IRC-Galleria

Loma, talo, poroMaanantai 22.12.2008 17:45

Lomalla on sellaista, että heittäytyy sängylle silittelemään toista kissaa ja odottaa toisen käpertyvän jalkojen päälle lämmittämään. Kissoista irtoaa pakkonukutuspulveria ja verhojen ripustus viipyy taas tunnilla. Herääminen päikkäreiltä lämpimien karvarullien vierestä on parasta, mitä voi joululomalta toivoa.

Toisaalta parasta on ehkä myös talo. Kolasin taas pihaa ihan liekeissä, kai se naapureita jo naurattaa. Ne verhojututkin on ihania, kun on ihanat ikkunat mihin laitella. Ihanaa oli kans istua keskellä päivää kahvikuppi kädessä kattomassa Dr.Philiä.

Mutta se mikä ei oo kivaa, olis sellainen Dr.Phil-juttu. Seppälän Prisman Laukaan päädyssä on ihan hervottoman pelottava poro. Tai hirvi. Tai bambi. Tai joku, mutta helvetin liekit palaa sen silmissä, ja se kääntää katseensa aina suuntaani, kun yritän kipittää sen ohi. Sen suupielistä valuu verta eli se on varmasti syönyt pari ohikulkevaa joulutonttua/lasta/asiakaspalvelijaa. Onko se oikeasti olemassa vai kuvittelenko sen vain? Eilen parkkeerasin toiseen päähän ja pidin rukkasta silmillä kävellessäni aulatilassa, etten vahingossakaan näkisi sitä.

Että hyvää joulua vaan, toivottaa SOK Keskimaa (ja mää kans).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.