IRC-Galleria

Ei ihmeitä kuuluKeskiviikko 26.12.2007 20:10

...mutta silti päätin kirjotella vähän tänne tylsyyksissäni. Hieman on vieläkin kipeä olotila, mutta tarkoitus olisi huomenna mennä töihin. Voihan sieltä aina lähteä kälppimään jos olo on liian huono. Pari päivää töitä ja sitten taas kuitenkin vapaata. Ehkä jos jaksaa voisi käydä jonku kitarankin ostamassa, kun semmoisen hankkimista olen taas viimeaikoina miettinyt. Hienoahan se olisi semmoista osata soittaa. Tosin takuita siitä oppisestahan ei ole. :)

Tuli tuossa eilen käytyä testaamassa lähibaari. Kivenheiton päässä tuollainen kuin Ravintola Täysikuu. Aika hiljanen oli meininki aluksi ja rupattelin jonku kanta-asiakkaan kanssa siinä sitten niitä näitä. Myöhemmin sinne tuli muutama kantis lisää ja joukko nuorisoa pelaamaan bilistä. Tosiaan ilmanen bilis löytyi tuosta paikasta, joten eiköhän sinne tule joskus mentyä jos kavereita vaikka on kylässä. Tosin en vielä ole käyny muissa pohjois-haagan mestoissa, joten nekin pitäisi jossain välissä tarkastaa. Haagan Kievari vissiin olisi joku ihan jees mesta, missä käy ihmisiäkin.

Super Mario Galaxyä on tullut taas vähän pelailtua ja tällä hetkellä tähtiä löytynyt 97/120. Ei siis paljoa enää kerättävää, mutta keruu on kyllä vaikeutunut hyvin paljon, kun lähes kaikki jäljellä olevat tähdet ovat komeetta-tehtävissä, joissa henki lähtee helposti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.