IRC-Galleria

ei tällä luvulla. ei tässä talossa.Tiistai 28.02.2006 20:06

vitun taudit leviää kuin heinäsirkka. Ei se haittaa vaikka koko ruotsi kuolis mut kunhan ne helvetin lintutaudit ei tuu tänne. musta surma osa kaksi, poltetaan ruumiit ja terveet viedään linnaan.

torakanalkuja, käärmeenmuniaMaanantai 27.02.2006 20:55

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat viisi henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat. kiitos Rottapoika. :)

1. Disney, Lionking2 - One of us (<333333333333 ja itkuitku)
2. PMMP - Matkalaulu
3. Taking Back Sunday - You're So Last Summer
4. Aki Sirkesalo - Parempaa Aikaa
5. YUP - Kun Kieli On Sairas
6. Kitkerät Néitsyet - Tango Pecunia
7. Maija Vilkkumaa - Metsästäjä

Haastan vaikka vaan lainkuuliaisuuden ja kohteliaisuuden vuoksi.

Mizar (LÄHETÄ MULLE KORTTI)
Rauttis
RiotGirl
emhi
tinsu (pian jo onneks olkoon)

säälin jo valmiiksi seuraavaa raukkaa Maanantai 27.02.2006 00:43

sulkujen poisto turhauttaa päivä päivältä enemmän. miten vaikeudet lisääntyy vaan sitä mukaa mitä enemmän niitä tekee. tässä noin viiden vuoden aikana ole vieläkään mitään oppinut. Voisi katsoa useammin, voisi katsella kuvia ja melkein nähdä niissä tarinoita tuhansista sormenpäistä.
nimeni on maria magdalena.
mitä helvettiä toi vitun hatrik nyt sössii tuolla. joo moro katompa tähtiä ja mitä helvettiä sieltä tulee? no joku vitun ihme kokoonpano jota tosiaan en oo sinne laittanu tai mitää ja jotain vitun huorapelaajia jotka tosiaan ei ykkösiin kuulu ja mitä vittua.!?!
häviin ihan turhaan pelejä ku tuol jotain helvetin vikaa jossain en tajua missä mut ihan kiva kattoo tosiaan joo pikkujuttu. ja tosiaan ei voi olla oma moka ku tollasta kokoonpanoa oo koskaa käyttäny ja ei vahingossa voi jokainen pelaaja mennä ihan vituillee.. juu ei täs mitää vois tästä vaikka harkita jotain vakavampaa mutta voi helvetinhelvetti.
sydän itkee verta ja yhyy. :,,,,<

ei enenpää blues ei enenpää downSunnuntai 26.02.2006 00:52

JUU MORO JUNAN ALLE TERVE. ei saatana miten voi mennä näin vitun kehnosti. Maalivahti on sitä varten et se ei imaisis niitä palloja kuin joku vitun muurahaiskarhu. ja puolustajat vois puolustaa ja hyökkääjät on yhtä hyviä ku eilen jääkiekkokorttipelissä mulla välillä. TÄÄ ON NIIN SPJPODJJDOFJGf. Itku tulee ja tekee mieli heittää näyttö ikkunasta, mut en tee sitä. lisäks vielä cjspjs ei oikeesti 8-0 ei sellasta oo ees olemassa.
Nyt kyllä jossain mättää tosi pahasti, en tiedä tosiaan missä mutta kun noi kakottuu jatkuvasti entistä pahemmin. pitäisiköhän melkein ylittää saldo ja shoppailla joku melkein huipputasonen joka osaiskin sitten jotakin? Nojoo eipä siinä mitään ihan odotettavaahan toi oli, mutta kyllä se aina kirpaisee silti katsella kun ne ei saa muutaku kortteja ja laastareita aikaseksi. Kyllähän muutama kehu aina tulee kalastettua, mutta sekään ei aina riitä kun tappiota tulee niin että unissaankaan uskoisi moista. Helkkari soikoon kun ei ensin meinannut toimia koko juttu. Viihdettä, ja toimintaa varsinkin, siitä kuitenkin joka tapauksessa saa ettei mene koko ilta aivan turhuuksiin jos niihinkään olisi mennyt. Onhan sekin sentään jotain että saa itkustella tässä koneen ääressä kun tilanne kipuaa aina suuremmille numeroille, jotka eivät ole minulle tietenkään. mutta kyllä fagerskog on mies paikallaan. edes se.
historia ja toisen maailmansodan kolmannet vaiheet. En tiedä, mitäpä siitä. Kirjoitan tarinan vasemmasta silmästä ja saaren vangeista. Muistaakseni pitäisi myös täyttää tehtävämoniste, statuksista. Kuninkaista ja kuningattarista. En vain millään jaksaisi keskittyä, tai edes etsiä niitä mistään.

Meinasinpa tän tuoksinassa unohtaa uusinnan maanantain salatuista. onneksi ymmärsin sen, vain viisi minuuttia myöhässä. Herttaisia ne kaikki ovat. Välillä vihaan välillä rakastan mutta suurimmaksi osaksi jokainen on vilpittömästi vain sellainen oma itsensä joka on niin suuri osa jokaista päivää. paitsi perjantaita.

keepit. lambretta - bimbo.
[00:56] <ellun_kana> mut jatkan leffaa ->
[00:56] <ellun_kana> kaskun sä et kato ;-)))
[01:05] <purar> :D
[01:05] <purar> mitä leffaa
[01:05] <purar> jaa toi riivaajan paluu? tai sit taas et kanalilta tulee maailman merirosvot pelaa jalkapalloo tjtn :D:D
[01:14] <ellun_kana> juuust se.
[01:14] <ellun_kana> siis toi merirosvojalkapallo ;-D
[01:14] <ellun_kana> jousiammuntakisaa väliajalla

HALUUN CANALIN!!!1

kaikki on hyvin, taivas on hyvä.Torstai 23.02.2006 16:38

ehkä siihen auttoi tinsun henkinen tuki tai sitten olen vain niin pohjattoman viisas ja älykäs ja fiksu ja nörtti ja sen semmoista. Irc nimittäin toimii. taas kolmen päivän jälkeen.

<3