IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 23:25

Tylsää. Uusivuosi ja jotenkin tuntuu ettei mikään suju. Sattuu ja väsyttää eikä yhtään tekisi huonoa jäädä kotiin nukkumaan. Mutta koska olen vielä siinä iässä niin tuskin onnistuu.
Toivottavasti olisi edes sen arvoista. Mitäpä luulette? Tietenkin se on. Sitä varten on keksitty etanolia.
jos tästä pikkuhiljaa heräisi. Kuulun ihmistyyppiin jolle uusivuosi on kaikkimuuttuu-aikaa, ensimmäisen kuun aikana, sitten unohdan päivät ja vuodet ja tulee kevätmasennuksen aika. Kunnes tulee kesä ja kaikki on taas hyvin.<:

niin, mukavaa juhlaa.

HO HO HOMaanantai 24.12.2007 13:47

Muuten, tota otsikkoa ei saa ilmeisesti enää käyttää kun HO tarkottaa jotain naista alentavaa sanaa, mutta ei tarvitse välittää siitä.

Aika rientää ja joululoma kohta ohitse. Ei sentään vielä, vielä on aikaa tehdä kaikki mitä on päättänyt mutta mitä ei kumminkaan tee. Eilen oltiin Nian kanssa Abc:llä ja niinhän se oli että kahden aikoihin alkoi ihmiset olemaan joulumielellä. Ei se mitään, me emme ollut, ainakaan sillä oikealla tavalla. Joulumieliä on kolme: lasten joulumieli, aikuisten stressihermostuskiukkujoulumieli ja kaikkien yhteinen kemiallinen joulumieli. Siitä saa valita, eilen ei kyllä ollut mikään näistä, mutta se varmaan johtuu siitä että Tiiriön kaupoissa ei myydä Poninnahkaisia ruskeita saapikkaita.

Jokatapauksessa, tänään on joulu ja se velvoittaa heräämään aikaisin ja tekemään mitä pyydetään, paitsi jos telkkarista tulee joku 'must.see' ohjelma. Nytkin sieltä tulee lumiukko, katoin sen piisin ja siiihen saa jäädä. Tänään pitää vain muistaa olla riitelemättä, ainoa päivä vuodessa + myös eilinen tosin, ettei lahjoja viedä vaan pois. Tosin jos riitelee parisuhteensa kanssa niin se on ok, kunhan ei menen kovin veriseksi, vaikka punainen onkin ajankohtainen väri.

Mut siis ei muuta kuin pidemmittä puheitta (ihan kohtuullisen) hyvää joulua <:)

humuhumunukunukuapua'aLauantai 15.12.2007 19:19

Eilen oli melkein tulipalo kun hiustenkuivaaja räjähti ja lieskoi liekkiä. Hurja paikka. Mutta onneksi olin kylmäpää niin mitään ei käynyt (sammui itsestään).

Sitten oli C-inssi, ja siis voi luoja- piti peruutella johonkin kaninkoloihin ja se oli aika iso auto. Sit vielä katos katos kun mentiin sitten ihan keskelle kaupunkia ja oli niin hauskaa. Vähän ongelmia oli yksisuuntaisissa ja kaistoissa ja kevyessä liikenteessä ja hallinnassa etc. mut tietty pääsin läpi :)

Sit piti lähteä jumbokauppakeskukseen, niin, sen matkan normaalisti pitäisi kestää joku vajaa tunti. Mutta sen saa myös menemään kahteen ja puoleen tuntiin. Mikäli: hankkii ajo-ohjeet enirosta, lopettaa niihin luottamisen, kysyy tieliikennöitsijältä kahvilassa, lopettaa luottamisen niihinkin neuvoihin ja yhdistää edelliset ja omansa ja on erittäin eksyksissä. Sitten pitää soittaa uudestaan eniroon ja nekin neuvot oli ihan perseestä, niinkuin ne oikeasti olikin ja koska minua kuunneltiin niin päästiin perille.

LAimeaa, yritän miettiä sopivaa sijaintia vierailua mutta pisteet a ja b on joko liian lähellä tai liian tunnistamattomassa paikassa.
Onneks haluunkin siivota. Ja onneks onkin joululoma<3

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 03:11

I

<3


MUISTITIKKU

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 03:03

en oikeesti tajua mikä noilla tulostimilla on mua vastaan kun ne ei oo ikinä toimineet. ja heti kun joku toinen tulee kattoo niin varmaan toimii,

pitää niin karmeeta meteliäki että herättää koko kaupungin

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 02:51

No eihän se vitun tulostin sitten toimikkaan että pitikin mennä manaamaan vittu soikkoon.
1. Missä olit yläluokilla tet:ssä eli tutustumassa työelämään (jos et ole ollut, minne haluaisi/olisit halunnut mennä)?
> citarissa, hiusstudiossa, ja ala-asteella

2. Mitä olet viskannut ikkunasta ulos viimeksi?
> varmaan jotain tölkkejä autosta

3. Jos kaverisi pudottaa yhteisellä kävelyretkellänne (roska)paperin maahan, mitä teet?
> no en varmaan edes huomaisi koko juttua paitsi jos se on joku hesari

4. Oletko koskaan pyytänyt oven taaksesi ilmestyneitä uskonnonjulistajia peremmälle keskustelemaan asiasta?
> En mutta kauniina kesäpäivä juttelen aina niiden kanssa

5. Puhelin soi, vastaat ja siellä on lehdenmyyjä. Et halua tilata mitään. Mitä teet?
>Juttelen niille kauan ja kyselen ja en tilaa mitään-

6. Oletko koskaan katsonut tarkoituksella muualle kun näet kadulla tutun vastaantulijan? Miksi?
> no oon, ainakin jos se tulee vastaan liian kaukaa niin parempi huomata lähempänä vasta kun sitten tervehdys ja ohimeno on luontevampaa

7. Mikä oli suosikkilelusi lapsena?
>no barbiet ja ponit

8. Jos sattuisit ensimmäisenä onnettomuuspaikalle, osaisitko toimia eli oletko ensiaputaitoinen?
> teoriassa joo, mutta en ehkä käytännössä

9. Milloin olet viimeksi pelännyt? Mitä ja miksi?
> Varmaan pomoa ennekun se lähti pois

10. Antaisitko lapsellesi patronyymin (esim. Mikonpoika) tai matronyynin (esim. Hannantytär) nimeksi?
> no en kyllä, ku siitä tulisi Sharpay Leona Audrey jokupitkäneljäsnimivielä von schlotterstein

11. Nimeä yksi (ja vain yksi) artisti/yhtye, jonka keikalle haluaisit päästä riippumatta siitä onko se fyysisesti tai ajallisesti mahdollista.
> no vittu sunrise avenue!

12. Piirre, joka muissa ihmisissä alkaisi ärsyttää sinua, mikäli olisit BB-talon tapaan pakotettu asumaan useamman ihmisen kanssa samassa talossa ilman mahdollisuutta poistua ulkomaailmaan.
> ymmärtämättömyys, epäselvyys, urbaaniuksien itsekertominen, nipotus, huomioimattomuus, kiroilu, huono huumori, limaisuus ja friikkeys. näin aluksi

13. Jos perustaisit lehden, minkälaisen lehden ja kenelle se olisi suunnattu?
> se olisi semmoinen lehti missä kerron aina joka kuukausi mikä on in (esim mitä pitää kattoo telkkarista, mitä kieltä pitää puhua ja ketä fanata) ja suunnattu tietty kaikille

14. Onko sinulla omaa suosikkimukia, josta tykkäät juoda kahvisi/teesi/mehusi/vetesi? Jos on, niin minkälainen
> no tommonen iso tiikerimuki

15. Jos hankkisit seinäkalenterin tulevalle vuodelle, minkälaisia kuvia siinä olisi?
> no jestas, Paris Hiltonin tms jos jostain vaan löytyisi

16. Jos tähänastisesta elämästäsi tehtäisiin näytelmä/elokuva, olisiko se tyyliltään
a) komedia
b) tragedia
c) draama
d) scifi
e) kauhu
f) jotain muuta, mikä?

> No draamaa, tragediaa ja kaikkea mikä myy

17. "Omena päivässä pitää lääkärin loitolla". Jos mikä tahansa syötävä pystyisi samaan ja sen syöminen olisi välttämätöntä, minkä haluaisit sen olevan ts. mitä pystyisit syömään jokaisena elämäsi päivänä?
>mansikat!

18. Aloitatko koskaan selvinpäin spontaanisti keskustelua tuntemattoman ihmisen kanssa esimerkiksi bussissa tai kaupassa?
> joskus täytyy

19. Postiluukustasi/postilaatikkoosi tulee naapurille tarkoitettu kirje/paketti. Mietitkö edes pienen hetken avaavasi postin ja pitäväsi sisällön itselläsi?
> enpä usko. tai no ehkä paketista voisin miettiekin

20. Loton täysosuma pamahtaa kohdallesi, kenelle kerrot asiasta ensimmäisenä?
> hmm, panttaisin sitä vissiin vähä aikaa ja sit ensimmäinen kaveri joka valittaa rahapulaansa niin sanoisin että 'njoo, voin tarjoo sulle pillimehun ku voitin tossa 3 miljoonaa'

21. Oletko koskaan luntannut kokeessa? Missä ja miksi?
> no en ja en tajuu että miks en

22. Mitä toivoisit ihmiselle tapahtuvan kuoleman hetkellä ja sen jälkeen?
> jotkut kivat hallusinaatiot ois jees.

23. Mitkä seuraavista luokittelisit urheiluksi:
[x] formula 1
[ ] shakki
[x ] metsästys
[x ] golf
[ ] tikanheitto
[x] kouluratsastus
[x] trampoliinihypyt
[ ] biljardi
[x ] agility
[x] cheerleading
[x ] laskuvarjohyppy
[x ] parkour

24. Jos julistettaisiin valtakunnallinen yhden värin päivä, jolloin kaikkien kansalaisten tulisi yhtenä päivänä vuodessa pukeutua aina tiettyyn väriin, mikä väri se olisi ja minä päivänä tämä tapahtuisi?
> Oranssi ja kesäkuun viides päivä.


25. Miten reagoisit, jos kadulla tuntematon henkilö sanoisi sinulle englanniksi "Excuse me, could you tell me the way to the railway station? I seem to be lost."?
> sanoisin että niinpä näkyy ja kertoisin hepulle tien.

26. Jos sinun pitäisi päättää että elääkö paras ystäväsi loppuelämänsä sinun vai seurustelukumppaninsa kanssa niin kumman valitsisit? Miksi?
> öö, mun kaa. koska sit sitä vituttais elää sen sk:n kaa loppuelämänsä kun ne ois kuitenkin seuraavalla viikolla eronnu ,9

27. Ahdistaako työ/koulu sinua? Jos, niin mikset lopeta ?
> No ahdistaa! mutta tässä vaiheessa on noloa lopettaa.

28. Onko sinulla elämää? Mitä yleensä teet päivisin? Miltä se tuntuu?
> öh käyn koulua ja töitä ja nukun. Tuntuu kuin eläisi joka päivän aivan täysillä tehden juuri sitä mitä haluaa (SARKASMI)

29. Onko sinun mielestäsi eläimillä ja ihmisillä samat oikeudet ?
> Hmm, no ei musta ois kivaa jos esim uimahallissa olisi jotain kanoja ja rottia. Enkä haluaisi että ihmisiä(ainkaan kaikkia) syödään

30. Seurusteletko? Jos et niin haluaisitko?
> Ei abivuonna saa seurustella jos haluaa kirjottaa yli b:n paperit!!

red tapeTiistai 11.12.2007 01:25

Tänään kyllä meni kaikki putkeen; ensinnäkin nukuin jonkun 2 tuntia kun piti vääntää koulupuuhia(+lukee kirjaa + kattoo telkkaa). Ja aamulla ei mikään ollu hyvin kun väsytti. Sitten oli aamunavari ja ei sujunut kas kummaa ja hukkasin ceedeenkin kun se soitin kummittelee.
Ruotsia en osannut eikä opettaja ollut auttava, antoi vaan kamalasti tehtäviä. Kotiin kerkesin ja oho, lähdin töihin. Ihanaa kun on elämä.

Tilasin tosiaan keskiviikkona en niin hyvissä voimissa high school musical kakkosen ja tänään sain sen ja vitut se mikään kakkonen ollu vaan remixi ykkösestä. että jes. No palautan sen ja äsken kävin tilaa uudestaan jos tällä kertaa oikein menisi.

Huomiseksi olisi sitten ruotsin joku museoesitys (en tajua) ja tässä sitä väännän ja aivan varmasti toi tulostin ei toimi sit kun sitä tarvitaan. Ja maitokin loppu.

Ajankäytössä on kyllä oikeasti vikaa ja pahasti, viikonloppu oli tosiaan ja ei ollut muutakaan tähdellistä tekemistä niin olisi voinut vaikka koulujuttuja puuhata. No onneksi on lintsaus keksitty, enkusta olisi paljon asiaa ja tänään olin ahkera että voisin vaikka hypätä sen yli. Ja mun säkällä sitä on keskellä eikä lopussa/alussa että olisi jotenkin järkevää. Vittu.

No onneksi elämä on täynnä asioita joista voi nauttia kuten vesisade joulukuussa ja postimyynti ja:

makeiset ja säilykkeetTorstai 29.11.2007 13:52

Cosmon uudessa horoskoopissa sanottiin että vaikka en halua niin pitäisi olla sosiaalisisempi. Ja nyt kun tulin sosialisoitumaan galleriaan niin eipäs täällä sitten yhtään kommenttia ollutkaan. jes kiitti.
Työpäivät ja koulupäivät on onneksi taas tältä viikolta ohitse. Jos ei sunnuntaita lasketa. Nyt stressaa planetaarinen paineilma. Eli siis toi kuormateoria. Mut kaisse siitä, onneks huomenna tulee kaiken lisäksi miljardeja. No ei ihan niin paljoa mutta vähän kuitenkin. JA huomenna on myös viikonloppu.
Ensi jaksossa 3 kurssia ruotsia. Vähänkö hymyilyttää.

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 20:56

mitäs vittua. lunta sataa. vitusti ja enemmän.