IRC-Galleria

red tapeTiistai 11.12.2007 01:25

Tänään kyllä meni kaikki putkeen; ensinnäkin nukuin jonkun 2 tuntia kun piti vääntää koulupuuhia(+lukee kirjaa + kattoo telkkaa). Ja aamulla ei mikään ollu hyvin kun väsytti. Sitten oli aamunavari ja ei sujunut kas kummaa ja hukkasin ceedeenkin kun se soitin kummittelee.
Ruotsia en osannut eikä opettaja ollut auttava, antoi vaan kamalasti tehtäviä. Kotiin kerkesin ja oho, lähdin töihin. Ihanaa kun on elämä.

Tilasin tosiaan keskiviikkona en niin hyvissä voimissa high school musical kakkosen ja tänään sain sen ja vitut se mikään kakkonen ollu vaan remixi ykkösestä. että jes. No palautan sen ja äsken kävin tilaa uudestaan jos tällä kertaa oikein menisi.

Huomiseksi olisi sitten ruotsin joku museoesitys (en tajua) ja tässä sitä väännän ja aivan varmasti toi tulostin ei toimi sit kun sitä tarvitaan. Ja maitokin loppu.

Ajankäytössä on kyllä oikeasti vikaa ja pahasti, viikonloppu oli tosiaan ja ei ollut muutakaan tähdellistä tekemistä niin olisi voinut vaikka koulujuttuja puuhata. No onneksi on lintsaus keksitty, enkusta olisi paljon asiaa ja tänään olin ahkera että voisin vaikka hypätä sen yli. Ja mun säkällä sitä on keskellä eikä lopussa/alussa että olisi jotenkin järkevää. Vittu.

No onneksi elämä on täynnä asioita joista voi nauttia kuten vesisade joulukuussa ja postimyynti ja:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.