IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Tiistai 02.01.2024 02:10

Katsoin pitkästä aikaa eliökarttaani. On niin unohtunut asiat, ettei muista edes monia nimiäkään siitä kartasta, että mitä ne ovatkaan. (Kirkastuu sitten kohta kuitenkin, täysin tai osittain, se muistihomma.)

En ole tästä vielä mitään virkkanut, mutta epäilen, että kivien sisällä asuu otuksia, jotka särkevät kiviin isot aukot loppukesästä, kivi sulaa niiden yltä kuin paperi. (Siltä valokuvat ainakin näyttävät.) Päivinä, joina pikku vaaleanpuna-mekkoinen snorkkeli-lippalakki -ukko myös tulee esiin.

Niiden sijainti kartassani olisi näitten välissä:

Limasienet, hydrat, charniat, laakamadot, karhukaiset, merimakkarat, millin kokoinen muinainen pikku säkki-eläin sukua karhukaiselle, ja sienieläimet.

Listasta 3 kahdeksasta pystyy tekemään lasia. 8:sta 1 sanotaan olevan kuolematon, ja 1 on lähes kuolematon. Se on oikein hyvä lista / osaalue, tälle tarinalle.

Iso kivi olisi sellainen iso säkki. Lasilla ja kivellä kuorrutettu umpeen. Koska näistä ei tiedetä, tai ei ainakaan puhuta, ja koska niitä ei näy, niin olisivat maailman parhaita naamioitujia. Nimittäin ne, jotka sieltä sisältä harvoin tulevat ulos syömään.

Uskon ihan oikeasti, että tällaisia on. Täällä, Suomessa, Savossa, Kuopiossa. Jos ei ole enää, niin on ollut. Kyllä ne ovat elossa, uskon. Koko, sen kokoisia niinkuin se lippalakki-otus. Punnitsen, uskonko tähän itse. ...kyllähän näistä tiedettäisiin, jos sellaisia olisi... Valokuvani kertovat, että sellaisia on tai oli. On.

Hyvin vanhaa. Eivätkö olekin? Limasienen pisaroitten sijasta lähtee ryömimään ja syömään muotoaan ja väriään muuttavia "merimakkaroita" ja "hydria". Otus olisi järkyttävän epämiellyttävän näköinen, mutta viaton oma olentonsa ja taitava. Yhdyskunnan jäsen, ehkä?, joka lähetetään hakemaan ravintoa. No ei järkyttävä, mutta jos kulkee, venyy, ja on matomainen, niin ... :]

En tiedä, mitä "alienia" tiedemiehet löysivät joltain taivaankappaleelta lähiaikoina. Ehkä he löysivät jotain tuollaista. (Toisiinsa liittyviä "kiviä" tai jotain löytäneet tietysti ...)


______________________________

Tämä ei liity läheisesti edelliseen, mutta on aika huippua, julkaisin kuvan toissa kesänä. Avaruudessa on näkymätön ja musta valtava koneisto, joka valmistaa tuollaisia valtavia sienikukkia, niinkuin tuo pieni vaaleanpunainen kuva näyttää. Varren päässä on sellainen "valos".Siellä hautuu jokin sienen ja koiranpennun välimuoto. (En ole tarkkaan tutkinut. Tuon munan osia pitäisi pystyä jonkun tunnistamaan.) Varsi ei näkyisi, mutta kun se on käännetty negatiiviksi, niin näkyy. Tai ei tuo ole ihan negatiivi, vaan jokin muu kuva tuo vaaleanpunainen. Röntgen tai muu. Kohteella on samanlainen reuna kuin auringolla: valkea raitaharso, joka oikeasti on valtavan mustan kasvuston kauhamaisen sienen montun reuna. Reunan raidat pitävät kai sisällään olevinaan eri geenejä, niin että beibi on olevinaan uusinta uutta. Ainakin luulen niin, että se sekoittelee perimää ja kehittyy. Sammalet tekevät tuollaisia kiekkoja, useilla oksilla. Se meren pohjalla oleva outo valko-violetti piiri, vinoneliötä muistuttava rengas, niin senkin sisään rynni ja myllersi ruiskuttamaan mustat sienet, reunoilta. Erittäin outo kokonaisuus oli se, punalevä taisi olla se joka puhalsi ensin piirirenkaan. Eikö lie ollut sienen ja levän hybridi, se ilmestys. Kuvan nettiin laittanut ei tiennyt minkä oli valokuvannut meressä. En minäkään kyllä TIEDÄ - ehkä se oli kokonaan sientä. Mutta ei sienillä ole sellaista, että hämiksen hampaat vipottavat, ja sieltä puhaltaa renkaan? En tiedä. :D



Jos erehtyy sanomaan, että ne ei sitten ole mitään koiranpentuja, mitä siellä on, niin kas, kohta on just niitä. Minä näen mustia koirannaamojakin tuolla ympärillä.

___________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.