IRC-Galleria

Eestiä ja SuomeaTiistai 18.09.2007 01:43

Joo. Olipahan reissu. En oikeastaan jaksa itse kertoa siitä juuri mitään, koska Markku on luvannut kirjoittaa tapahtumista kunnon selostuksen. Ja täytyy myöntää, että kyseisellä herralla on sanan säilä siinä määrin komeasti hallussa, että uskon tarinasta tulevan äärimmäisen viihdyttävän. Agenda kuitenkin oli lyhyesti se, että perjantaina laivalla yli, Vesan odottelua kun se missasi laivan ja tuli perässä, ajelua Haapsaluun pimeässä, roudaus, kamat kämpille, keikka & tupa täynnä, kännit, unta, roudaus darrassa, ajelu Pärnuun, mikrofonin metsästystä, roudaamista, syömistä, soittelua, nukkumista, roudaamista, shoppailua (kahdet kengät ja kuus paitaa 30 minuutissa - tais olla vähän enemmän mun makuun olevia kledjuja kuin Suomessa), ajelua Tallinnaan, ruokaa ja melkein myöhästymistä ja laivamatkustamista. Kiitokset

Tänään väsytti aamulla perkeleesti mutta iltapäivällä virkistyin, tein töitä melkein kasiin asti, tulin himaan, irkkasin.

Äsken nappasin Straton käteen ja ekaa kertaa tuntui siltä, että jonkun jutun soittaminen sillä voi oikeasti olla helpompaa kuin akustisella. Ehkä mä vielä joskus uskallan soittaa sähkistä jameissakin. Oon saanut ihan kohtuullisen kivoja soundejakin esiin yhdistelmästä Strato - Tube Screamer - putkivahvistin. Kaksi jäljempänä mainittua laitetta siis itse tehtyjä tietty! Alkaa tulla mieleen joitakin ideoita, jolla hommaa saisi vielä optimoitua. Ehkä sitä joskus jaksaa.

Oon ollut tänään tasan 1,5 kk sinkkuna ja kai tää tästä vähitellen alkaa luonnistumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.