IRC-Galleria

KaipaanPerjantai 23.02.2007 17:07

RIP, Hausmylly.

Posti toi tänään Suuren puberteettikokoelman, ja olen jo suunnitellut toivovani Safiirista "Kaipaan" -biisiä ja sen omistamista sille ainoalle pojalle, jonka kanssa uskalsin yläasteen discossa tanssia. Tai ehkä kuponki Sykkeeseen. Kohta alan kirjoittamaan rakkausrunoja pöytälaatikkoon ja unelmoin leirinuotion yli välkkyvistä sinisistä silmistä. Suussa maistuu Mellarista yhden välkällä ostetut piparminttukarkit ja "sade vihmoo ikkunaan vinttikamarissa", niin kuin eräs Anna-Liisa aikanaan kirjoitti ;)

Oi ihana Hausmylly! Aikahyppy nuoruuteen. Tuhansia muistoja pelkästään tämän cd:n mukana, tuntuu ihan pelottavalta. Mieleen valuu ihan ihmeellisiä yksityiskohtia. Discomaraton, Nestorilla sammaleeseen hautautunut juustohöylä, Täällä Sarajevo kuuleeko Helsinki -keikka. Eka kerta, kun irkkasin. Ja terveisiä Hanubille, vieläkö saat napsaistua valot jalalla päälle... MS:n keikan jälkeen itsenäisyysjuhlat purtsilla. Kotsan luokan tuoksut ja se kevätpäivä, kun päätettiin lähteä tyttöjen kans ekalle Lutakon keikalle. Ja etenkin, Eevan luona hengailu ja kasettien kopionti; sekin Hausmylly on jossain vonkuvana c-kasettina.

Mä osaan nää kaikki sanat ulkoa, mutta muisti ei pelaa arjessa.

Ja ei se nuoruus tuollaista ollut. Ihanaa, että aika antaa mielen muistaa niin väärin. Teininä mentiin enemmän tähän malliin:

"Mä katselen reunalta maailman
ja nään vain auringon laskevan.
Minä luulen ei aamua tulekaan
joka saisi sen auringon nousemaan."

Lokakuun Hausmylly-keikka oli kyllä hyvä veto, varsinkin näin eroamispäätöksen jälkeen ajatellen. Kaipaan-biisi on edelleen suosikki tökeröine sanoineen. Pitäis skannata se kuva ku ihkuttelen just sitä biisiä jäähallilla :D

noni. stop.

TiltPerjantai 09.02.2007 20:35

Tänään herätessäni sisäinen kelloni kertoi, että on joulukuun yhdeksäs. Välitin lämpimät nimipäiväonnittelut webikselle, mietin parin viikon kuluttua alkavaa joululomaa. Ajoin muutaman kilometrin päähän työpaikasta ja ihmettelin aivan liian aikaisin noussutta aurinkoa. Tsädäm. Onkin helmikuu. Miten niin stressi?

Mutta ei se mitään. Myös Delta-autolla eletään aivan omaa aikaa. ½h hommaan kului 1h 40min. Olivat varmaan ensimmäistä kertaa korjuupuuhissa. Niskapokana olo on aliarvostettua homma. Kyllä siinä hiki tulee ja oppii kuittailemaan kovin rauhallisella äänellä.

Hanna Pakarisen mielestä paskan määrä on vakio. Totta. Menin sen tolkuttoman JKL-reissun jälkeen Heselle ja Fiesta-ateria oli palannut. Luv <3

-40CKeskiviikko 07.02.2007 08:05

Pihalla on enemmän pakkasta, kuin mulla on ruumiinlämpöä.
Fiiun ovet ei aukea, ei sillä että renkaissakaan ilmaa olisi.
Virastakin tuli vakinainen.

Hyvä päiväMaanantai 29.01.2007 21:29

Mieletötä, hyvä päivä! Vain vähäistä itkua ja hammastenkiristystä. Uskomatonta. Tyyntä myrskyn edellä?

Taannuin hetiTiistai 16.01.2007 19:18

Mietin että kuinka vanha oonkaan, että voisinko oikeasti vielä teineillä, itkeskellä ja kirjoittaa päiväkirjaan. Ja muistin että oon vuoden nuorempi kuin oonkaan. Purkales.

Nuoruus näkemiinTiistai 16.01.2007 19:15

Siis mitä! Sally Spectra on kuollu! Muistan ikuisesti ne allaskohtaukset Stephanien kanssa. Voi Sallya...

Ja Hausmylly hajonnut! Siis ei! Ei sillä, että edes olisin kuullut sitä uutta sinkkuakaan, mutta MITÄ! Kaikki nuoruuteni tukipylväät riuhtaistaan pois yhden päivän aikana! UAAAAH!

Suruntuoja. Kääriydyn sohvalle viltin sisään ja vaikenen Vihreän kuulan ryydittämänä "Kaipaan"-biisin säveliin...

Tuu ämmä kyytiinTiistai 09.01.2007 18:01

Odotin tänään kimppakyydin saapumista bussipysäkillä, tuuletin päätä ja join ahnaasti Dr.Pepperiä. Pysäkille pysähtyi bussi, pyöritin päätäni, bussin ovi aukesi, pyöritin päätäni. Ei, en tule kyytiin.

"Etkö sinä tuu kyytiin?"
"En mä pääse tällä."
"Minne sinä oot menossa?"
"Ei ku en mä pääse tällä."
"Mutta ethän sinä edes tiedä mitä reittiä tää kulkee!"
"Nii, kiitos vaan, mutta en mä pääse tällä."
"Sinä oisit voinu päästä tälläkin perille."

Jotenkin... Taivaan Taatolla ollut tänään hyvän huumorin päivä. Ois nyt vielä lopuks kysyny että mikä on elämäntarkoitus tms.

Oisin vastannu, että pitää muistaa, että kaikki on mun syytä. Kaikki on mun syytä.

p.s. Hanksulle tulee Hese, haen sinne töihin. Ens kuussa alkaa jo!

ei sillä etten olisi oikeassaTiistai 02.01.2007 09:12

väsyttää, nyt pitäis lähtee töihin. en jaksa kouhata enää mistään ;)

Hyvää jouluaMaanantai 18.12.2006 19:27

Sain tänään maailman ihanimmat joulutervehdykset postin mukana. Ootte ihania <3

Ja kyllä, Kauheimmat joululaulut vaan toimii. Laulujen seurauksena tuli kyllä joku alkava silmätulehdus ja ihan tolkuton pääkipu tälle päivälle, mutta myös hyvää tulosta googlesta:


"minä työntäisin juureni multaan
ja minä juurtuisin niin pirun tiukkaan
ja vaikka sinä voisit repiä varteni sitkeän
niin pala minusta jäisi eloon"

Kamalan Karita <3

Sirpaleet tuovat onneaMaanantai 27.11.2006 21:33

Mä tein tänään satasen edestä sirpaleita, kyllä nyt taatusti on onnea... Kolme muumimukia (joista nyt en muuten välittäisi noin hahmoina, mutta kupin muoto on hyvä ja kivat värit), korkea apilalasi (oi itku! sydän vuotaa verta!!), kaksi viinilasia, kaksi isoa Iittalan lasia (ja sitä kokoa ei enää valmisteta), pari puurokippoa ja jotain mukeja vielä lisäks. Ei paha. Suosittelen kaikille käsin tiskaamista ja typerää kuivaustelinettä. Viime viikolla sama tsydeemi rikkoi paistinpannun (mutkalla) ja pari puurokuppoa silloinkin.

Niin ja terveisiä tietenkin isännöitsijälle, toi kuivausteline ei oikein tahdo toimia.