IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Day 1 @ malagaTiistai 24.02.2009 01:10

Lahdettiin liikenteeseen aamulla klo 8:00 luotani kampista. Matkassa on siis jaffa, pekka ja mira. Vedettiin helsinki-vantaan lentokentalle josta pariisin valilaskun kautta malagalle. Matka kesti klo 9:25 (eet) - 16:10 (cet). Laskeuduttuamme taalla oli heti taysi kesa paalla. Meidan piti nahda kirill, ja hypattiin vaan ekaan junaan malagan lentokentalta jossa kuviteltiin etta kirill on. Todettiin etta ollaan vaarassa junassa matkalla vaaraan suuntaan (taalla on vain yksi junarata). Vedettiin torremolinoksen ohi seuraavalle pysakille, missa sitten nahtiin se kirill. Neuvoteltiin etta me mennaan malagaan alkuviikoksi ja tullaan fuertafenguraan (tai miten toi nyt kirjotetaan) viikonloppuna bilettaa.

Lahdettiin siita sitten kaikki nelja kohti malagaa. Malagan paajuna-asema oli aika berliinilainen kokemus. Aloin sitten toimia kokeneena citytravellerina kartanlukijana ja lahdettiin kohti hostellia. Matka hostellille kavellen kestikin about 4 tuntia, koska katseltiin nahtavyyksia, kaytiin apteekista hakemassa aurinkovoidetta ja syomassa valissa. Mira sai todella kuivaa kanaa melkein kokonaisena katuravintolasta ja suuttui.

Oikeastaan paikka ja meno muistuttaa hyvin paljon barcelonaa. Tama on vaan selvasti pienempi, etenkin kun naapurikylaan torremolinokseen vetaa 20min metrolla.

Ostettiin hedelmia ja olutta kadulta ja mies jonka polvesta sojotti rautanauloja, tuli pyytamaan rahaa.

Hostellimme on tosi jees. 17e/yo per naama ja sankyja on 4kpl.

Poimintoja hostellin saannoista:

- jos juot omia alkoholiajuomia, kannattaa ne tuoda baarin puolelle viilentymaan.
- jos on kuuma ja aurinkoinen paiva, kannattaa menna katolle.
- jos teet omia ruokia, muista tarjota portieerille lautasellinen.

Ei voi muuta sanoa, kuin etta espanja rules <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.