IRC-Galleria

Vapailla..Sunnuntai 26.10.2008 13:55

Mitäs.. Perjantaina oli muistotilaisuus vantaan Sokos-hotellin Tulisuudelmassa jossa lauteille nousi uudistunut Popeda. Kaverin näköiset iltamat, ja varmaan hän oli läsnä ainakin muistoissa. Viimeksi näin Popedan juuri Hämeenlinnassa kun kamu oli oikeasti läsnä.

Hauska sattuma oli erään nähdä pitkästä aikaa yhden vanhan kaverini vaimo hotellin aulassa aivan yllättäin. Ihmateltiin puolin ja toisin että sinä täällä. Pian saapui tämä kaverinikin paikalle ja yllättyi myöskin. He olivat tulleet Kuopiosta viettämään hotelli-viikonloppua ja katsomaan Popedaa. Viimeksi näin T:n vuosi sitten kun oli vanhan gängin kokoontuminen vanhalla kotipaikkakunnallamme. Oli jännä nähdä tämä vanhan bändimme basisti senkin vuoksi että juuri samana viikonloppuna on sovittu telakalla olevan bändimme treenit vuosien jälkeen.. harmi vain että ilman tätä alkuperäistä basistia.

Tänään bänditreenit mun luona iltasella (kuten aiemmin jo tulikin ilmi), katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.. Bändiin tulee ensi kertaa uusi basisti Treelta ja odotukset on kaikilla kovat, paineet tosin eivät, sillä kaikki ollaan enemmän tai vähemmän tuttuja ja sukulaisia keskenämme.. Basistilla on meistä eniten kokemusta ja suhteita monien bändikuvioiden ja lukuisten keikkojen muodossa. Pidetään hauskaa ja jamitelllaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.