IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 30.10.2006 00:22

Ensilumi.. Ainakin minulle täällä paikassa.. (taisi kai olla toiset lumet jo savossa)

Pitkä viikonloppu alkoi torstaina. Perjantaina ja teimme hyvää ruokaa hyvän viinin kera, saunoimme ja nautimme olosta. Lauantaina sateli lumet maahan, lumet jotka pysyivät myös sunnuntaihin saakka, joten oli vaihdettava talvirenkaat alle. Lauantaina hiipi kulman takaa pienisuuri masennus, joka sitten meni myös yhtä nopeasti ohi kuin oli tullutkin. Sauna teki jälleen hyvää, uinti ja lumienkelit tosin jäi todellakin väliin.. tälläkin kertaa..

Muanantai..Tiistai 24.10.2006 01:00

Tänään vain tuli sellainen fiilis että täytyy 'hemmotella' itseänsä, esimerkiksi käymällä ravintolassa syömässä. Koska molemmat kiinalaiset olivat maanantaina kiinni, tuli kyseeseen uusi rafla Pancho Villa. Loppujen lopuksi oli hyvä että ne kiinalaiset olivat kiinni, oli todella hyvät ruuat tuolla PV:ssa ja ripeä, hyvä palvelu, eikä edes suht runsas sade pilannut hyvää mieltä makuelämysten jälkeen.

Nyt on kulunut noin vuosi Nightwishin 'viimeisestä' keikasta 21.10.2005, jossa olin itsekin paikalla. Viihdytän loppuillan itseäni katsomalla ensi kertaa kuukausia sitten hommaamaani Nightwishin DVD taltiointia..ainakin niin kauan kuin ehdin/ jaksan..

Lisätty matkaviestimestäLauantai 07.10.2006 14:22

Melontaa Virossa.. Tallinnasta itään n.25km meidät heitettiin bussista ulos ja tuupattiin Jägala nimisen joen vietäväksi. Vähästä vedestä (ja ehkä liiasta puffet syömisestä) johtuen alkutaival oli sangen kivikkoista ja veikkaan että kaikki kävivät karilla vähintään yhden kerran.

Lisätty matkaviestimestäLauantai 07.10.2006 02:23

Laivalla.. Suomi Meloo jälkimaininki-risteily..

Hukkaan Heitettyä.....Torstai 05.10.2006 02:59

Mikään ei ole täydellistä, kukaan ei ole täydellinen, mikään ei ole ikuista.. Tajuan sen nyt kun olen saattanut täydellisen loppuun jotain mihin uskoin joskus itsekin niin vakaasti. Viimeinen maksu, viimeinen naula kirstuun, viimeinen lasku, joka vielä meitä yhdisti.. se on hoidettu.. nyt se on ohi, täydellisen ohi

mietin mitä tähän vielä.. taustalla juuri soiva biisi käykin liiankin hyvin..


Voikun teille vielä antaa voisin
vanhan maiseman
lukinseitin
aamukasteen kirkkaimman, haluan..

voikun haaveet hukkuneet on
kuolemanvesiin
paluuta ei..
entisiin kesiin

(mustajärvellä 12.7.-89)


ei muisteta pahalla, jotkut asiat ei muutu koskaan..

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 02.10.2006 16:31

tällainen yammu oli alla sunnuntaina (kuva: broidi)


Viikonloppu kotosuomessa ja takaisinpaluun Junaseikkailu..

Olihan se mukava, pitkä viikonloppu ja meinasi venähtää entisestään. Vanhemmat olivat reissussa Saksassa ja minä hain Rolle-koiran Tampereelta hoidosta tehtävänä palauttaa hänet kotiin ja toimia viikonloppu dog-sitterinä. Kaikenlaista siinä tuli touhuttua, tavattua Anne pitkästä aikaa, sisko ja poikakaverinsa olivat tulleet käymään ja olivat lämmittäneet saunan valmiiksi. Broidi tuli lauantaina ja porukatkin tulivat viimein sunnuntaina. Tulihan joo testattua myös perheen uutta 'lelua' (ysisatanen Yammu), saunottua (taas), vietettyä viimeisenpäälle rentouttava vkloppu. Lauanatai-ilta oli tosi erikoislaatuinen. Tänään maanantaina sitten rahattomana vanhentuneen visa-kortin kanssa Jyväskylän asemalla mietin millä sitä pääsisi kotiin.. kaikenlaista voi näköjään sattua.. ja kiitos vuorossa olleelle konnarille erittäin epäauttavaisesta ja nuivasta suhtautumisesta, HYVÄ VR!! Kaikesta huolimatta taas juuri saapuneena H.linnaan (JA LINJA-AUTOLLA)ja voin taas ehkä huokaista..

Onnettomuuksia..Perjantai 22.09.2006 02:32

Tänään kävi flaksi.. Meinasi tulla 2,5 tonnia rautaa päälle.. Sitä luulee itsestään liikoja että tuollaista massaa pystyy pidättelemään

Saunaan.. Niin Ja Uimaan +15Maanantai 18.09.2006 01:22

Nuarajärvi on My Mind..

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 17.09.2006 02:23

Hohtokeilausta Mikkelissä.. Siskon tuparit meneillään, lähdettiin 'urheilemaan'..

Missä SINÄ Olit Viisi Vuotta Sitten..??Maanantai 11.09.2006 14:09

Muistan sen päivän.. olin Helsingissä töissä Aleksanterinkatu 50:ssä. Oli aurinkoinen syyspäivä, aivan kuten on nyttenkin. Kävin viemässä joitain korjaustöitä ja varastonsiirtoja Forumissa sijaitsevaan toiseen liikkeeseen, kun yksi työkaveri kysyi että olenko jo kuullut.. Minä kysyin että kuullut mitä..? Hän sanoi jotain kauheaa tapahtuneen.. joku lentokone'onnettomuus' tai vastaava.. Heti tietysti radion ääreen ja en voinut uskoa todeksi kuulemaani, niin epätodelliselta se tuntui. Myöhemmin sitten koko episodin nähtyäni televiisiosta, oli pakko herätä todellisuuteen..