IRC-Galleria

soitan jonkun kauniin etydinTiistai 19.06.2007 22:03

Ylläri ylläri, aurinkoa ei paista vieläkään. Ainiin, paistoihan se, Viime torstai-perjantai-YÖNÄ, milloin sitä eniten tietenkin tarvitsee. (sarkasmia mikäli joku ei ymmärrä). Sinä yönä tosiaan oli rakeita ja salamoita ja jyrinää, ja tietenkin juuri se yö kun olemme teltassa katsomassa O.Cta koneelta. Teltassa joka pysyy pystyssä tahdonvoimalla.

Kyllästyminen on ollut vaarassa tulla käyttöön joka asiassa, ja suuri harmi on se etten nähnyt enenpää salisjaksoja siitä hullusta lapsenvahdista enkä muista siitä mitään. Huomenna tulee Amelie, en vitussa katso. Tai ehkä katson.

Toivottavasti juhannúksena SATAA, Salamoi, jyrisee ja on muutenkin kurja ilma. Joo, tottakai minä olen tekemässä juhannuksena en yhtään mitään. Anteeksi jos olin epäselkeä. Mutta juhannuksen jälkeen alkaa raitis aika ilman typeriä puuduttavia mukahuvitekijöitä, joista ei ole mihinkään. Mutta se ei ole kyllä sen tae että silloin on hauskaa.

Olimme nian kanssa ammuskelemassa. Se meinasi jarrutella kun satoi vettä. DAA, ihme maanpuolustaja :/ 'hei venäläiset odottakaaa hetki ku loppuis toi sade ja tulkaa sit vasta' mutta kaikella kunnioituksella tietty, se voitti poliisipainava-asepunavalotähtäysase sekä pistoolikisan ja mä voitin rynnäkkökisan. Tosin nyt on pissarissa kotikenttäetu joten voi treenailla ja sit kutsua sen kisaamaan.

No, joka tapauksessa, jos ilmat ei parane niin kesäloma muuttuu talviuneksi koska ei pysty olla hereillä jos tuntuu tältä.
Ja Emmi lupautu särkkikseen, <33 ihanaa kun kaikki ei ole sellaisia lintsinrakastajia vaan päästään katsomaan KANEJA. (hei olen 3v.)
Nyt olisi aika siivota, mutta... tunti aikaa.

Np. Gwen Stefani - Orange County Girl

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.