IRC-Galleria

kohta saareenLauantai 02.05.2009 18:27

tai, no vasta ensi torstaina mutta kuitenkin. jo jännittää. silti, ihan huippua!

vappu oli mukava, tänään piknikmeiningit jatkuu.

viimeistään huomenna espooseen. parasta että näkee taas pikkuherttaa. se on kyllä, maailman siistein muija.

ehkä pitäisi jo katsella tavaroita tarkemmin sillä silmällä, että kohta joutuu pakkaamaan ja eroon hankkiutumaan. olisihan se helpompaa sitten syksyllä, jos isompaan muuttaisi. voihan olla että mun kannattaisi koko asunto tai ainakin avaimet jo kesällä pois antaa. no saa nähdä.

olen suunnitellut mitä kaikkea ensi kesänä kannan kaiken aikaa mukanani. sellaista ultimateselviytymispakkausta. mä uskon että saan sen hiotuksi täydelliseksi. ah onnea.

mä olen myös miettinyt, että kolmen neljän vuoden päästä voisi olla hyvä aika seestyä. se olis musta mukavaa, seestyminen. en ihan tiedä miten se käytännössä tapahtuisi, mutta katsotaan nyt. samaan ajatusrakennelmaan kuului että kuuden vuoden päästä voisi olla hauska olla jonkun äiti. vaikka en tiedä. jännää nähdä miten elämässä käy.

yksi askel kohti seestymistä on ajatus siitä että ryhtyisi siistiksi. en vielä tavoittele kuuta taivaalta. se voisi olla sellaillanen kahden vuoden projekti, realistisesti jos ajattelee. nämä nyt on kyllä vielä tällaisia, summittaisia ja ilmaan heitettyjä numeroita vaan. mutta ihan hyviä ajatuksia mun mielestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.