IRC-Galleria

le survêtement. se on verryttelypuku.
Ja en tosiaan tiedä miksi kirjoitan tänne enkä LJ:iin, mutta ehkä tämä vie vähemmän aikaa kun ei tarvitse keskittyä joka sanaan jonka kirjoittaa ja pääsee nopeammin lukemaan ranskaa.
AIETTÄ IHANAA PERJANTAI. nojoo - ihanaa, syyt: huomenna kahdeksalta kouluun, ranskankoe. Muuten illasta voisikin nauttia. Ainoa nautinto tulee pakkassillalla kun niia kertoo jotain juoruja ja mä luen sanoja.
Oli tänään valmistavia ranskasta, filosofiasta ja uskonnosta. uskonnosta saatiin kirjoittaa palaute :DD ja muissa ainoa mitä tajusin oli se, että en osaa M I T Ä Ä N. mutta ei maailma siihen lopu.(valitettavasti)

JA kaikenlisäksi mun varvas mätänee. Se on ollut hajalla viikon, ja oon luullu et se on vaan jtn diipadaapaa mut sit tänään meni hermo kun olin varma et se pitää amputoida, heidi pelotteli vielä lisääki. Kerroin sit äitille ja se sano et siihen pitää laittaa kaikkee ja et voin melkein kuolla siihen (luin rivien välistä) Sit puolet tosiaan siitä varpahaisesta on MÄTÄÄ. sitä valuu, sellasta valkosta yääks. ja tuska on pahempi kuin ristiinnaulitseminen. Kiva sit ku se kuolio leviää siitä koko ruumiiseen.

Ja nukuin tänään kaksi tuntia. olin siis lukemassa. hehhe oon pari kertaa sanoja vilkassu ja hyvin sujuu taas.

Je pense que c'est plutôt avantage.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.