IRC-Galleria

ah, stressasin tänään taas kun maija tuli juttelemaan ja kertomaan asioita. Meinasin itkeä/lintsata/rukoilla/käydä baarissa, mutta meninkin psykologian tunnille ja elämä hymyili jälleen.
Sisäistin itsestäni taidon, jonka olen huomannut mutta nyt kun muutkin huomaavat ja sanovat siitä niin tajuan itsekin. jep, se olikin sitten tarpeen kun myöhemmin piti miettiä lahjakkuuksia ja sanoin ensin että osaan valehdella hyvin ja jonna auttoi ja sanoi että voin sanoa myös tuon uuden. hurraa!

Ja sitten, katsottiin jonkun teologipsykologi Teemu L:n videota. ah, mikä mies. 'näin pääset yliopistoon-kurssi', 'vaikka ei ole koulussa hyvä voi pärjätä mainiosti yliopistossa' 'pääset yliopistoon vaikka keskiarvo on kankkulasta'. Ihana teemu,
Ja vielä kun Pikku-Eerossa joku vanha mies kertoi että sen joku siskon tyttö oli hakenut jotain alaa (vissiin kauppa, oikeus tms.) lukee turkuun niin se ei ollut päässyt sinne Mutta oli päässyt Pariisiin.
Oikeesti elämä on täydellistä.

Tosin nyt pitäisi opetella 10 sivua ranskan epäsäännöllisiä verbejä kahdessa sekunnissa, ja kolmessa viikossa oppia koko kieli ja kahessa päivässä oppia ymmärtämään sitä kuunnellen että jooooo. mutta, ei paniikkia. Homma on hanskassa. Ja jos ei ole niin minkäs enää voi tehdä.

Pitäisi käydä varmaan huomenna suomalaisessa ja pyytää niitä tilaamaan kirjoja. GossipGirl. Ja pitäisi saada palkkaa ennenkuin O.C:n neloskausi ilmestyy. Ja pitäisi siivota, hoidan sen keskiviikkona. Puran mun ranskalaisen turhauman aggressioina siivoukseen. ELÄKÖÖN KESÄ. niin mikä kesä? en tiiä, ajattelin maalata ikkunaväreillä eiffeltornin mun ikkunaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.