IRC-Galleria

au moins, je suis prévenuTiistai 27.03.2007 01:04

Hmh, eilen olin vihainen. ÄÄRETTÖMÄN vihainen ja valitin anulle. Ja se ehkä vihas mua mutta sellasta sattuu (anteeks :D). Mutta nyt se on mennyt ohi. Vähän mulla on vahvat tunteet :o
Tänään nukuin melkein koko päivän kun oikeesti ihan tajuton väsymys niinku koko viikonlopun mutta nyt se on taas mennyt ohi hetkeks että sit aamulla jälleen. Argharghargh


Mua ärsyttää kun oon tullut niin vanhaksi, mun mielikuvitus ei riitä enää mihinkään. Pitäisi ehkä alkaa ajattelemaan enemmän. Tai sit pitäisi ruveta tekemään patsaita- Tai vaan keksii idiksii kun en kuitenkaan osaa tehdä.

Yhyh. Huomenna ruotsin verbikoe ja mulla on NEITI ETSIVÄ kesken niin en voi lukee siihen, voi helvetti oikeesti.

Kävin hakee n.etsivä & purppurakäden arvoitus varastosta kun en koskaan saanut luettua kun se oli niin vaikee ja nyt luen sitä ja voi vittu mitä paskaa. Ei silläkää kirjailijalla oo hyvin mennyt. OIKEESTI. Daa. Vittu jos sellaset saa julkasta jotain mitä normaalit ihmiset kirjottaa joskus seiskalla niin kuka tahansa pystyy tienaa miljoonaomaisuuden. Pitäsköhän harkita. Mutta tollasta voi kirjottaa vaan kohderyhmänä jotkut 10-vuotiaat joten niille, siinä vois eka tienata omaisuutta ja sit sillä omaisuudella kustantaa ite jonkun kunnon kirjan jota kukaan muu ei suostu kustantamaan ja sit saa kattella vierestä kun se floppaa ja pitää jatkaa taas niitten tyhmien kirjojen kirjottamista... Maailma on huono.


Pitäisi tässä kirjoittaa eduskuntaan ja valittaa niiden tyhmistä laista, mut se laki ei oo ihan täysin selvillä joten pitäisi ehkä vähän hioa esitystä että joku tsyskovitsi ees lukisi sen.

Huomenna saan mun Amerikkakorun valmiiks, siitä tulee ihan saletisti tosi hieno ja sit voin ruveta käyttää sitä heti kun keksin että miten.


HALUUN OLLA ELOKUVAOHJAAJA. Suuttuiskohan J.K.Rowling jos lainaisin sen hahmoja leffaan? en usko. Haussa siis nuoria komeita poikia jotka haluaa esittää homoja. Löytyykö?


Noh, oon 2 h neljä minuuttia myöhässä nukkumaanmenoajasta joten tsau

Petollisiin kulkureihin? Työvieroksuja? hmmmhmmm, kehity.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.