IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Milky WayKeskiviikko 21.06.2023 15:56

En tiedä onko karhukaista. Jos on, se on rakennettu, musta-villaiset jotkin karvaperseet rakensivat. Pyöreät, mustat, litteät ludemaiset vege-laakamadon palat, ehkä? Sehän käy järkeen, että mustan niskanpurijan rakentaisivat mustat, symmetriset, silmälliset lätkät, niskanpurijat, pää-häntä suunnasta. En nyt vanno että siinä sellaista... oikea puolisko näyttää myös ikäänkuin valkoisen pyrstöltä. Kauhamaiset (hiusharjamaiset) yksiköt tulevat ylhäältä pää edellä alaspäin, valkeassa ne menevät ylöspäin. Olisiko se sitten saman häntä, vai toinen samanlainen hyönteis-sammal-sulka? Sulat toisiaan vastaan? Näin fossiilin, valkean mössön peitossa. Laitoin menneisyydessä siitä mietinnän blogiini kuvan kanssa. Anomalehtiä kasvoi 2 suunnasta toisiaan vastaan, ja totesin, että niiden kolot "pariutuvat" tms vain toisesta suunnasta tulevien kanssa, koska jokaisen lehden oikean laidan pykälät avautuivat eri suuntaan kuin vasemman. Ehkä tämä on "anomalehti", oksan, sulan, hyönteisen ja vaikka minkä esi-äiti, jolla jos olisi joskus suunta-ehto, se olisi siksi, koska se haluaa uusia geenejä, muuttua ja kehittyä monimutkaisemmaksi. Itse emo-otus kyllä on jokin suuri juuri... muuttunut hyönteisiksi, kasveiksi ja meiksi.




En tiedä mitä näkyjä näen auringonlaskussa ilmakehän läpi. KATSO KESKIMMÄISEN OHJUKSEN PUNAISEN PÄÄN YLÄREUNAA. LETKUJA NÄKYY. PUTKULA ON OLEMASSA, JA SEN SELÄSSÄ PYÖREITÄ PUTKEN SUITA + LETKUJA. Missä putkula on? Mielestäni ns. linnunrata kohoaa putkulan sisältä. Ongelmallista on se, ettei tuossa ole koko Linnunrata. Eli ehkä se ei kohoa putkulan sisältä. Olen vaan taas löytänyt jotain uutta hyvin suurta näkymätöntä maapallon läheisyydestä. Alimman kuvaversion putkulalla näkyy rinnassa anoma-reikä. Roti-bakt-anoma -reikä. Munii tänne maha-rei'istään ... laatikko-kiekkojaan, hot-dogeja, joiden nakki on kuin hän itse. Niin on ollut aikojen alusta. Onkohan tämä varma nakki?



Jos putkulalla olisi 2 pitkää vaaleaa evää, olisi se kuin valas. (Kotiloilla ja kai yorgioillakin on ollut evät... mutta kotilon evä tuntuu hieman eri asialta kuin hyönteinen tai hyönteis-jono ... ai niin mutta ne koostuivat samanlaisista kuin itse olivat ... sieni voi kauhoa sieni-jono -siivillä siis... right? :) Mekin olemme sienikasoja, ja kauhomme mennä tuolla kuin mitkähän! Se kun sattuu olemaan kaiken lisäksi tottakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.