IRC-Galleria

Oikea päivä on toukokuussaSunnuntai 08.02.2009 05:21

Käsittämätöntä taas, miten voi mennä kaikki huonosti vaan sen takia, että ei ole varaa juoda. Ei nykyään kannata edes lähteä minnekään, ellei ole muutaman promillen pohjia tai vähintään viittäsataa tilillä. Tylsää ja hiljaista on, pitää väkisin keksiä puhetta ja pitää tulla aikaisin kotiin. Tulipahan taas kokeiltua ja tietää sitten ettei muutamaan kuukauteen tarvitse edes harkita.

Sekin myös ärsyttää, että miksi kaikki raastavan ärsyttävät ihmiset pitää tavata aina samaan aikaan, ja ne jää sitten samoihin seuroihin roikkumaan kaikki. Eikä niistä pääse eroon, koska pitää olla niin kiltti ja mukava ja utelias. Sitten on taas pahalla tuulella loppupäivän, kun on viettänyt niiden kanssa aikaa.

Lisäksi inhottavaa on se, että mikään ei voi vähimmässäkään määrin tapahtua niinkuin haluaisi. Tietää jo etukäteen ettei kannata edes toivoa. Pientä angstia havaittavissa, mutta mitä muuta voi odottaa?

Tosin, helpotti tänään se, että sain lisämahdollisuuksia ja -motivaatiota. Menen kouluun ensi syksynä, vaikka sitten jonnekin hemmetin amitsuun automekaanikoksi Närpiöön tms., mutta jonnekin menen. Huomenna sannan kanssa selataan vaihtoehtoja ja VALITAAN.

Joku voisi tehdä jotain inhottavaa, että saisi huutaa. Tosin alakerrassa taitaa olla meneillään joku pianonviritysmaraton äänestä päätellen. Parvekkeelta saisin huutaa. Sitten tulisi taas postiluukusta kivoja kirjeitä isännöitsijältä.

Jotain käyttöä tälle helkkarin galleriallekin kun täällä ketään ei ole, eikä kukaan kytättäväkään tee mitään liikuttavia eleitä, kommentteja en ole saanut puoleen vuoteen, viimeksi synttäreillä yhden, eli voi aivan mainiosti käyttää tätä vaikka sitten aggression purkuun ja itsetuntemukseen.

Tekisi mieli sanoa, että yhdyssanavirheet ovat ärsyttäneet viime viikkoina ihan tajuttomasti, ja muutkin ylenpalttiset kielioppivirheet(pilkkusääntöjen epäosaaminen on ookoo, koska en itse niitä osaa), mutta en sano, koska tämäkin jaarittelu sisältää niitä noin seitsemänkymmentäkaksi (72) prosenttia. Tämä asia ärsytti etenkin siinä isännöitsijän kirjeessä, että terveisiä vaan, oikolukisit välillä niin saatettaisiin saada joku tolkku niistä valituksista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.