IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 13:12

menen tänään puoli kolmeen kouluun ja heräsin 20 yli kahdeksan lukemaan psykologiaa! Tosin mulla on siitä koe tänään ja se mun lukeminen tosiaan on se tämän aamuinen mutta silti!
Ok. Siis tänään stressaa tulevaisuus, ei pelkästään huominen psykankoe ja muut ongelmat, vaan myös kaukainen tulevaisuus.
Vaihtoehtoja olisi miljardeja, nyt vaan on sellainen hetki etten haluaisi arkkitehdiksi enkä eläinlääkäriksi.

Yliopisto olisi kiva, mutta mitä sieltä sitten tulee? Ja ensiksi, miten sinne pääsee? Selailin yliopistojen valintaopasta, myös ammattikorkeakoulujen, ja löysin sieltä suurin piirtein yhden vaihtoehdon jota voisi harkita jos ei MITÄÄN muuta keksi, ja sekin liittyi jotenkin aasian ja afrikan kieliin ja kulttuuriin. Lähellä sydäntä onhan se. mutta silti.
Ehkä pitäisi lähettää essee audrey hepburnista ja teräsmiehestä Harvardiin, YALEen ja Browniin ja odotella ovien aukeamista. Mikä tietty tapahtuu totta kai.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 00:13

Otsikoita ei ole näkynyt vähään aikaan.
Englannin harjoittelusta ei tule oikein mitään kun ei ole motivaatiota. Yllättävää tosiaan.
Salatuista elämistä on mennyt maku. On parempiakin paikkoja mihin sen puolituntisen voisi laittaa.
Valmistautuminen ei välttämättä ole hyvä asia, useimmiten on ja nimen omaan näinä hetkinä se olisi erittäin hyvä asia, mutta koska syiden keksiminen on helppoa ja hauskaa niin miksi tuhlata tilaisuus käyttää mielikuvitusta valmistautumalla ja tekemällä niinkuin normatiivisesti kuuluu (hah, olen lukenut sitä psykaa)?(äikkää en)
And once again, the day was saved thanks to the Powerpuff Girls.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2008 00:09

voi ihanaa. tai en tiedä. Huomenna englannin prelit ja olen tänään maannut pimeässä huoneessa sängyllä ja itkenyt ja katsonut o.c:tä.

Toisaalta, voiko aikaa käyttää paremminkaan?
No, nyt se on ohitse, eikä ole enää mitään mikä estäisi minua lukemasta kirjoituksiin. Paitsi se ettei oikein kiinnosta ja se että olen masentunut siitä miten muut lukevat, joten edes viitsi yrittää.
Ainakin tv-sarjoista oppii että jokin on vialla.

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 16:22

Olen vieläkin siisti, mutta rahapulassa.
Päätin että nyt opettelen pitämään chilistä. koska chili on cool.
Toiset kengät on rikki ja toiset on märät ja pitäisi käydä kirjastosta hakemassa psykan kirja kirjoituksia varten. Ja kaupassa hakee oosee. kiva maksella sitä jollain viiden sentin kolikoilla, mutta rahaa se on pienikin raha. ja jos sitä on tarpeeks niin se on suurta.


AINIIIN JA MUN DIGIBOKSI TOIMII VIHDOIN MUTTA SIINÄ EI OO KORTINLUKIJAA JOTEN SE MENI ALKKIIN JA SAIN ALKIN BOKSIN KOSKA MULLA ON NYT DISNEY OMASSA TELKKARISSA!!!!<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.02.2008 18:39

tsiisus, siivosin. ihan tosi paljon.
En tajuu miten voin olla näin epäsiisti. KUUS TUNTIA!! ja siihen siis ei tosiaan kuulunut kuin lattia :D enkä ollut edes yksin. mutjoo.
löysin sakset kaapin alta.

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 21:28

repäsin ja kävin kirjastossa lukemassa psykologiaa. mitäs siihen sanotte, häh?

friend like meTorstai 21.02.2008 19:46

tämä päivä oli huono päivä, mutta huominen on parempi.

-unohdin kortin tunnusluvun. En tajua miten voin unohtaa sen, mutta ajattelin liikaa ja nyt ei oo siitä sit mitään hajua. eikä myöskään rahamäärästä

-ylkin digipoksissa on jotain tosi pahaa häikkää. Katsoin äsken hannah montanaa ja se rätisi ja pätki ja jumitti eikä totellut vaikka kuinka huusin

-en löydä kaikkia psykan kirjoja

+++++O.C:n NELOSKAUSI ON TULLUT VIHDOINKIN KAUPPAAN!!!!! HURRAA HURRAAA HURRRRRAAAAAA! NÄIN SEN TÄNÄÄN SITTARISSA!!! JA NÄÄN VIHDOINKIN SEN PÄÄTÖSJAKSON. JOTA EN SITTEN SATTUNEESTA SYYSTÄ OLE NÄHNYT JA VITSI OON ODOTTANU TÄTÄ KESÄKUUSTA ASTI!! ja kohta joku sanoo että öö sitä on myyty jo sata vuotta vaikkei oo mut ihan sama oon niin onnnessani"!!! D mutta voi vittu kun en tiedä onko mulla tilillä rahaa niin enpä sitten ostanutkaan. vittu. MUT SE ON TULLLUT!!!!!!!!!!!!!! aah<3333333333333333333
se maksaa 42e vaikka siinä on vaan 16 jaksoa ja muissa on ollut joku miljardi ja ne on maksanu joku 15e ja tossa ei oo ees marissaa (hyvä) et mitä vittua.+++++++

+Laskin huvikseni mun säästölippaan kolikot. kolmekymppii :D oli vähän että jahas. ihan jees. jonain viissenttisinä kaikki. päätin että kerään sinne kakstoista euroa lisää ja menen ostamaan ooseen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.02.2008 19:00

Onko olemassa parempaa bändiä kuin harry and the potters?
No voi ollakin mutta nyt ei kyllä tunnu siltä.

Audrey hepburnilla on kyllä tosi kauniit silmät ja suu, mutta sen kaula on kyllä vähän vanhan näkönen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.02.2008 00:42

Mennään vaan yli, ei ne yleensä aja päälle. - Ja jos ajaakin, niin silloinhan kuolet, ja mitä se sitten enää haittaa?