IRC-Galleria

paskapaskapaskapaskaMaanantai 30.01.2006 22:01

vitun telkkari saatana ku ei voi vittu toimia. tai missä ongelma nyt onkaan mut vois nyt helvetti pätkii joskus muuten ku salisten aikana. Hienohieno homma ku kaikki vitun tunnustukset jää ihan väliin ku rätinärätinävitunlumisadettavittu
onse hienoo kun opettajilla on omituinen logiikka, ajattelin että henkilökohtaisesti minulla menee nyt ihan hyvin ym. diipadaapa kaikki ok. sit terveystiedontunnilla sylkkis käski kirjottaa vihkoon vähintään viisi asiaa jotka menee nyt hyvin. Ja ohhoh ku alko kummasti tökkii, siinä sit harmittelin aikani ja ne viisi kohtaa mitä sain aikaiseksi oli tyyliin : Salisten juonipaljastukset oli lupaavia, laura tajus että john ei oo syyllinen, jennillä on rintasyöpä, ulla on hassu, irma on paska, oonaa ei oo saliksissa näkyny.
noo, onneks niitä ei tarvinnu ääneen lukee, oisin voinut antaa ittestäni hiukan nolife-vaikutelman, toivottavasti toi ei jää pidemmän päälle häiritsee. Onneks se tt on kohta ohitse, ikuisiksi ajoiksi. hiphei.

iloissa illastakaa.Sunnuntai 29.01.2006 14:58

aarggh. mistä noi kaikki nyt yhtäkkiä tulee kerrallaan kaikki ärsyttävää.! Eli siis, en tiedä tavuakaan miten pitäisi kaikki päivityksetkin hoitaa. ja ne pitäisi sit jo keskiviikoks olla tai ei oo kokeeseen asiaa, mutta selviän siitä jotenkin(heidin + kumppareiden avulla) sillä en pahimmissa painajaisissanikaan voisi kuvitella joutuvani samalla opetuksella uudestaan sylkykupiksi. Lisäksi tiistaina se hemmetin musiikinkoe johon mulla ei oo mitään materiaalia, paitsi kirja josta apua on ehkä sellasen 30% verran, joka onneksi riittää. Ja ohhoh ku toi koeviikkoki sit alkaa lauantaina ruotsilla. namnam, siitäki pitäisi ne poissaolemiset selvittää ku on kerinny tulla vähä liiaksi niitäkin. Maanantaina rakaspsykologia läpihuutojuttuna, siitä tosin haluaisin saada >9, joten ehkä pieni panostus sitäkin kohtaan tekisi terää. Maanantaiksi myös matematiikan valmistavalle viimeistään pitää palauttaa se tähti jota en ole vielä vilkaissutkaan mutta kaikkien mukaan se on aika yksinkertainen.. ja matikankoe tuottaa ongelmia ehkä aika paljon,k oska en ole tähän mennessä ollut mitenkään perillä yhtään mistään. sitten kuvaamataidonkoe, sivut aika lyhyet ja ei hätää. sitten jotain enkkua ja sitten onkin ohi koko homma ja sinä perjantaina ei ole koulua.<3 ja sitten kaikki alkaa alusta. :< ja uusi jakso. Ranskan kutoskurssi jeajea, pitäisi siihenkin sitten keskittyä paremmin jos sen vuoden päästä meinaa kirjottaa. koulu, jeah.vähän kyrsii mutta kaipa se on tätä elämän kovaa koulutusta.

kevyiden kenkien ja mielten neidotLauantai 28.01.2006 16:45

ei se mennytkään niin huonosti kuin olisi voinut mennä. hiphop oli hyvää, ja siellä oli mun ja nian mielestä mukavaa, valitettavasti kaikkia ei voi miellyttää. Sieltä saavuttiiin paikkaan ja kuultiin kummia juttuja mitkä ehkä hämmensi ja pelattiin aliasta. nukuttiin. nia herätti makaamalla mun päällä. Sitten me tapeltiin käsin ja jaloin. Sattui kovasti mutta heräsin.
puhuttiin maitoa ruotsiksi ja erottiin, toisen kanssa ehkä vuodeksi, toisen kanssa ehkä muutamaksi päiväksi.

syanidi sekoitettiin punaviiniinPerjantai 27.01.2006 21:06

itkijäneidot itkemään pistää.
Mutta ei siitä sen enenpää. otsikon kuvailema ilta luvassa, heitän sellaisen villin arvauksen. Ja lupaan siivota huoneen huomenna jos ei lähellekkään pidä paikkaansa.

^^ Kaikella kunnioituksella.

:)Maanantai 23.01.2006 16:56

lol mulla on aivotärähdys
mutta minä olen vapaa syytöksistä noista.

onneksi sentään ja ääh kukaan ei kerro mulle ruotsiasioita ja äää ärsyttää ku joku tollanen poissaolotarkkailu saa vähän sadistisia piirteitä. ei voi olla niin vakavaa.
mä en osannu tänään avata lokerikkokaappia. Paitsi tietenkin sit ku olin kinunnu anulta apua ja se suostu ja kappas vain osasin ja nyt se luulee et oon huomionkipee. :,<
Pelattiin tänään jäällä sellasilla ärsymailoilla jääpalloa tennareilla(=tennispallo). Eka oli kivaa ja sit rupes keittää, mut sit pääsin siitä yli ja oli taas kivaa.
Toivottavasti pääsis vapaa-ajallaki joskus tekee sitä, ku toi koulutoiminta menettää kaiken arvonsa ku jotkut maailman ksjpfjpasj-ihmiset on tungettu siihen mun ryhmään. Tai itseasiassa ne on kaikki tosi kivoja. mut sit tapahtuu sellanen ketsuppijätski-ilmiö. Eli erikseen kiva mut yhdessä kamala.

Sinänsä en elinoikeutta ala keltään kiistämään
täytyy maailmalla olla riistaa että voi lähteä riistämään
täytyy sosiologeillakin olla matskua tutkimuksiin
kunhan se matsku ei vaan muuta meidän naapuriin.

matkalla meitä laulattaaTiistai 17.01.2006 21:26

hohho. olipa tänään laulukoe jota olin täs aika monta kuukautta vältellyt. ja kasihan siitä tuli. Ja selittelyks nyt vielä jotain kipeyttä ja väsymystä ja aamua ja sitä et en ollu koskaan kuullu sitä laulua. Joista mikään muu paitsi aamu ei pitänyt paikkaansa joten tyydyn kohtaloon.

Muuten oli diipadaapa ihan ookoo päivä. Enkku on kivaa mut ku ärsyttää ku siel ei ehi puhuu mitää ku niitä ihmisiä on niin paljon ja sit ku mennään silleen et kaikki saa sanoo. menee hermo ja välil ei jaksa viitata vaan on pakko huutaa. Mut se on niin turhauttavaa jos tietää vastauksen ja sit oottaa ku viis yrittää sanoo sitä ja menee väärin ja sit joku muu saa sanoo oikein. Argh.

Sit nyt pitäs lukee jotain sanoja mut ei taas oikein jaksaisi millään. Mut pakko kai se on et saa rääpittyä jonku kohtalaisen numeron tosta. Ja ruokapäiväkirja TT:hen, liikunta-samajuttu mut en oo tehny kumpaakaa. onneks se liikkahomma ei tarvi vielä olla. Kiva ku on joltain tunnilta pois ni ei enää tajuu mitään.

Ja ku on niin kylmäki. Ihan siperiaolo. Ei kummastuttais yhtää jos pari pinkkuu tai jäkistä(jääkarhua, ei jääkiekonpelaajaa) kävelis vastaan. Tai joku jeti.

Kylläpä taas menee hyvin. Saatte anteeks.

Toimiva lääke ikäväänMaanantai 16.01.2006 21:02

SALATUT ELÄMÄT. <33 SALATUT ELÄMÄT <33
Niin kauan mä oon kaivannut, katsonut juonipaljastuksia, lukenut salatutelämät-kirjoja, elänyt kuin siellä. Hetken helpotusta toi joulujakso, mutta nyt.. elämä palaa raiteilleen, kaikki on kuin ennen, vanhoina hyvinä aikoina, kun mistään ei puutu mitään. Mutta tietenkin, ei koskaan voi mennä liian hyvin. Vaan tietenkin joidenkin paskaääliöiden on pitäny päättää et joo, NELJÄ KERTAA VIIKOSSA. Maanantaista torstaihin. Mikä vitun älynväläys se on olevinaan? Entäs perjantai? miten nyt tästä eteenpäin kaikki viihteelle lähtöajat. mitä nyt voi sanoa, kun 'salisten jälkeen' on kivikautinen ajan määre. Haistakaa paska mutta rakkaimmat kiitokset edes näistä neljästä päivästä, jollon tietää että mikään ei olekaan niin huonosti miltä voisi tuntua, että elämällä on ihan oikeasti tarkoitus.
Enää puoli tuntia. PUOLI TUNTIA. KOLMEKYMMENTÄ MINUUTTIA, siis noin suurinpiirtein.
<3333333333333