IRC-Galleria

TämmöstäMaanantai 24.09.2007 21:48

No Sunnuntaina tuli biletettyä siskontytsyn 2-vuotis synttäreit. Mukavaa oli ja paikalla kaikki maholliset ja mahottomat kanssajuhlijat :) Kotio ajettaessa meinas hirvi tärähtää mun konepellilleni. Onneksi ei vauhtia ollu yhtään sen enempää ja oma reaktio oli super! Taas pitää muistaa et nuo pimenevät illat tuovat nuo isommat elukat vaarallisen lähelle tietä. Kyllä vähän tärisytti tapauksen jälkeen, mut onnella siitä selvittiin.

Pitää täs viel hehkuttaa sitä et tuli viime viikol käytyä hampilääkärillä ja yllätyin iloisesti kun reikiä oli pyöreät nolla! Voitteko uskoa ? Näin vanhaksi olen elänyt ja ilman yhtäkään reikää!!! Minäkun kammoan, vihaan ja pelkään hammaslääkäreitä niin oli helpotus kuulla että suu on kunnossa :)

Kaksi viikkoa olis töitä sit vielä tiedossa. Ja uudesta asuunnosta olis tarkoitus saada selvyys ja sopparit tehtyä ens maanantaina. Sit katostaan koska pääsee muuttaan :) :)

Tämä yksinäiselo sais kyl jo loppua! Ihan tuntuu sekavalta tämä kaikki. Masentaa ja masentaa! Mielialat ailahtelee tuon tuostakin. Hommaan tänne kohta alivuokralaisen!!!

Dodii, oiskohan märehditty tän päivän märinät? Nyt hetkeks huilimaan... adioz!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.