IRC-Galleria

<3Keskiviikko 30.11.2005 17:21

30.11.05 15:19 <winding> no just. kuka saatanan kiviranta? mua jotkut salkkarit vois vähempää kiinnostaa, eli ei ole sauli se saatanan kiviranta siinä kuvatekstissä

itQ :,>

<ellun_kana> eli ihan sun juttus.Keskiviikko 30.11.2005 02:11

Noniin. Aika typerää kun ei ole mitään tekemistä.
Sää on tuhoisa. Ehkä maailman eniten shakkia muistuttava urheilulaji on polkupyöräily tuolla.
ja purin kynnestä palan ja se on nyt ihan verillä.
ja reumatismikin vaivaa.
ei sentään.
voisin harjoitella metafysiikan käsitteitä, mutta ehkä mieluummin sittenkin luen d'artagnanin tarinaa.

jssMaanantai 28.11.2005 11:35

nukuin. liikaa. tai ainakin liian myöhään.
uskonnonkoe huisheis uusintaan<3.
kohta matikan valmistava. :)

ensi kertaa elämässäSunnuntai 27.11.2005 22:15

jos toi agnes ei nyt tipu niin ihme. opettelis eka puhuu ja sit vasta tulis yrittää laulaa. ARGH.

Huomenna uskonnonkoe. oon lukenu kirjasta nyt noin 70 sivua. hyvin menee. ja hukkasin tiivistelmämonisteen mutta jennilläkään ei ole sitä joten mäkin pärjään ilman.

Nia opettaa huomenna matikkaa

Ilkka laulaa nyt. tiktakin satuprinsessan. ->
le survêtement. se on verryttelypuku.
Ja en tosiaan tiedä miksi kirjoitan tänne enkä LJ:iin, mutta ehkä tämä vie vähemmän aikaa kun ei tarvitse keskittyä joka sanaan jonka kirjoittaa ja pääsee nopeammin lukemaan ranskaa.
AIETTÄ IHANAA PERJANTAI. nojoo - ihanaa, syyt: huomenna kahdeksalta kouluun, ranskankoe. Muuten illasta voisikin nauttia. Ainoa nautinto tulee pakkassillalla kun niia kertoo jotain juoruja ja mä luen sanoja.
Oli tänään valmistavia ranskasta, filosofiasta ja uskonnosta. uskonnosta saatiin kirjoittaa palaute :DD ja muissa ainoa mitä tajusin oli se, että en osaa M I T Ä Ä N. mutta ei maailma siihen lopu.(valitettavasti)

JA kaikenlisäksi mun varvas mätänee. Se on ollut hajalla viikon, ja oon luullu et se on vaan jtn diipadaapaa mut sit tänään meni hermo kun olin varma et se pitää amputoida, heidi pelotteli vielä lisääki. Kerroin sit äitille ja se sano et siihen pitää laittaa kaikkee ja et voin melkein kuolla siihen (luin rivien välistä) Sit puolet tosiaan siitä varpahaisesta on MÄTÄÄ. sitä valuu, sellasta valkosta yääks. ja tuska on pahempi kuin ristiinnaulitseminen. Kiva sit ku se kuolio leviää siitä koko ruumiiseen.

Ja nukuin tänään kaksi tuntia. olin siis lukemassa. hehhe oon pari kertaa sanoja vilkassu ja hyvin sujuu taas.

Je pense que c'est plutôt avantage.

Rapalätäkköä kierränTorstai 24.11.2005 23:09

vihaan ranskaa. vihaan sitä kun en osaa sitä. Mitä ihmeen epäsuoria- ja suoria objekteja. Mitkä aikamuodot. mitkä modukset. mitä ihmeen kysymyssanat . millon tulee en ja millon y, millon oú, tai d'oú tai que? Mistä noita voi tietää. ja mitä vittua mikä ihmeen passé´compose ja imperfekti. mistä mä tiedän kumpaa käytän? ja sit mikä hemmetin pluskvamperfekti siihen lisäks vielä, MITÄMITÄ. miksei noi voi olla samanlaisia kuin suomeks.

Ja filosofia. mikä ihmeen determinismi ja rationaalimoraali ja seurausetiikka ja platon ja nietcszhe ja kant ja kaikki!

Ja matematiikka. En osaa diskriminoida, en osaa tulon nollasääntöä, en osaa sitä jotain ihmejuttua. Enkä prosenttilaskuja. ja maol pettää taas, sieltä ei vieläkään löydy kaikkea.

ja uskonto, jotain ihmeellisiä tulkintatapoja. ja äikkä on varmaankin helppoa.

inhotus.

everwood<3

Ristinolla sun ihollaPerjantai 11.11.2005 01:31

VALMIS. nyt toi tekstintynkä on niin täydellinen mitä siitä saan ilman sivuakaan kirjaa johon annettiin vähintään viiskytä sivua. no ihan sama. 'ja tuokin oli erittäin huono lause' <- tollaisia välikommentteja siihen mun omaan tekstiin. hhehhehe. ihanku jotain livejournalia kirjottaisin tms. toimin kokoajan ristiriidassa itseäni vastaan ja heittelen termejä mitä satun muistamaan. toivottavasti meni ees oikeisiin yhteyksiin. demokritoksen kuvia ihkupeipet ->

timonpumba - stand by meKeskiviikko 09.11.2005 22:43

sähkömuseo elektra jea.
käytiin äsken kans niian kaa siellä leffassa ja ehdittiin taas melkein ajoissa ja maailman kliseisin tilanne ku leffa alkaa puolelta ja tullaan siihen kassalla vähä yli puol ja siinä se kassanainen esittelee kaikkia meneviä elokuvia siinä sellaselle miehelle ja puhelee et mistä tykkää ja mistä ei ja alko meiltä menee vähän hermo ja ryittiin ja oltiin huomattavia kunnes se tajus et saattais olla kiire. Kysy siltä mieheltä sit haittaaksitä, onneks ei haitannu, ja kysy et mihin ollaan menossa ja oltiin silleen et no tohon mikä tossa nyt 10 min on menny. Ja sit se helvetin lipun tarkastaja ei ees vieny meitä perille vaan sano et tuolta perältä ovi. yhtä ovee koitettiin vääri ja sit pääsiin. hyvä elokuva oli joosen :>

Mieliala : abstrakti.

[Ei aihetta]Torstai 03.11.2005 16:31

*olipa matikan joku pistotesti (eli ylläri). Ensimmäinen tehtävä, apaut joku 5(3x+2) oli ensimmäinen josta en ymmärtänyt mitään, tai ainakaan siitä miten laskea se. Ja loput meni samaan tapaan. kiva.
*Uskonnon opettaja on ääliö.
*Tiedättäväksi tuli tapahtumia.

kolmen koirakaverin seikkailuja.Keskiviikko 02.11.2005 23:36

Eipä sitten mentykään elokuviin, syynä:
-unohdin elokuvalipun kotiin
Seuraukset:
-mentiin ostaa karkkia
-luettiin kaupunkiuutiset
-mentiin kotiin