IRC-Galleria

tänään oli kastejuhla. musta tuli sara mikaelan kummitäti. tytöllä on mielettömän isot nappisilmät. ja se on pieni. sen äiti on mun kummi. tuleekohan sarasta sitten jonkun mun lapsen kummi? olis jännä tietää.

ylihuomenna mulla on hammaslääkäri. ja niin on myös yliylihuomenna. suuntaan siis turkuun muutamaksi päiväksi. menen pakkaamaan muutolaatikoita valmiiksi ja sen semmoista. sitä ennen, eli huomenna on viimeinen kesäleirikokous, jossa kaiken pitäisi olla valmista ja suunniteltua. o-ou.


musta tuntuu, että ennemmin tai myöhemmin mun on pohdittava äitisuhdettani oikein ajatuksella. mutta sen aika ei ole nyt. sen voin kuitenkin sanoa, että olen huomannut, ettei me äidin kanssa osata kertoa toisellemme asioista niin, että ymmärrettäisiin oikeasti se, mitä toinen yrittää sanoa. ja että pahimmat riidat syntyy silloin, kun pelätään toisen puolesta, eikä toinen ymmärrä alkuunkaan miksi toinen olis peloissaan, vaikka siitä toisesta asia olisi aivan päivän selvä. niin, eikä kumpikaan tietenkään vaivaudu selittämään mitä ajattelee tai miksi. (ja myönnän ilomielin, että onhan se vähän kummaa, että yli 20-vuotiaalla on ongelmia äitisuhteensa kanssa. niin se nyt kumminkin on, what more can i say?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.