka vai kotilo.
- 1 merisulka alaspäin. Sen "ihmismäinen" pää on ylhäällä tuossa.
- [Varhaisia opabinioita 2? Hetulavalaan esi-isä? Hullut ideani ... ajattelen, että hetulavalaiden esi-isä olisi ollut opabinian ja sukupuuttoon kuolleiden Rostroconchia-kotiloitten välimuoto, joka on sekoittunut selkärankaisten kanssa. No tämä nyt ei edes ole tottakaan, kai ...]
- Toisiinsa katsovat juuri-käärme -sienet, sisältä valkea. Lie sieninä yhtyneet, mutta eläiminä taistelleet. Kun kaikki sekoittuivat viereisen lajin kanssa. Siitä tuli 1 käärme, vaikka näytti kahdelta ensin. Päät yhtyivät ensin. Käärmeen pää on ylhäällä, mutta madon pää(t) on alhaalla ... vaikka se on lähes sama olento... olenkohan minä oikeassa ollenkaan näitten päitten kanssa. Kyllä se mato taitaa olla sama kuin käärme. Pikku-kastemato raukka, taitaa olla yhtynyt olento, kuin me.
- Vai olisiko se sienen juurta, eikä sienen itiöemiä? Kylläpä näyttääkin nyt sama kohde juurelta ja sieniltä ... Sienijuuri voi koostua sienistä - ja niinhän se muuten koostuukin.

Se onkin niin, että kuinka ne tarttuvat toisiinsa, pannaanko päät vastakkain niinkuin kuvassa, vai ruvetaanko vierekkäin... Selkärankaiset, simpukat, simpukkamaiset kotilot, ja hydra, osat yhtyvät noin. Jopa jokin valkea pitkä kallistuneitten liittymien jättiputki Himalajalla myös, naamat on kiinni toisissaan ja muodostanut pitkän putken. Samoin valkeat toisiinsa katsoneet "juuri-käärmeet" täällä Kuopion rannassa saattaneet yhtyä ilman kallistusta suoraan toisiinsa, mutta sen sukuista kulkenut monikuituisena kaapelina myös... <-- levämäinen symmetrinen rakenne. Alppien jätti-yksiköt lähes noin yhdessä meritähden ja merisiilin kanssa, porifera ja Big-hammer menevät limittäin yhteen putket eri kulmissa ... meritähti = putkia kasvatetaan kulmassa yhteen ja yhtymäkohdassa suu: se on siis kuin porifera, mutta poriferan suu on kiinni pohjassa. Olisikohan se juuri NIIN ?!!! Tuppi... suu on alhaalla, monta putkea ylhäällä, niinkuin poriferalla. Rugosa-koralli sama juttu. Alppi... monta putkea ylhäällä yhtyy, mutta ne rakensi yhdyskunta, jonka juuri oli suurisulkainen matojuuri ...! Etelä-Amerikkalaisella suurella 90 astetta kääntyvällä juurella on leveät sulat: se on anomalocariksen sukua. Sekoilinko ehkä joidenkin suiden kanssa ... putki, joka voi lalittaa toisen kanssa päät yhteen, täytyy ensin rakentaa. Kai sen rakentaa sulkainen juuri, ellei jopa "sulkakäärme". Pääsinkö minä puusta pitkään.

Joitain näistä ja monia näistä tuo musta pikari-yhtymä on... ehkä... Ehkä se on tuossa joku vääntö- ja/tai pitonaru vain, rakentamista, tarvittava osa tuohon - rakentaja-viisas tietää mikä kyhäys tuo iso on - mutta ... niin, sitä mitä on tuolla näkyvissä, niin niitä muotoja ja rakennustapoja on voinut olla täälläkin, ja samat rakennelmat voivat toistua pienempinä kuin mitä on isoina. Kai tuo musta on alkeellisimmillaan sienijuuren pätkä. Niitä pitää ehkä olla 2, niinkuin dna, ja rakentaa siihen väliin ... eläin-bakteeri -pötkylöitä ... vaikka on vähän itsekin sellaisia?

____________________________________________

( Uusimman eliökartan puhtaaksi-piirto alkaa nyt. su, 19.3.)

Täsmälleen sama meno kuin suomalaisessa järvessä? Näkymätön olento, osin musta, osin läpinäkyvä, pitelee "selkärankais-kotiloa" (2-päisiä otuksia maapallollakin, mikäli ymmärrän oikein, juuri ne kotilot) otteessaan ja sulattaa sitä, pään alta alas suuntaavat imukellot tai imukupit kiinni saaliin pintaan. Sinisen alla on ikäänkuin ranteessa perin futuristinen ase. Levä-"raajat" bruukkaavat olla kuin käärmeen päät - siten ajatellen limasuihku tulee kuin käärmeen kitalaesta. Jos tämä kaikki on/olisi totta, luulisi ainakin pientä liikettä vähitellen tapahtuvan. P.S. Sinihitsaajia taitaa olla kuvassa enemmänkin kuin 2. Ehkä tuo iso levy onkin keskikohta/pää. Näkyy kirkasta "kitiinikuorta"... mutta se on ympäröivän mustan osia. Ei tiedä, lätkäisikö ne siihen pintaan, vai onko rakentaminen kyseessä. Jos rakentaja on leväyksikön muotoinen, voi se olla suurempi, "pää" ylhäällä kuvan ulkopuolella. Näyttää enemmän raadolta, punaiset osat.



Muistutan, että merenpohjan punalevällä, silä, joka on samanlainen kuin Kuussa, on myös 1 sininen "käsi". (Näyttää siniseltä muovi-kengältä). Sijainti merenpohjan punalevän sinikärkisellä raajalla ei ole oikealla ylhäällä, vaan aivan alimmaisissa levän käsivarsissa, vasemmassaan, ellei joku ole kääntänyt kuvaa peilikuvaksi. Hmm hmm... pyrstökkään vasen ala-"leväkäsi" ... luulin sitä joskus sekärankais-pääksi ... liittyyköhän se tähän sini-kopra -asiaan ..?

Jos kuvassa ei tapahdu sitä mitä sanoin, niin sitten siinä voisi olla jotain hoivaamis-yritystä tai elämän ja kuoleman hajotus-kiertokulku. Kyllä siinä niitä kuppeja on, niitä samoja, kuin näkymättömällä otuksella suomalaisessa järvessä, kun piippokotiloa piteli. Ja kupit sijoittuvat samoin, leväolennon suuren kolon yläreunaan. Piikkinahkaisen, hämähäkin ja punalevän välimuoto, lähinnä punalevä. Peto suuri, rousk! Materian herra. No ei niiden välttämättä tarvitse syödä mitään. Yhdyskunta, suuri. En tiedä. Kyllä se hieman pahalta näyttää. :)
Tiedättekö, kun helmivenepari istuu seinällä, niin musta seinä pitelee niitä? Kyllä, ei? Sit jos helmiveneet laskeutuvat pohjalle, niin piteleekö pohja taas heitä? Jotkut ihmeen jalustat, joiden päällä ovat? Luulen, pari kuvaa nähtyäni, että musta seinä pitelee elävillä tassuilla helmiveneitä ja vettä ruiskivia merituppi-kiekuroita. Kuvan tynnyrin sukulaisia - ei varsinaisesti sukulaisia, mutta molemmat lähellä levää. Tarvitsee vain uida siihen, seinän viereen, niin hakaset ilmetyvät pitelemään. :D

P.S. Vaikka järvessä leväotuksella on kourissaan kotilo, siinä isossa kolossaan, jotka levillä on, niin ehkä se suuri monttu onkin alunperin ollut sitä varten, että siinä synnytetään levän sukuinen kotilo? Silloin tuo vaaleanpunainen olisi tuon mustan rakentama. Ehkä se loi ... periaatteessa planeetan? Karhukaiseen ja selkärankaisen esi-isään asti olisi tuossa mennyt (jo?) ... kotilo glaucus trilobiitti selkärankainen. Sanoin, että glaucus-kotilo (sininen, jalat, myrkyllinen) ja trilobiitti ovat planeetan aihio. Siltähän tuo näytti, Nasan törmäytys-filmillä. Punalevän temppuja, mutta onko se kehittynyt aikojen saatossa, se emo/yhdyskunta, ja prosessi??? Se ei välttämättä ole nyt samanlainen kuin HYVIN HYVIN kauan sitten, tuo kaikki meille "näkyvä" musta tuolla avaruudessa.
Vaaleanpunaisesta hökötyksestä tulee mieleen paitsi 2-päiset, hieman kiertyneet kotilot, niin myös "joutsenkaulaisten johtamat vaunut" eli salpan toisiinsa liittyneet osat. <-- Muistuttaa Helsingin kallion pinnasta löytämääni, <-- yksi kaula keulassa on muita isompi ja porukkaa vene täysi. Samanlainen rakenne, että toisestä päästä pilkistää vaaleanpunainen ykkönen, ja sivuseinässä on naama. Tässä ei ole sivunaaman yläpuolella mustaa lehmän päätä, mutta siinä Helsingin kivessä oli, samanlainen kuin Kuussa. Olisikohan tämä punalevän tuotos, tällainen sivunaama-vaunu, joutsenkaula-johtaja pilkistää oikealta. Joutsenkaulavaunu, salpa, josta törröttää oikealle vaaleanpunainen ykkönen, niin se on kyllä bakteerin sukulainen. Bakteerin, ja syvänmeren madon. Viimeksi mainitulla on muutama ykkönen, peräkkäin, ylimmäinen näyttää mustan koiran päältä. Tuo pinkki on bakteeri ja kotilo ja salpa. Se voi olla tuon levän rakentama, tai eri eliö mutta levän sukua. Voisi se olla muna, joka oli ennen kanaa. Mitäs ne ovat ne snaakit, jotka näyttävät iskeytyneen ja näyttävät roikkuvan galaksin keskustan ympärillä? Galaksikuvat pääosin edelleekin minulla tutkimatta. Jostain syystä niillä ei ole asiaa sille munalle kuin yhdestä litteästä paikasta, siitä sivusta. Aivan kuin ne mustat säkit merenpohjalla, tungeksivat kohti violettien yksiköitten rajaamaa keskustaa, mutta mikään niistä ei mennyt alueen päälle. Perimäänsä ruiskuttavat munaan. Niin moni kuin reunaviivalle mahtuu. Jos niin tapahtuu galaksissa, niin ne varmaankin ruiskuttavat ja pumppaavat sisuksiaan toistensa läpi, ne ulommat? Sienimäinen pikku-säkkikin voi olla kuin eläin. <3


________________________________________________

Tulee mieleen, että tämä on saanut geenejä sekä rugosalta (pesusienen muotoisilta), että niiltä"big-cuties" "seittiseisojilta". Voihan se olla vain suojaväriäkin.
Onko tuo toinenkin merihevonen? Jos on, niin voi raukka! :) <3
Ja sillä olisi monta vatsapussia. Mikä se muuten on oikeasti? Kotilo? Tuppi-pori? Kotilo-pori? Sieni? :) Oranssi... sen perusteella voisi olla tuppi. Reikiä... pori... tuossa on tuollainen kulma, "rinnuksesta" "kaulaan"... miks en muista, millä on tuollainen kulma... charnialla ja yorgialla oli kulma ... Uljaan villalanka-ritarin naaras on perin outo. :D Mitäs reikiä tuolla itsellään villalanka-ritarilla on tuossa mahassaan? Jaaha. Kypsyttävät "rugosan kellokoloissa" jälkeläisiään? En huomannutkaan aikaisemmin, että toisellakin on kolorivit. Ei kai tuolla oranssilla ole kirkkaan oranssina kudoksissaan iku-olento, meduusamainen rökäle-tuppi mutkalla? Jos se on kala, tai ollut kala, niin pitäisi periaatteessa olla symmetrinen erittäin paljon kuin me. Lie kuollut.



________________
... on tekeillä, kuvaa ja ideaa ...
Onkoha mulla järki jäässä, kun ... kun ... joo kerron myöhemmin tässä kohta..

________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.