IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 08.05.2006 00:12

Matkapäiväkirja osa II

Eilen lauantaina siirtyminen Savon sydämestä Tampereelle n. 235km, Treella pyörähdimme toisen serkkuni luona. Käväisimme siinä sivussa kaupassa, ilma oli sen verran lämmin että vermeissä meinasi oikeasti sulaa. Toinen serkku lähti kyytiimme, tarkoituksenaan lähtä kanssamme Heavy-Festeille ja lähdimme kohden Hämeenlinnaa, kokonaismatka päivälle n. 314km + kaupunkipyöritykset. La ilta oli sitten juhlinnan paikka ja illanviettoa paikallisessa rock-henkisessä ravitsemusliikkeessä (festeille emme koskaan ehtineetkään..) serkkujen kanssa. Tämäkös sopi kaikille oikein hyvin, soittajia kun olemme kaikki enemmän tai vähemmän.


Matkapäiväkirja osa III

Tänään sunnuntaina rauhallista kruisailua Hämeenlinnan lähialueilla, ei mitään pidempää settiä. Poikain kanssa olimme kiertelemässä kaikkia mahdollisia mutkateitä (sen jälkeen kun edellisillan illanvietosta oltiin toivuttu). Mielettömän upea päivä ja ilta ajella.

Kuva sunnuntailta ajojen jälkeen, kuvasta kiitos Kapalle, tuon kolmannen mopon kuljettajalle..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.