IRC-Galleria

Parhaimpien päivien listaan! <3Lauantai 07.10.2006 00:40

Lähin siis kämpiltä siin kuuden kulmilla. Busaan hypin ja olin Sjoella puol kasi. Jone hyppeli kulmille, ostettiin liput jne. Ja junaan päästiin 8.45 ja Treellä oltiin kympin pintaan. :D Siellä hypittiin mutkan parin kautta Anttilaan ja siellä hieman kierrettiin pössiksissä ja sitten päädyttiin ennen 12 jonoon. Siinä 15-20 immeistä oli enne meitä kököttelemässä.

Oli kyllä viihtysin jonotus ikinä, oli lämmin, ja ne soitti Anttia bout kokoajan :D Haa. Siinä se kolme h meniki sukkelaa ja välillä bongattiin Teemuki sielt :D Comeback! Haa. Sitten hiukka ennen kolmea herra Tuisku hyppeli paikalle, tervehti kaikkia ensin ja sitten alko rulianssi. Siinä joskus öhm, 10 minsan päästä-ish oli meidän vuoro.

Ku piti nostaa räpylää toisen eteen, niin mie aloin täriseen taas ihan julmetusti ja sydän raukka pompotteli kö viimistä päivää :) Antti oli yhtä hymyä ku mentiin Jonen kanssa yhtäaikaa siihen ja moikattiin Antin kanssa ja se kyselikin, oliko aiemmin tullu käytyä nimmarirundilla, eiei, "niin niin, muistelinki että ette oo ollu" juu ei, mut NRJ:llä mie olin "joo muistanki sinut ku juteltiin ennen ku lähettiin sieltä" (ÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!! :DDDD) Sitten se kyseli nimet kansilärsäkkeisiin "sama tilaus toiseenki" (tjsp.) :D Juukyl. Kirjotti 'Tiinalle <3:llä" :D IIH! Jone kiitteli levyistä "kiva ko tykkäät" ja sit kun kynä temppuili Jone heitti et "AJ kynä" sit öö selitettii vähä, tais herra 'vähän' ihmetellä. Sit viel heitin et hei nähään laivalla, "joo nähään :D". Ihaniiiinnn! :D Ei oikeesti kukaan VOI olla noin mukava :)

Emt, varmaan unohin siinä sekopäisyydessäni (olin kyl hillitty!!) puolet jutuista mut pääasia et ite muistaa sen fiiliksen ja sen poitsun semmosena ko se oli :) <3 1,5vk enää seuraavaan keikkaan :D Ja täl hetkelki ollaan 2vk pääst keikal :D Ihanaaaa! Tärkeimpiä :)

Päivittelen jos päähäni eksyy vielä jtn juttuleita.. lisäilenpäs nyt maailman ihkuimman kuvan. No kohta. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.