IRC-Galleria

Rahat on loppu mutta myydään volvoPerjantai 21.03.2008 01:00

Elämyksellinen iltapäivä, joka koostuu siitä, että katosta sataa kiiltäviä paperinpaloja ja pihalla on shampanjasuihkulähde (olisi mieluummin ollut vettä, mutta koska ulkona oli kovin kylmä, niin vesi olisi jäätynyt, alkoholi ei vielä sentään jäädy). Säännöt on tehty kumottaviksi ja lupaukset rikottavaksi, sen takia välillä onkin kerrassaan hulvatonta, kun ei ikinä voi tietää kuka yllättää seuraavaksi ja miten.
Iltapäivä olisi ollut laiton jos se olisi ollut iltapäivä, onneksi vuorokaudet vaihtuu ja lasiinhan ei toki saa sylkeä. Välillä tapahtuu muutakin hauskaa kuin tavallinen. Ja mikä näitä aikoja vaivaa, nuoria 'erittäin lupaavia ja lahjakkaita' laulajia kuolee kuin meteoriittiin dinosauruksia, eikä _missään_ kerrota mihin. Ilmeisesti kyseessä on joku lintuinfluenssan kehittyneenpi muoto.

Huomenna tulee televisiosta viidakkokirja. Vihdoinkin. Saavutin tietoisuuteen jotain hyödyllistä, mutta kun yritän toteuttaa sitä, tulee seinä vastaan. Siis se siitä. Ajantahallaanväärinlaskeminen on hyödyllistä, tosin tällä hetkellä en voi uskoa puheitani vaikka kuinka yritän vakuuttaa. Hitto, kai se on pakko sitä psykologiaa lukea, sillä en minä tästä nuorru.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.