IRC-Galleria

ulkona ikkunasta, sisällä maailmassaSunnuntai 29.07.2007 04:01

Aina kun olen odottanut jotain repliikkiä hurjasti, purrut kynnet sen takia rikki niin se on ollut loppujen lopuksi vain 'en oo varma' tai 'ihan ok, käy tälleen'. Niin että Ahaaa, kiitos tästä, maailma räjähti ja korjautui, mikään ei vaivaa enää.
Kohta alkaa aikatauluelämä, ensin pari viikkoa 'töihin, kotiin, nukkuu, töihin'-puuhaa, jollloin kaikki luova toiminta jää taka-alalle. Niinkuin sellaista olisi muutenkaan, ellei lasketa jotain tulitikkujen pinoamista ja näytön tuijottelua.
Sitten alkaa koulu. koulukoulukoulukoulukoulukoulukoulu. ... koulu. Käsitän sen jo vähän liiankin vahvasti, onneksi syysloma tulee. Mutta kaikki kamaluus ennen sitä. Ja, nyt jo tässä vaiheessa alkaa olla S.U.P.E.R.it edessä, koulukaan ei ole enää pelkkää hengailua vaan pitäisi tehdä jotain ettei ne k aikki 12 vuotta ole mennyt ihan turhuuteen.

Ei ne olekaan, tiedän että Grölannilla on kylmä ja Päiväntasaajalla kuuma. ja että piin likiarvo on 3,14. ja että koira on englanniksi a dog, ruotsiksi en hund, ranskaksi un chien, saksaksi myös jotain hundjuttuja. Italiaksi tiesin sen joskus, mutta muisti ei toimi enää niinkuin nuorella. Osaan tosin haukkua erittäin vakuuttavasti, pystyn kyllä selvittämään italiaanoille mistä eläimestä on kyse.

Vihaan piilotietäjiä.


Puhuttiin joulun skippaamisesta. mm, nyt pitäisi löytää paikka maapallolta missä joulua ei tunneta tai mitään vastaavaa samaan aikaan ja suunnata sinne. Mieluiten joku paikka missä ei voi nähdä lunta eikä kuusia.

milloin joku keksii sen että mielikuvitus on realityä ja oikea elämä vain jotain soopaa mistä näkee joskus unta. "Olipa tylsät unet, onneksi heräsin että saan elää ihanaa, jännää, mielenkiintoista, uskomattoman hienoa elämääni"
Entäs aika. niin, sekin vielä. Tai päänsärky, kylmät jalat, väsymys. Kuka helvetti näitä asioita on kehittänyt?
Äh, pakko kai mennä hengittämään ilmaa vaihtelun vuoksi.

Ei muuta apua saa
kuin purkitettua
Siinä tilanteessa
kun on kaukana
äh. terveydenhoitaja sanoi ettei musta voi tulla lentäjää. Eli se siitä.

MUTTA AAGH. TEKISI MIELI VAAN HUUUUTAAAA. VAIKKA KAIKKI MELKEIN OLI TIEDOSSA, MUT LUOJA JOO KUN SEN NÄKEE ITSE. UGH 'joo tossa on kuva niagarasta, aika jees' 'omg nään niagaran ite'. Siis periaatteeessa noin mutta mitä väliä on jollain niagaralla tai ihan millä tahansa muulla kun on käytössä joku SAATANAN LINEAARINEN AIKAKÄSITYS. loppuminen on kamalaa. Silloin kun se ei tarkoita alkua.

And that's the second time we've saved your life tonight, you two-faced bastard.


välillä on KYLLÄ välillä EI. sitten vähän itkua ja naurua kun on niin hankala käsittää. Roskien vieminen ei ehkä loppujen lopuksi ole kovin tärkeää tässä. Leikkasin äsken pitkät vaaleat hiukset pois.
Voikun kaupunki katoaisi nyt jonnekin.

Everything was supposed to be to keep lily potter's son safe. Now you tell me you have been raising him like a pig for slaughter.


Pitkä odotettu aika, kesä. on ohitse. Siitä ei ole jäljellä mitään. Tuskin muistan päivääkään taakse eilisen. muutamia hermovälähdyksiä paikoittain, mutta voiko niistäkään nauttia ilman päiväkirjaa. Pitäisi ehkä säilöä pala sielua nahkakantiseen vihkoon.
Ja nyt, kuulin äänet, avasin ikkunan ja jotain vettä sieltä sataa. Miksei se vesi voi sataa joillekkin janonhätäisille riisitautilapsille vaan MIKSI SEN PITÄÄ HELVETTI TÄNNE SATAA missä sitä on jo liikaakin. Etsikää minulle katto.

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean it is not real?

WANTEDTorstai 26.07.2007 18:31

HEI JOS JOLLAIN ON O.C:N VIIMEINEN JAKSO JOSSAIN TALLESSA NIIN NIMI ALLE.
PALKKIO ON MITTAVA.!!!!!!!!!!

you'll need to stay stillMaanantai 23.07.2007 15:58

Meillä oli aikaa, intoa, vastoinkäymisiä, luovuutta, kolme lasia sekä seitsemän elämää. Itkua ja naurua vaikka muille jakaa, joka purkautui hysteriana sitten myöhemmin.

On ehkä todettu aikaisemminkin että odotus on ehkä parasta, ja pahan odotus pahinta mitä löytyy. 'joko nyt'-odottelu luo tunnelmaa ja toivoa, ja ajan koitettua on jälleen yksi osa elämää ohitse. Niinkuin nyt. kaikki ohi, no ei aivan kaikki, vielä muutama sata sivua, mikä tosin tuntuu oudolta kun tietää vain mitä odottaa. Jokainen kohta kumauttaa ja helpotus tai pettymys tai suru tai ilo valtaa koko ruumiin.

Meillä oli hauskaa, ja jotain onnistumisia voi olla myös tämän jälkeenkin
wizards gather all around
slytherins partying in the town
muggles will be slaughtered good
drink our poison mud-faced fools
voldemort just wins this match
harry's only one more catch


Tulevaisuudessa voi pistää toivon AS/S:iin, pojasta polvi paranee? Tuskin tässä tapauksessa.
ja odotuskin olisi turhaa....


Mutta, kuten sanottua -all was well.-


[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 03:52

syksyllä Las Vegasiin!!!!


Nakertaako?

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 00:19

Olemme Emilialla ja tehtiin etikettejä.. Felix FElicis. jännittää hulluna
Ollaan kauniita ja on pissahätä. ootetaan anua, se odottaa tarjoilua. Turha toivo. Ollaan suunniteltu linssiludeaikeita ja jotain ilkeyksiä.


JDFOJFODJLGLSFGLFJH

Who let the dogs out.Torstai 19.07.2007 23:31

roar, aggressiot katossa eikä pelkästään sen takia että joudun herää huomenna joskus kuudelta että kerkeen ostaa kengät joita sitten ihan salee EI OLE MISSÄÄN- sit kyllä pitää ampuu joku. eli maalata vischypullo ihmiseks.
kädet on kuin Charlie Weasleylla. ah.
Mutta sitten kuitenkin loppujen lopuksi tää on aika palkitsevaa. Tosin niin ajattelin eilenkin mutta ulkopuolelta tuleva mollaus lakkauttaa hyvin äkkiä hyväntuulen. Joissain tapauksissa ei riitä että itselle kelpaa.

Voiko näihin laittaa kuvia muuten kuin kuvaviestillä?
Ei vissiin, se olisi hyvä idea. Ei tarttis aina kirjoittaa niin paljoa kun 1 kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Senhän kaikki jo tietää.-

Mutta, jatkan. hymyilen vielä toistaiseksi. Sit kun jalat on liimautuneet kiinni lattiaan niin saatan olla surullisempi.

Onneksi huomenna on jo perjantai.<3

että kasvoit ja viisastuitTorstai 19.07.2007 20:50

edelliseen: en oikeasti palanutkaan, ja se väri kyllä itseasiassa vähän toimikin.
No, enivei.

Tehtiin eilen paidat ja niistä tuli MMM hienoja. Mutta nyt mulla on törkee flunssatauti jonka pitäs lähtee huomiseen mennessä poies.

Sitten aikaa on _jälleen_ liian vähän. En käsitä. vaikka tekee nopeasti ja ajoissa niin ei se silti mihinkään riitä. No täytyy toivoa että materiaali ja idea kulkevat käsi kädessä ja vielä positiiviseen suuntaan.

Kaikki fiktio pitäisi oikeasti kieltää maailmasta. Alkaa vaan ärsyttää niin hirvittävästi. Toivottavasti en joudu mihinkään autoaivo-onnettomuuteen tai käytä liikaa huumeita koska muuten voisi käydä niinkuin joillekin. Sitten kaikki vaan sulkis mut johonkin huoneeseen ja eläisin siellä jotain muuta todellisuutta hallusinaatioineni. HMmmm.. Toivottavasti en= toivottavasti :)

No ehkä tämä tästä, sitten kun saa jotain muuta ajateltavaa. Monimutkainen maailma, siitä ei pääse mihinkään. Mistähän sitä ajateltavaa sitten keksisi.
Pitäisi kyllä oikeasti hankkia mustat tennarit mutta voi luoja kun en saa itseäni edes suuntaamaan katsetta tohon näytön oikeaan alanurkkaan että tietäisin paljon kello on niin miten ihmeessä voisin nousta tuolilta TAI lähteä ulos.

Sit kun kaikki kuitenkin miettii mun synttärilahjoja niin:
+Kani (mieluiten 2 kpl)
+Poni (näitäkin kaksi)
+Seth Cohen-klooni
+Draco MAlfoy-klooni
+Merirosvolaiva miehistöineen. ja kapteeneineen, en halua olla kapteeni mut joku hengari.
+Liput johkin missä on Sunrise Avenue
+Matkoja esim: Florida, LA, yleensäkin Kalifornian ympäristö, Lontoo, Intia, Pariisi, Nizza, Zürich, Köpis, Klinberg, Italia, Amsterdam.
+Timantteja
+Videotykki
+missmixin, demin, sinäminän, CC:n, Cosmon tms. vuosikerta.
+HarryPotterkumppanikirja
+OC-Mix- cd:t kaikki mitä löytyy.
+Siivooja
+Auto, joku keltanen nätti. En tiä merkeistä mitään että sellanen mikä toimii ja on kaunis.
+Paris Hiltonin kirja

Jotain siihen suuntaan, käy myös melkein kaikki muu.
Taaskaan ei ollut mitään tarpeellista sanottavaa mutta kenties joku saa elämälleen tarkoitusta näinkin.

kohta renkaat vasta irtoaaKeskiviikko 18.07.2007 01:55

swartskopin vaalennusaineet EI_TOIMI!!!! Siis hiuksiin. voivittu, kirjotin niille palautetta ja jos en saa tuntuvia korvauksia niin.. .... kirjotan lisää angstia galtsupäivikseen.


että älkää käyttäkö. `JA SIT TIETTY VIELÄ JUST SILLON KUN SITÄ OIKEESTI TARTTIS. TÄNÄÄN EI KYLLÄ KANS MIKÄÄÄÄÄN ONNISTU. Lelukauppakaan ei oikein tykänny meistä. ja aikaakaan ei taas ole loputtomasti. JA PALOIN TÄNÄÄN TOISESTA OLKAPÄÄSTÄ. PALOIN VIIMEKSI KUUS VUOTIAANA AFRIKASSA!!!! ja nyt vittu tunnin pihallaolon jälkeen suomessa???? JOllain on kyllä nyt jotain hampaankolossaan :,,<


niin veli meni keittiöön. Mä perässä menin
kun siinä lääkekaapin päällä leijui Lenin,
puhui: "Pojat, tuosta purkki punaisia,
sitten toinen sinisiä...ja ihminen on vinyyliä..."

Hurjistunut Riitta huusi ja itki:
"Noi on menneet syömään mun e-pilleritkin!",
kun herätteli meitä pöydän alla,
löi vessaharjalla.

Ja herrajumala, millainen metakka! Niinkuin naisesta lähteä voi vaan...
Ja mekin kaksin kurkuin käytiin huutamaan, kasvoillamme sinerrys taivaan...
Ja herrajumala, millainen maailma: lyhyeen loppuu sen lempi...
niin, tämä päivä oli huono päivä mutta huominen on parempi.