IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Maanantai 04.09.2023 10:06

No NII! Kampsut on myymättä ja kuvat käsittelemättä, mutta onhan tässä sen sijaan tämä.




Mielenkiintoisia pilviä Turkissa meteorin reitillä ... niille on varmaan nimi tuollaisille pilville... :D En ole tarkemmin (tarkentamalla) tutkinut tuota (tv-kuvaa joka tulee läppäristäni). Videota pysäyttelemällä näyttää, kuin "pilvet" olisivat pelanneet jotain fortuna-flipperiä, tai yrittäneet ottaa meteorin kiinni, tai että kierrättivät syöksyvää meteoria kaikenlaisten putkiensa läpi. Ihan kuin se olisi mennyt jonkin tornadomaisen läpi, ja sen sisästä olisi joutunut mustaan putkeen, joka meni mustan haukatun omenan ympäri. Sitten se meni sen omenan sisään ja näkyi sen sisällä "valkean tyynyn" tms läpi. Sitten matka jatkui eri suuntaan, ihan kuin olisi suoraan sivulle mennyt, haukatun omenan hauks-aukosta ulos. (Kerron muistin mukaan, niin en oikein muista...) Ehkä se joutui sen jälkeen sellaisen suomu-kauhamaisen kissa-päisen kauluksen nenään ... joka muuttui oudoksi valkoisista paloista muodostuneeksi putkeksi, ja meteori jatkoi matkaansa sen sisällä, taas vaakasuoraan ... Meteoria vastaanottaneet "pilvet" muuttuivat koko ajan. Välillä ne olivat kuin jokin avaruusalus / paksun levymäisen koneen pääty. Välillä pilven sivussa oli mutteri, ja sisällä koneen osia. Kohta siinä oli avaruuspuku, jonka kasvo-kolon kohdalla oli meritähti reunasta reunaan.Spaceman see star. Radiolariamainen, jos valkoisten kuorten sisällä näkyy (meritähti tai jokin).

Ei ollenkaan kukaan pidä hulluna ... mutta tuoltahan tuo näytti. :D

Se kaikki kai käsitetään ilmana, savuna, usvana, höyrynä ... jonain, joka jos on, niin ei ainakaan elä. Mutta jos ne kierrättivät meteoria putkia pitkin ja nielaisivat sen ties minne, niin miksi? Tai siellä vain on putkia, jonne tulinen kivi joutuu. :)

Vähän kuin se "minä pelaan" -juttu ... mikä Vic se oli. Siinäkin oli murskaava vaarallinen kulkeva jätti-kivi, ja "peli" päättyi niin, että ihminen ei vahingoittunut. Ehkä se oli huijaus? Mikäs tämä oli?

Odotan näkeväni kuvankäsittelyllä lisää putkia ja koneen osia, ykkös-olentoja jonkin sisällä, ja totuuksia vääristä näyistä. Kello on mukavasti 10 a.m. , että passaapa mennä nukkumaan. Työskentelin koko päivän ja yön kuolleen sukulaisen pitsilakanoiden ja vaatteiden kanssa, kun eilen pellavapyyhkeiden. Ja se oli vasta alkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.