IRC-Galleria

Joo.Lauantai 07.10.2006 22:52

Voevoe. :)

Oli kyllä päivä eilen. Parhaita ikinä. Junan perkele meinas pettää meidät, mutta kapas kun se olikin lopulta melkeen aikataulussaan ja kerettiinkin busaan ja hengaileen tänne ennenkö mentiin tsekkaan Hunksit.

Ei sitä jaksanukaa ryypiskellä, väsytti ni helvetisti, oli jo yli väsyny, et se toimi viinan sijasta :P Eilen tais kuulua tuo "Vittu Antti on niin ihana"- lause miljoona kertaa, hmm. Anttia siis popiteltiin ja 12 kulmil mentiin Krouviin (uu jea) ja sielläpä ne Hunksit sit hyppeli jonkusen aikaa jaa... sillee. Drowning sentään tuli :D Jee. Ja ja... se yks hyyppä oli kyllä oikein kinkku. Mut SalkkariSami ei kyl ollu ni ihku ku oisin aatellu. Samapa tuo.

Yöllä vielä vähän sitten kuuntelimma Rolloa Jonetsun kanssa ja ja.. nii. Nukuttua tuli kyllä kö tukki. Ku kello soi aamulla piti vähän miettiä, et mitä missä millon... :P Siitä sitten kauppaseen ja ja... Anttia tsiikattiin töllöst ja sit Nicksulia. Jeejee. Emt, kovin ollu vähän kumma fiilis. Semmone.. jotenki. ÄÄÄ.

Mut emt. Kumma fiilis vielki. Nyciä kuuntelen nja hörpin pahaa lidlilonkkua. Mutmut.. kyl tää tästä. Kiva ilta siltikii :D Ja hey... 11 päivää seuraavaan kertaan <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.