IRC-Galleria

Hyö!Torstai 29.12.2005 02:40

Enpä ole taas hetkeen jaksanut tänne raapustella joten käytetäänpä nyt tähän hetki ennenkuin galleria hajoaa ylläpidon huollon alla.

Joulu meni rauhaisasti porucoilla ollessa/syödessä. Lahjoja sain sopivasti. Kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntäkin. :) Sunnuntaina joulunjälkeen oli pieni valmistujaisjuhla siskolla täällä ja sai kakkua ja tuli muutamia vieraita. Maanantaina tuli vähän juoboteltua ja baariinkin mentyä, vaikka ei olisi näin jälkikäteen aateltuna kannattanut. Tiistaina tuli loikoiltua ja käytyä jossain syömässä. On kyllä tullut syötyä niin paljon viimeaikoina että ei voi olla terveellistä. Mutta semmostahan se joulusesonki on. :P

Nyt olen porucoilla coiravahtina kun porucat lähti Tallinnaan muutamaksi päiväksi. Tylsyyttä on ilmassa, mutta toisaalta olisihan täällä tekemistäkin (esim. irccaus :o)). Huomenna varmaan lähden käyttämään vaatelahjakortin alennusmyyntiin ja ehkä katselen vähän muitakin paikkoja. Presidenttikin olisi Hyvinkäällä käymässä, joten saapi nähdä tuleeko mentyä katsomaan. Juominkiakin olisi tiedossa, mutta katotaan nyt.

Leffa-arvioita:
Sideways - Varsin mielenkiintoinen elokuva ja jännä kuvaus erilaisista ihmisistä.
Election - Saman tekijän kuin sideways. Ihan kiva. Witherspoon oli ärsyttävä. Huomattavia yhtäläisyyksiä näissä elokuvissa.

Vielä pitäisi katsella About Schmidt tässä joku päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.