IRC-Galleria

HaasteTiistai 14.02.2006 16:45

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Unohdan usein laittaa musiikkia soimaan kun möllötän koneella. Joskus menee tunteja ennenkuin huomaan pistää jotain soimaan.

2. Käytän liikaa rahaa turhuuksiin kuten viihde-elektroniikkaan. Pärjäisin vanhoilla laitteillakin vielä ihan hyvin.

3. Rakastan sipsejä ja voin helposti syödä pussillisen niitä yhden elokuvan aikana (varsinkin dipin kanssa). Syömisen jälkeen minua ällöttää. Odotan innolla sydän- ja verisuonitauteja. :P

4. Odotan usein että asiat menevät huonompaan suuntaan ja yritän varautua siihen. Olen skeptinen pessimisti, mutta pyrin olemaan silti positiivinen ja hymyilen paljon.

5. Tarkistan ulos lähtiessäni ettei hella ole päällä ja että avaimet on taskussa. Joskus tarkistan useampaankin kertaan että kaikki tavarat ovat mukana, mutta olen pääsemässä tuosta tavasta eroon pikkuhiljaa.

Minut haastoi Melberg

Haastan:

Queenbitch
hyyppa
L33a
TheH
Chipmonk

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.