IRC-Galleria

Yo, ho, haul together,
hoist the colors high.
Heave ho,
thieves and beggars,
never shall we die.

The king and his men
stole the queen from her bed
and bound her in her Bones.
The seas be ours
and by the powers
where we will we'll roam.

Yo, ho, haul together,
hoist the colors high.
Heave ho, thieves and beggars,
never say we die.

Some men have died
and some are alive
and others sail on the sea
– with the keys to the cage...
and the Devil to pay
we lay to Fiddler's Green!

The bell has been raised
from it's watery grave...
Do you hear it's sepulchral tone?
We are a call to all,
pay head the squall
and turn your sail toward home!

Yo, ho, haul together,
hoist the colors high.
Heave ho, thieves and beggars,
never say we die.Mais maintenant, au revoir mes chéres et les autres.

Isot liskot unees änkeääLauantai 23.06.2007 22:27

äh, ei olisi pitänyt käyttää vuotista. Spoilausta, spoilausta.
Luen jotain hemmetin juonipaljastuksia ja itken kuin viimeistä päivää.

Tulisi jo 21.7.
<333333333

Mysteriously, she was not happy about itLauantai 23.06.2007 22:14

Juhannus kohta ohitse, vihdoin. Onkin ollut sellaista raatamista, stressaamista ja turhautumista ettei ole vähään aikaan nähty. Kaikki nyt kasautuu kerralla ja juuri kun ajattelee että on hoitanut oman osuutensa niin sitten jotkut randomit sössii kaiken. Nojaa, mikäs tässä, Siiperiia opastaa ja sitä paitsi tuntuupahan sitten ainakin siltä että olen ansainnut lomaa kaikesta. Hankala jaksaa odottaa.

Deesee ja mediapleijeri nyt kyllä on jotenkin kierossa yhteistyössä mua vastaan. Yksi hemmetin biisi pitäis saada ja kyllähän sen saa mutta se ei soi. Se on ämpärissä ja siitä sitä ei saa koneelle. Voi pelkkari. Ja tietenkään Anttilassa ei ole myynnissä yhtään O.C-mixiä enää. Saatana. Toivottavasti neloskausi olisi myynnissä kun palaan Suomeen. Ja toivottavasti toni äänittää sen päätösjakson. Pitäisi varmaan pistää soittimeen salisten ja ooseen tunnarit niin sitten voi kuunnella niitä jos koti-ikävä iskee. Mitäpä muuta ikävä tulisikaan :)

Aika kyllä loppuu kesken ja kommunikointi ei pelaa. Tarvitsen emmin ja heidin ja kumpikaan ei vastaa minulle. Ja miksei ole mitään muuta huomenna auki kuin abc? MIKSEI ole pankki! tai normaalikauppa! Tai jos ABC kerran on niin täydellinen niin voisi hankkii 24/7 pankin, kampaajan, vaatekaupan ja muut tavarataloelementit. Sitten olisi mitä mainostaa niistä hemmetin kovaäänisistä aina 5 minuutin välein JUURi silloin kun tulee jonkun hyvän laulun paras kohta.


RMJ:llä oli kuulemma döödannu muutama. Anu, kuittaa jos ok. Kuulin juttua että häkämyrkytykseen teltassa :DD:D: Voi vitun evot, kuinka tyhmä voi oikeasti olla? Paitsi toi kyllä vaatii jo taitoa. VOin tietysti olla kuullut ihan höpöjuttuja, ei voi tietää. Hyvää juhannusta vian niillekin, nyt tuntuu oma mittumaari melkein siedettävältä..
Mä en jää tänne, minä en tahdo nähdä lunta talon katolla. Venuksessa on kuulemma kasvihuoneilmiö. Aika pahan näköinen. Kyllä täällä saisi ilma lämmetä, mutta happosateet ei ole enää hirveän jees. Pitäisi ehkä rekkautua pariin 'syökää tofua ja säästäkää hybridiin'-kerhoon, olisi ainakin periaatteessa tämä kansalaisvelvollisuus täytetty.


Patrick Park - Something Pretty (O.C)

At the most I’m a glare,
I’m the hopeless son who’s hardly there.
I’m the open sign that’s always busted.
I’m the friend you need, but can’t be trusted.


soitan jonkun kauniin etydinTiistai 19.06.2007 22:03

Ylläri ylläri, aurinkoa ei paista vieläkään. Ainiin, paistoihan se, Viime torstai-perjantai-YÖNÄ, milloin sitä eniten tietenkin tarvitsee. (sarkasmia mikäli joku ei ymmärrä). Sinä yönä tosiaan oli rakeita ja salamoita ja jyrinää, ja tietenkin juuri se yö kun olemme teltassa katsomassa O.Cta koneelta. Teltassa joka pysyy pystyssä tahdonvoimalla.

Kyllästyminen on ollut vaarassa tulla käyttöön joka asiassa, ja suuri harmi on se etten nähnyt enenpää salisjaksoja siitä hullusta lapsenvahdista enkä muista siitä mitään. Huomenna tulee Amelie, en vitussa katso. Tai ehkä katson.

Toivottavasti juhannúksena SATAA, Salamoi, jyrisee ja on muutenkin kurja ilma. Joo, tottakai minä olen tekemässä juhannuksena en yhtään mitään. Anteeksi jos olin epäselkeä. Mutta juhannuksen jälkeen alkaa raitis aika ilman typeriä puuduttavia mukahuvitekijöitä, joista ei ole mihinkään. Mutta se ei ole kyllä sen tae että silloin on hauskaa.

Olimme nian kanssa ammuskelemassa. Se meinasi jarrutella kun satoi vettä. DAA, ihme maanpuolustaja :/ 'hei venäläiset odottakaaa hetki ku loppuis toi sade ja tulkaa sit vasta' mutta kaikella kunnioituksella tietty, se voitti poliisipainava-asepunavalotähtäysase sekä pistoolikisan ja mä voitin rynnäkkökisan. Tosin nyt on pissarissa kotikenttäetu joten voi treenailla ja sit kutsua sen kisaamaan.

No, joka tapauksessa, jos ilmat ei parane niin kesäloma muuttuu talviuneksi koska ei pysty olla hereillä jos tuntuu tältä.
Ja Emmi lupautu särkkikseen, <33 ihanaa kun kaikki ei ole sellaisia lintsinrakastajia vaan päästään katsomaan KANEJA. (hei olen 3v.)
Nyt olisi aika siivota, mutta... tunti aikaa.

Np. Gwen Stefani - Orange County Girl

vaahteroiden vartaatMaanantai 11.06.2007 16:36

Kesälomaa on kestänyt viikon, ja nyt kun katsoo ulos niin mitä näkee. Ei ainakaan aurinkoa, pelkkää tuulta ja västäräkkejä. Lämmintäkin on vaivaset 24 astetta. MIKÄ VITUN SIPERIA TÄÄ ON OLEVINAAN!?! No toisaalta, nukuin tänään pommiin etten olisi ehtinytkään kunnolla aurinkoa ottaa, joten.. Ja Sweet Valley HIghtakaan ei ole jäljellä, pitäisi mennä kirjastoon. Mutta toisaalta myös nämä sadepäivän huvit (O.C) on pois käytöstä koska kaukosäädin on hukkunut huoneen lattialle ja ei voi katsoa ilman sitä. hmhm.

Mitään uutta ei ole tapahtunut. Paitsi ehkä sen verran että kesällä tuo laivarantakohta on ihanan näköinen, etenkin jos katselee sitä Vanajanrannan Aurinkokadun suunnalta. Hämeenlinna alkaa pian sisäistää sen mikä elämässä on tärkeää. Hiukset on likaiset, ollut noin koko kesän enkä ymmärrä miksi. Kohta pitäisi tehdä raivokkaita t ulevaisuudensuunnitelmia mutta ei nekään oikein onnistu. Organisointi toimii vaikka langat ei pysy käsissä.
Toivotaan että huomenna saadaan aurinkoa, silloin jaksaisin herätä kahdeksalta ja siirtyä paikasta A paikkaan B ja takaisin.

Kamala kanikuume.

En ehtinyt suunnittelemaan kesää ennen kesää, paitsi yhden asian ja se toteutuu ensiviikolla. Ai mikä se on? ymmm, aamuaurinko Marissan tapaan.
Telkkarista tulee House of Mouse, typerä ohjelma. Aamu on alkanut havittelmaan Ilaria, Markus kuoli ja Ellua harmittaa.

mikä on vilkku?Sunnuntai 27.05.2007 06:33

hei sinä mopoilijapoika jossain en tiedä missä- arvaa mitä

on asioita joita ei kannata tehdä:

Jos auto(isompi kuin typerä moppesi) on ohittamassa sinua, on huono idea kääntyä vasemmalle, eli sen ohittavan auton ALLE, etenkin ilman vilkkua/jarrutusta. Ei ole ehkä ikinä jarrutus niin paljoa kaduttanut!!

anun jalkakin on kipeä- jos tunnistat itsesi niin nimi alle niin saat kirveestä.
:)

newpsie.Keskiviikko 16.05.2007 00:09

Katson kelloa, se näyttää viittä yli kahdeksaa. Katson telkkaria, siellä joku akka puhuu keskusteluohjelmassa kolmosella. Hei, miksi, O.C:n olisi jo pitänyt alkaa. Niinpä, ei riitä rypälemiinaidiotointi vaan nyt pitää helkkari hölöttää O.C:n aikana ja saada salikset perutuksi! Ja sitten vielä kun puhuu jotain ääliömäisyyksiä jotka ei kiinnosta ketään. Hah, onneksi en äänestänyt sitä.(ei sen puoleen ikäkään riittänyt/riitä) mutta en äänestäisi myöhemminkään.
Kyse oli siis rouvatasavallanpresidenttitarjahalosesta. Kiitti vaan vitusti.

JA SUMMER, MITÄ SÄ TEEET!!=?!=!=!=!=
JA SETH, MITÄ SÄ AJATTELET!?!?!?!??!?!?

Huomisen aamun suhteen pitäisi tehdä päätös. ja en muista moodlesalasanaa, kai.. Enkä käyttäjätunnustakaan. Gj, hieno homma.
Ruotsi alkaa vähän ahdistaa, tänään oli pakko skipata kun se aiheuttaa sellaista tuskaa ettei voi sanoin kuvailla. Jesselläkin oli ihan leppoisat oltavat siellä ristillä riippuessa verrattuna noihin Pesosen tunteihin. En tajua?.

Enkä saanut tänään timanttikelloa.. Ehkä huomenna. Ehkä. Nyt voisin mennä koittamaan ensimmäistä saippuaa minkä olen ikinä ostanut itse. Vohou, olen aikuinen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.05.2007 16:06

ääh. käyn nykyään koneella ehkä kaks kertaa vuodessa. vau?
Eikä tulisi mieleenkään tilata uutta vippiä, ehkä sitten taas kun normaali elämä hylkää mut. Monipuolista toimintaa on ollut viime aikoina ja O.C pelastaa päivän kuin päivän.
Huomenna torstai. saan oman ooceen. oon hehkuttanut sitä jo kuukauden varmaan. pitäisikö oikeasti tehdä jotain järkevämpää.?Ei.

<333
Paris Hilton vankilaan. Liityin sen rakkausyhteisöön, voimia hänelle, kertokaa mikä vankila niin voin käydä tsiikaa. ettei sen tarvitse yksin olla niiden lihaskimppikaljulesbotatuointi vankien seassa. :<

<3Maanantai 30.04.2007 00:57

Zen Cafen Sateinen Aamu on ehkä maailman paras itkulaulu. aivan loistava.
Samoin kuin PMMP kohkausrock (joo, oikeesti)

kuunteleen SA:ta ja kyynelehtisin ellen olisi tehnyt sitä tarpeeksi jo ton d-uunin kanssa.
Jos vaihtaisin asennetta niin kaikki menisi hyvin. Mutta se on liian vaikeaa. Kaikki ei käy kaikille.
Mun hajuaisti on herkentynyt, sairasta. Ei lupaa hyvää

Mua väsyttää, mutta viettäkää te hyvä vappu.
Asioita pitäisi asetella tärkeysjärjestykseen. Ja pitää kiinni päätöksistä.
Olen tehnyt koulumotivaatiointeja. Ne kaikki on lähinnä sellaisia kirvesniskassa tapoja. Kuten toi uusi vapaa-ajan harrastus, ja eilen leikkasin kuvia Miamin, bournemouthin, san fransiscon, pariisin ynnä muiden yliopistoista. Meri, palmuja, hiekkaa, AURiNKO. Voitte vaan kuvitella että mitä enemmän katson niitä, niin sitä nopeammin haluan huishiivattiin tuolta. eli kolme vuotta. ei neljä, ei todellakaan. arrivederci. sanotaanko se ees noin? en tiedä.

!!!!jos joku kiva haluaa lähtee joululomalla mun kaa ruotsiin niin nimi alle.!!!!!

Huono onni seuraa myötä
Venyttää päivää tai yötä
Kumpaa milloinkin sen tietää
siitä kumpaa ei voi sietää

[Ei aihetta]Lauantai 21.04.2007 17:35

OIKEA NIMESI:
> Nina

2. GANGSTA NIMESI: (ekat 2 kirjainta etunimestä plus kolme kirjainta nimimerkistäsi.)
> Nipur

3. ETSIVÄNIMESI: (lempiväri ja lempieläin)
> Oranssi kani

4. SAIPPUAOOPPERANIMESI: (toinen nimesi ja tämän hetkinen sijaintipaikka)
> Johanna Ojoinen

5. STAR WARS NIMESI: (ekat 3 kirjainta sukunimestä, ekat 2 kirjainta etunimestä, ekat 3 kirjainta äidin tyttönimestä)
> Ovaniova

6. SUPERSANKARINIMESI: (toinen lempivärisi, lempijuomasi).
> keltainen öööööö- Vitun tyhmä tapa, mikä vitun supersankari on joku vihreä maito? HÄH tai vittu en tiiä,

7. IRAQ-NIMESI: (1. kirjain etunimestä, 3. kirjain sukunimestä, mikä tahansa kirjain toisesta nimestä, 2 kirjainta äidin tyttönimestä, 3. kirjain isän toisesta nimestä, 1. kirjain siskon/veljen nimestä, viimeinen kirjain äidin toisesta nimestä)
> Najovkta

8. INTIAANINIMESI: (lempiväri ja lemmikkisi nimi)
> entäs jos ei ole eläintä? ootte huonoja.