IRC-Galleria

Ilkka ja IdolitPerjantai 28.04.2006 00:12

Ostin tänään Ilkan levyn. Ilkka on ihana, Antin kannattaa varoa, koska Ilkka on kaiken hyvän (hirveä ääni, ylisöpöstelevyys, renttuus) lisäksi ope. Ope on maailman napa!

Aironmusiikissa sanottiin, että tämä on luultavasti ainoa Ilkka, mitä heiltä tullaan ikinä ostamaan (jouduinkin tilaamaan sen erikseen). Niin, ei kannattaisi mennä lehdessä valittamaan, että heillä ei noi Idolsit myy. Siitäpähän saavat. Hah.

Tässä Ilkka-fiilistelyn keskellä jo mietin, että liittyisinkö Lukion ruotsinope <3 -yhteisöön. Lukion ruotsinope on kuitenkin tällä hetkellä suurin idolini: sai töitä Hanksulta.

Oon niin kade.

"muttei pisinkään yö oo loppumaton"
Ilkka <3

Essä vai KooLauantai 15.04.2006 03:26

Myöhäisyön merkintä.

Oletteko käynneet Essässä, Koossa ja Ämmässä (aka Teessä)? Mä käyn Koossa. Nämä muuten periytyvät suvuittain. Äiti käy, isoäiti käy...

Koon täti kysyi tässä jo yhtenä päivänä, että minnenkä on siippa hävennä, ku ei oo kahteen päivään näkyny ja olen niin masentuneen oloinen. Ihuna! <3

Jyväskylässä se kaikista tutuin kaupantäti (kaljukin vielä) ei edes tervehtinyt, jos jokus tuli tiellä vastaan.

*kuinka paljon* voi rakastaa Hankasalmea :) <3(es oo koo - essä, tiedättehän?!)

Teetä ja sympatiaaTiistai 04.04.2006 23:11

Joo, tollaisia blogimerkintöjä sitä tulee sitten, kun juo teetä joka "aktivoi positiivista elämänhalua". Mitähän on negatiivinen elämänhalu?

Tänään oli hieno near-death experience. Lumi meinasi tappaa meidät kaikki. Tämmöstä se kuulkaa keväällä on! Paree ois olemati.

Plus että vois alkaa taas kirjoittamaan tota paperipäiväkirjaa, tää on paljon tylsempää. Kuka näitä edes viittii netistä alkaa onkia sitten kun oon kuuluisa (ehkä arkkipiiska) ja musta halutaan tehdä omaelämäkerta?

[Now thinking: Jone Nikula]

Tuulen viemääMaanantai 03.04.2006 01:26

Tänään se on paras biisi! Monestakin syystä. Tekijähän on siis Heikkinen, ei Heikkilä (oi sitä hetkeä!!). Levyn kannessa on nimmarit, jotka hain Paviljongin keikan jälkeen. Tästä tulee myös mieleen, kun joku joskus väitti, että ei ole ollut koskaan niin naiivi, etteikö olisi ymmärtänyt kaikkia lyriikoita kerralla. Surullista, koska parasta on se, että tänään tämä biisi on auennut minulle ja on niin paras. Aiemmin tämä oli mielestäni vain heikko kopio jostain vanhemmasta ms-kappaleesta. Ei, en ees osaa sanoja ulkoa kun on uusimmalta levyltä :) En ole koskaan nähny elokuvaa josta puhutaan. Levy on ostettu Helsingistä, kun olin serkkujen luona yökylässä.

"Kun tuuli vie on tärkeää
ettei petä itseään
ei vala jäähän sydäntään"

Ja kuinka paljon voi nukuttaa.

KiitoksinPerjantai 24.03.2006 20:02

Ihme juttu, hyvä päivä! Ensin ruikutin aamulla keskusradiossa kuinka arsesta tämä kevät on, soitin vastoin apulaisrehtorin tahtoa biisiä 4 minuuttia ("Ei soiteta ku kolme! Varmana!" *grin*) ja notkuin kaksi tuntia opehuoneessa tekemättä mitään. Iltapäivällä sain tuliaisruokaa kotsanluokasta: pitsarullapullia ja mokkapaloja. <3 :)
Kotiin lähtiessä vielä huomasin, että ylläripistarin toiselle puolelle oli kirjoitettu ihan tolkuton runo. =]

Sitte menin postiin viemään kaksi kirjettä: hain töitä toiselta paikkakunnalta. Kurjaakurjaa!

Ei se kuitenkaan vähennä iloa hienosta päivästä.

JankutusTiistai 21.03.2006 23:40

Tässä eräs ystäväni lähestyi sähköpostitse ja pyysi huomauttamaan jos hän tekee typeryyksiä. No siitä ei huolta, mutta pitäisi ehkä pyytää häntä huomauttamaan, jos alan jankuttamaan. Jankuttaminen on mielestäni yksi kuolemansynneistä, joten voisin lisätä tähän vielä yhden kuvan itsestäni risuparrakkaana:
: (#

KevätTiistai 21.03.2006 23:38

Joo, siis ei. Ei toimi. Kevät on edelleen niin hirveää, että ei mikään. Eikä tietenkään saisi valittaa, koska niille tulee paha mieli, jotka pitävät keväästä.

Mietin kyllä, että voisiko se olla vain loputonta kesätyöpaikka/työpaikka/työhakemus/itsetuntoahdistusta, mitä tässä nyt on joutunut koko tolkullisen elämänsä sietämään. Mutta kyllä se alkoi jo aiemmin, ja se tuntuu siltä kuin hukkuisi.

j.k. tässä näette minut parrakkaana: :)=

Terveisiä FreudilleTorstai 02.03.2006 00:18

Siinä vaiheessa, kun aloin nähdä irc-unia, en ollut vielä lainkaan huolissani. Niinhän kaikki muutkin irkkaajat näkevät.

Viime yönä näin unta Päivän kuvasta.

SE ON JO SAIRASTA!!!

LomapartaMaanantai 27.02.2006 20:09

Näin sitä huomaa että järki kasvaa vanhetessa. Ennen ei ois tullu kuuloonkaan, että lomalla ois lomaillu. Eli nukkunu pitkään, syöny hyvin, tuhlannu rahansa. Ei, piti olla leirillä, valvoa myöhään ja tuhlata rahansa. Lomalomaloma! IhqDa ihunaa! :)

Loma alkoi vielä parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedeyhteisökaveri Alvar Jennifer oli kylässä. Syötiin hyvin, käytiin silittämässä Hurua ja äänestettiin kirkkoherraa. Lisäksi päästiin kuulemaan kaikista kaikista kaikista ihkuinta Teemu Viinikaista.

Kirkkoherraksi valittiin mies. Haluan ihan tässä huomauttaa, että sillä on parta. Parralla on suuri merkitys työn saamisessa. Oma lomanaikainen tavoite parrankasvulle on 1 mm. Ens maanantaina mitataan!

Make believe dreamsTorstai 16.02.2006 19:21

Nuppuh oli niin ystävällinen että vastasi haasteeseen haasteella.


Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään.

1. Sukupuoli?
2. Mikä on suurin unelmasi?
3. Mitä inhoat?
4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
6. Mistä asioista pidät?
7. Minne haluaisit matkustaa?
8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?

1. Laiska tyttö, Miljoonasade
2. "Aamun tullen laahustan koululuokan apatiaan" - Sarjakuvatyttö, Miljoonasade (siis saada unelmieni työ!)
3. "Kaksi tiiltä päällekkäin, siinä on jo muuri." Dildo, Miljoonasade
4. "Soita soita hevilevari soi, laiskan tytön huolet ikävät pois." Laiska tyttö, Miljoonasade
5. "Päivät vierii, päivät pyörii itsestään" - Luuranko kaapissa, Miljoonasade
6. Perjantai, Uni vie, Miljoonasade, Virtuaalirakkautta (kaik MS)
7. "Vielä kerran päästään kotiin Gladstone-saluunaan." Desperadot, Miljoonasade
8. Meillä on voimaa - Miljoonasade


Haastan kaikki, jotka tuntevat haasteen veroisekseen. Niin ja kuuntelen mä joskus muutaki ku sadetta. hehhe.. Se oli vitsi.