IRC-Galleria

kerronpa mikä kiinnostaa.Keskiviikko 31.10.2007 03:43

elokuva
x Leijonakuningas
x Brokeback Mountain
x Alfie ja Closer (on kyse top-3:sta joten noi menee samaan)

musiikki
x rhcp - californication
x cascada - celebrate the summer
x The killers- smile like you mean it

telkkaritytöt
x rachel bilson
x paris hilton
x ashley tisdale

telkkaripojat
x jude law
x jake gyllenhaal
x adam brody/rupert grint/depp/lucas grabeel

telkkari
x o.c
x house
x salikset

kirja
x hp
x shakespeare
x gossipgirl

sää
x aurinko+lämmin
x syksykosteamuttakuuma
x keväinenhaisu

kellonaika
x ma-ti kaikki iltayhdeksän jälkeen
+ muuten mahdollisimman aamu mutta koulun jälkeen

kynsilakka
+punainen
+valkoinen
+kulta

väri
x oranssi
x keltainen
x mikä tahansa mikä sparklettaa

rahamäärä
x mitä enempi sen parempi

lehti
x cosmo
x missmix (joo'o)
x C.C

tällähetkellä
x obsessioita
x ajanpuutetta
x rahanpuutetta


argh, vartti aikaa tehdä tuo psykan juttu että pysyn aikataulussa. ja huomenna on pakko herätä ja hitto soikoon jos en herää niin kouluttaudun superhakkeriksi ja teen gallerialle jotain tosi kamalaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 01:54

Noniin, kaksi viikkoa annettiin aikaa psykan valmennuskurssiesseeseen. 'tehkää huolella, huomaan kyllä oletteko käyttäneet siihen aikaa kaksi viikkoa vai kaksi tuntia'. Niin, huomenna pitäisi palauttaa. Ja arvatkaapa mitä. En ole tehnyt, tai ylipäätään aloittanut. nojaaa. onhan tässä vielä aikaa. :) Vanha kunnon copypaste on kaveri, vaikka toi pitääkin käsin kirjoittaa<3 Koska siihen on alueena ykköskurssin kirja niin ei kyllä millään jaksaisi sitä nyt lukea.

Muuten menee ihan hyvin. Tosin, cosmo ei tullut tänään vaikka piti, eikä tilinauha, eikä ole rahaa, huomenna toivottavasti on. Ja psykan koe perjantaina. nii. Hitto soikoon kun kerkeä mitään tehdä. Ja kerrankin kun haluaisin SIIVOTA. laatikot.
Pitäisi hankkia kovaääninen herätyskello, eilen heräsin kymmenen yli yksi kun olisi pitänyt mennä puoli kymmeneen kouluun. Tänään viittä vaille yksi kun menin kymmenen yli yhteen kouluun. kerkesin. Clark Kent-kykyjä havaittavissa.

KArtoitus-operaatio sujuu huonosti. dääm.
Ps. Makuunin sivuille liikekohtainen haku. kitoos.

ja mikäli joku tietää mistä voisi saada LAHJAKAS HERRA RIPLEY-elokuvan, niin kertokoon, koska filmtown tai makuuni tai kaupat ei sitä Anna.

[Ei aihetta]Lauantai 20.10.2007 01:46

Nyt, ei vielä, mutta kohta..

Las Vegas.

uaarh

Matkalaukullinen hallusinogeenejä.Lauantai 13.10.2007 22:16

Huoh.

Ostin tänään kaksi elokuvaa, toinen on sellainen että itkettää (ja oppii ranskaa) ja toinen on sellainen että voi kuolaa ja kummastella ja olla aktiivinen. Eli siis Pont-Neufin rakastavaiset ja Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa.

Sain eilen rahaa ja menetin ja sitten lainasin ja menetin tänään. Alan ismoilemaan. Hmm, no sillä on nyt kaikki hyvin paitsi että se PIHTAA. Tanja kauheesti heruttaa mut ismo on vaan et ' Emmä pysty, tää ei oo oikein'. Voi luoja, kato ittees. Kato tanjaa ja mieti sit uusiks.

Syysloma, HURRAA. Taas kilometrin mittainen lista mitä aikoo tehdä ja en varmaan tee mitään. Paitsi niitä vitun töitä. Ja meen Vegasiin. vou. Ja kohta pitäisi siivota vähän kun Emmi K. ja Heidi H. tulee meille,. Ekaa kertaa. Ja huone on paskainen kuin joku venäjän slummiviemäri. Nojoo, ehkei niitä haittaa. Ja on emmi aikaisemminkin käynyt. Ehkä se on varautunut. Ja heidi on ehkä itsekkin yhtä sottainen kuin minä. Ehkä.. Nojoo, Toivottavasti niillä on litrakaupalla viinaa niin sitten ei ehkä haittaa.

Ja huomenna ekaa kertaa kuuden tunnin päivä tuolla töissä. Yyyy. Kuolen varmaan, heti viiden tunnin jälkeen. Tajutonta. Pitää liimata työkoneen näyttöön joku viissatanen ja katsella sitä sitten siinä niin olisi motivaatiota. Olisi jo joululoma ja rahaa paljon niin vois ottaa äkkilähdön halvalla ja kauas. Tai ihan mihin tahansa missä ei ole talvi. :< Tai vaihtoehtoisesti Damiin kun siellä kun on vähän aikaa niin voi kyllä kuvitella helpostikin että on kesä, tai linnanjuhlat. mitä vaan.

Tarvitsen ikkunavärit.

[Ei aihetta]Perjantai 12.10.2007 14:13

LUNTA RÄNTÄÄ SLUSH LOKAKUU?

Kuka on iloinen? Ei niin tasan kukaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.10.2007 18:29

Katsoin eilen ensi jakson lukujärjestystä.. jotenkin, tyhjän näköinen. No ei sinänsä haittaa, kunhan kaikki on kohdallaan ettei tuu joskus toukokuussa kukaan sanoo että 'sulla on puolet kursseista suorittamatta, takasin kouluun siitä'. Niin, pitää varmistaa huomenna opolta. Jos vaikka oiskin kaikki ok :)
Tosin mulla ei ole kirjoja vielä. Kerkeen.

Huone on ihan vitun paskanen, ja inhottaa siivota kun ei kuitenkaan voi siivota silleen oikeesti kunnolla että kaikki kaapit yms. joten heitän vaan kaiken laatikoihin ja siivoan ne syyslomalla. hurraa.

Katsoin eilen heidin kanssa SAW 3:sen. Hyi vittu. En enää ikinä oikeesti katso kauhuelokuvia, heidi toi mut kotiin (ONNEKS) ja uskalsin tulla ylkkiin ja istuin vaan valot päällä sängyllä ParisHiltonin kirja kädessä ja yritin lukee sitä etten ajattelis mitään kauhujuttuja. SIt soitin anulle että onko ne jossain ja menin sitten sinne ja yritin päästä pelosta, ja onnistuikin jotenkin. Onneksi nyt on päivä<3

Viulisti on syyllinen, elit yli varojesi.Keskiviikko 03.10.2007 23:50

Näin käy joskus. Mutta ilman rahaakin voi pärjätä. Hetkellisesti, puoli tuntia.

Tajusin tosiaan että ei auta vaikka 'käy' töissä, rahaa ei tule jos ei siellä oikeasti, fyysisesti käy. Hyvä minä. Ongelman ymmärtäminen on ensimmäinen askel paranemiseen.

Otin vähän vapaasti tämän koeviikon, mun paineensietokyky on sitä luokkaa että joo, sietokykyä on, mutta se sitten toimii sillä tavalla että skippaan kaiken mitä kuuluisi tehdä. Tänäänkin kävi psykan kokeelle joku kumma juttu kun en ollut siellä :o. Kun piti laittaa hiuksia että pääsisi inssistä läpi, tai että sitten edes saisi hyläyksen hyvä hiuksisena ja voisi mennä itkemään torin laidalle.
No niin hyvin ne kumminkin oli laitettu että läpi pääsin, daa. Pikku juttu.
Kokeetkin voi suorittaa uusinnassa, huomenna putsaan huonetta. kello on kymmentä vaille yhdeksän, kohta anu tulee ja saan ajaa- :,,< pimeällä :O

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 02:47

Ajettiinpa vinoparkkiin äsken.

minä: mitäs me nyt?
'mennää baariin'

aijaa, no se siitä opiskeluillasta. ihmepakkoparitusta.
tai baaritusta, miten vaan. sitten on sormet ja nielu ihan joulussakin. hitto,

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 21:46

Tein ekoteon ja ostin kuukupin. aika jännää.
Väsyttää myös ja on ollut itkustressiä- Sattuu jalkaan ja siksi en pysty lukee kirjotuksiin. kohta kyllä, odotan että Kim Possible alkaa, katon sen ja menen lukemaan. :)

Sujuu kyl. ja kohta meen työsivuille.

Tekisi mieli mennä tänään iloseen, pelaa lautapelejä. :oo

kasperin pääKeskiviikko 26.09.2007 01:16

Mikähän meidän tän kurssin kielioppi on ollut ranskassa? ja milloinkohan tekisin ne verbit?
Hmm. kai se sanasto oli huomenna?
Ja mikähän sen aineen aihe on mikä piti palauttaa ennen torstaita?
Ja missähän MUN PSYKOLOGIAN kirja vittu nyt on kun pitäisi se essee palauttaa torstaina?
Ainiin ja tosiaan torstaina toinen ranskankoe.
Ja miksköhän mun pitäisi siivota vessa?
Ja jos mulla on ollut tänään yhdestä eteenpäin aikaa, niin miksi en ole tehnyt muuta kuin ollut koneella ja katsonut telkkaria?
No kello on vasta viisi yli kymmenen, tässä on vielä 10 tuntia aikaa ennenkuin pitää olla koulussa. jea.
Miksi en jätä poissaolokiintiöön vapaata näin kurssin lopuksi kun pitäisi hoitaa kaikkia ikäviä jutskia?
Ja miksi kokeet ei ole koeviikolla vaan puoli viikkoa ennen sitä?
Ja missä pirussa on oikeasti se psykan kirja?
JA MIKÄ VITTU TÄTÄ SAATANAN AIKAA VAIVAA!?

Olisiko jo se syysloma? mm, töitä :<
Jos suihkussakin ehtisi JOSKUS käydä niin ois melko jees.
Eh, vastaan puhelimeen seuraavan kerran ens viikon torstaina.
Koeviikon jälkeen en tee mitään muuta kuin makaan sängyssä kylpytakissa ja kasvonaamiossa ja katson laaduttomia teinikomedioita ja pari itkudraamaa. Sitten menen kouluun uusiutuneena ja unohdan että oli edes mitkään yokirjoitukset. Katson tulokset vasta kevään ylioppilastodistuksessa.
Ja marraskuussa keksin tulevaisuuden.

Onneks ostin tänään uuden ihanan hameen<3

Tämän täytyy loppua, täst ees juon vain kahvia.