IRC-Galleria

ViiniarvosteluLauantai 25.02.2006 03:46

viiniarvostelu alkoi tänään (eilen) ikävästi kun häsläsin niin että hajotin parhaimman viinilasini. Toisaalta sen lasin pari oli hajonnut jo viimevuonna aikaisemmin, joten eipä parittomalla viinilasilla paljoa tee. Ja viinilasi oli tyhjä hajotessan joten arvokasta alkoholijuomaa ei mennyt tippaakaan hukkaan. Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja ostanut kolme viinilasia lisää muutama kuukausi sitten. Ei sentään t-mukista tarvinnut alkaa viiniä juomaan. :)

Citra Montepulciano D'Abruzzo

Italialainen punaviini. 13% ja 5,42e elikkä ei ollenkaan huono hinta/prosenttisuhde. Maku on omaan makuuni liian mausteinen, joten juominen ei ensimmäisenkään lasin jälkeen helpottanut juurikaan. Voi olla nyt mielentilastakin kiinni mutta en taida saada tätä pulloa kerralla menemään. Elikkä huomiseksi jää vielä lasillinen mikä sinänsä onkin ihan hyvä niin voin ennen kaveririn valmistujaisjuhlia sen kietaista huiviini.

Muuta sheissea

Puhelimeni (3220) oli ollut hajalla noin viikon niin ettei siinä kuulunut soittoäänet yms. ollenkaan. Tänään (eilen) päätin sitten vähän fiksailla sitä, joten insinöörinä otin kuoret ja tilpehöörit irti ja puhaltelin pölyt pois. Se ei kuitenkaan auttanut, joten pistin jonkun biisin puhelimessa soimaan ja rupesin hakkaamaan sitä. Ei mennyt montaakaan sekunttia niin johan äänet palasivat puhelimeen. Tästä tapauksesta voidaankin todeta että vanhat konstit toimii parhaiten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.