IRC-Galleria

still see the moonKeskiviikko 31.05.2006 23:55

ehhheh. olipas rankka päivä. ranskankoe juu diipadaapa ei tässä mitään, jos hyvin käy niin 5- tulee. Sitten kävin hakee matkalapun kansliasta, vilkasen vähä et mitässiinä *Huomiseksi kouluun 220 euroa* aha, kiva, eiköhän juu tommonen jostain takataskusta löydy tolleen ku varotusaikaakin oli noin reilusti :) Sit käväsen viel hakee sen ranskankirjan terveyskeskuksesta ja sieltäki joutuu viidestäkytä eri paikkaa kyselee. Sit tuun kotiin ja aurinko ei paista. Sit meen naperoimaan ja oho ku rupee vettä sataa ihan helvetisti. siinä sit ehtii sopivasti kastuu ja vähän vielä rupee tuuleekkin et varmasti on lämmin ja kakarat ilosia ja innokkaita. sit himaa ja sit vituttaa vähä lisää mut sit on kuitenki kivaa ku voi sanoo ja sit nyt pitäs lukee vaan quoteseja ja ainii hävisin hatrikin eilen ja kohta treffaan niian ja meinasin unohtaa jos en ois kirjottanu eli pitää olla päiväkirja muuten tekee oharit. paitsi jolleki niialle niitä voi tehäkki. no eivaa. ei voi. :)

voi taskujen päiväpirskeetTiistai 30.05.2006 21:39

mun pitäs nyt lukee ranskaa ja arvaa luenko no en tosiaan ja helmet pelit ku tulee vähän tungosta uusinnassa ku se enkku sinne meni jo. sit ku toi alasnainen tänään vähän varoitteli semmosesta yovihkokoetuksesta. + tietysti kaikki normaalit. ainiin joo, huomiseks kaks ainetta palauttaa ja yovihko. ja harmi et se vihkonen on jossain helvetin terveyskeskuksessa et kyynel, samoin kuin mun RANSKANKIRJA. ei tässä ketään et en oo varmaan sit tekemässä. siis sitä vihkoo/aineita. Niin ja kans ku luulin et ois kätevä sanavarastointi tässä niin ei mitään, tää palauttaa tänänä kaks sanakoetta ja hehhe helmee en oo kummastakaan läpi päässy et nekin vielä sit tähän kokeen pistemääriin. onneks aine ja kuuntelu tehtiin jo(päin männistöä) aikaisemmin ettei niistä tarvi stressata. ja kyllähän tässä sit ois seuraavaan yritykseen koko kesä aikaa lukee. JA HUOMENNA ON VIIMENEN!<3. ei oo kyllä koskaan näin paskaa koeviikkoa ollut. muuten oisin jo ihan lomafiiliksessä mut ku on sit vielä se saatanan naperointi. En yhtään tykkää niistä kolmeveelapsista jotka ei tajua mistään mitään ja jotka ITKEE!. ja ainakaa ku niitte vanhemmat kattoo vierestä et hahhah kärsi paska. :// tartten viel rahaaki. saakula.

Pirkko ei ole esineTiistai 30.05.2006 21:09

OLETKO KOSKAAN:

ihastunut? lol joo
seurustellut? joo
kiljunut julkisella paikalla? eh.. joo :>
uinut uima-altaassa? juu
uinut järvessä? jep
uinut meressä? joo
uinut alasti? joo
halannut? joo
oksentanut? joo
ollut humalassa? joo
tupakoinut? joo
ollut karkkilakossa? joo
suudellut samaa sukupuolta olevaa henkilöä? ju
omistanut lemmikkiä? juu
ollut allerginen jollekin? juu :/
värjännyt hiuksia? juu
riidellyt ystäväsi kanssa? ööjoo
lentänyt lentokoneella ulkomaille? joo
ollut Amerikassa? .. en?
muuttanut? joo
vaihtanut koulua? no en kesken. mut joo
käyttänyt yli 150 euroa yhdellä ostoskerralla? kepeesti :>
ollut konsertissa tai festarilla? joo
varastanut? vahinko edelleen mut joo
lyönyt ketään? joo
kiroillut vanhempien kuullen? joo
katsonut Lostia tv:stä? .. kerran.
pelännyt pimeää? joo
syönyt hattaraa? joo
hävittänyt avaimesi? joo
nolannut itseäsi julkisella paikalla? luulisin
harrastanut tanssia? eh joo :DD
harrastanut jalkapalloa? nosiis hatrik ja naperofutisvalmennus et joo? (saletisti)
itkenyt hautajaisissa? enpä oo kyllä nyt varma. luulisin
nauranut kirkossa? ehheh, tästä oiskin nyt hyvä tarina että oltiin siunattavina tässä viime/toissa sunnuntaina ja siinä sitten kumarreltiin sitä alttaripuoliympyrähöskää ja sit ne pappismiehet siinä jotain 'jumalasiunaajajeesusvarjelee', sitten mun kohdalla sillä meni senat sakasin ja sit rupesin nauraa ja se löi mua päähän :D
vihannut opettajaasi? öröröör, no yläasteella en diggaillu koskea mut ai vitsi haluun sen takas nyt ku alanen vähän hengittää myrkkykaasuja mun niskaan
laulanut luokan/koulun edessä? valitettavasti :D
soittanut pianoa? tietty
ollut leirillä? juu
saanut 10 matikan kokeessa? juuu, joskus ala-asteella siis.
saanut uutta kännykkää? oon
asunut yksin omassa asunnossa? en
ollut velkaa jollekin? mitään muuta ikinä ookkaan
sylkenyt jonkun kengille? enköhän, muistaakseni oon joutunu jotain kuolaani nuolee jostain janin tai jonkun vastaavan tyrannin kengänpohjasta(liioittelin taas)
murtanut jotain osaa kehostasi? juu tosta ranteesta joskus
ajanut autoa? en. :)

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 23:24

eh.. ei mikään nappiin mennyt päivä tänään :>

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 20:09

arqueira sanoo:
S.239 T.13 tai s. 265 t. 9
arqueira sanoo:
yo-vihosta I, III ja IV

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.05.2006 01:45

sielu ja sydän murskana. viimenenkin usko menee mihinkään. ei pääse ees leffaa kattoo ku pitää kattoo ku elämän tärkeimmät ihmiset pettää mut mun silmieni alla. Mikä on kun ei taidot riitä?
Nyt on sellanen hetki että pitäs ajatella varpaanpäitä. mut ku ei pysty edes ajattelee.

didiiddidiiddiiidiidi. Lauantai 27.05.2006 20:02

kylmenee kylmenee. tai polttaa polttaa, riippuu millä mielellä ajattelee. viikonvaihdeviihde jäi välistä mutta laatuaika oman itsen kanssa hakkaa kaikki muut hurjastelut. jos lehmällä ei maha murise niin silloin se on kuollut, jee.

toverinsa saattanut multaanPerjantai 26.05.2006 16:46

Keltainen ämpäri naapurin hiekkakasassa. Harvempi auttaja on muuhun kuin tilapäisapuun. Jos ei sataisi vettä niin harmittaisi entistä enemmän. Silti nytkin pitäisi saada itseään niskasta kiinni. Ärsyttää mennä nukkumaan kun herääminen kuivattaa ja sattuu niin paljon. Ei ole kyse mistään henkisen surun angstista. sateen edellä kaloja saa. Sateen aikana ei saa mitään, paitsi sika saa nuhan ja aivastaa. Miksei kielioppi toimi? miksei resepti anna sitä mitä lupaa? Missä kesä ja heinät? miksei aurinko paista niinkuin viime viikolla. Silloin kun kaikki oli vielä hienosti eikä sammalta kasvanut tuolilla. Viimeinen erinomainen mies sen tietää, muttei menneitä kaivella sais.

salikset taas tekee omiaanKeskiviikko 24.05.2006 23:40

Salatut elämät MTV3-kanavalla ma-to klo 19.30 29.5. asti
Sarjan uusintaesitykset viimekesäiseen tapaan nähdään ma-to 5.6.-11.8. Tänä kesänä sarjaa esitetään arkiaamuisin klo 9.05 (kolme jaksoa per aamu).

Ens kesänä herätäänkin sitten neljänä päivänä viikossa 9.05. Silti ihmettelen miksei voi perjantaina tulla. On kyllä aika luksusta toi kolmen jakson putki<3<3