IRC-Galleria

Dingdingding!!! :DMaanantai 20.11.2006 11:12

Ei kiesus, ENS VIIKOLLA ENS VIIKOLLA! Tajuuttekste??! / heke teille!!!! :DDD Nih, me ollaan Martsukan kans sillon Lontoossa, woot woot! ;D Toki eka päivänä on ensin Andea Kalakukkolassa :) Woot. Voi vitsi. Mahtavinta. Sitä ennen tosin pitää selvitä mm. jouluateriashitistä, minne ihan saletisti joudun tarjoileen ja tapan itteni siish. Helv.

No juh. Weekendi oli kiva. Mude tuli siis torstaina ja eipä myö mittee sen kummempaa duunattu, perus Halpahalli/S-market reissut vaan ja sit kuhan plösöiltiin ja pelattiin Älypäätä, hah. Wauhdikasta indeed. Ni ja toki eilettäin käytiin muden kans ihan Seinäjoella kuulkaas shoppaan, juu, sinne meni ne retkeilyrahat, mut sainpahan jiinssit ja parit muut rätit, mhmm. Mude sit häippäröitti tsukutsukuunsa ja minä menin herran kyyissä kotia henkaileen c(:

Ja mitähän se Häkkinenki ny meinaa, täh? Vähänkö jänskät paikat :o Jotenki kyllä epäilen, että se comebackiä tekis muttei kai sitä koskaan tiä. Oli kuulemma huhujen mukaan käyny vähän lekurintarkastuksillaki jo McLarenilla :ooo Huik.

Oi voi. Väsyttäis taas pikkase :P Noh, eihän tosiaan oo ennää kö ne 10 tuntia ja rapiat päälle koulua tänään. Dippadai. Mut joo, pakko päässä vähän terapoitumaan (seonsana) koulun jälkeen, pakko pohtia juttuja /: Et akat, Martsu tai Mirtsu, be there or be square, ehee :P

Mutta katoanpa, jahka sitä pitää vähä seurata ku aletaan ihku Exceliä tavaamaan -_-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.