IRC-Galleria

Korkein verenpaineTiistai 27.12.2005 22:28

Huomenna lähdemme Tallinnaan. Jännitys on valtava, samoin verenpaine (en ole ennen ollut siinä osassa Venäjää). Verenpainekisan reaaliaikainen seuranta:
Minä 119/74
wbth 118/78
K 145/73
AR 141/86
MR 152/84
VarMi 150/88
AJ 151/66
TR 133/ 88

Paras systoolinen: MR
Paras diastoolinen: VarMi / TR

Otetaan sama uudestaan uudenvuoden aattona niiltä, jotka ovat edelleen hengissä.

Tauko ja lomaPerjantai 23.12.2005 01:30

Niih! Ja joululoma. Ennakkoaavistuksista huolimatta en ole ollut äitin työorjana kuin eilen puoli päivää. On loma... Viime viikonlopusta jäi tällainen väärä nukkumisaikataulukin, että pitkin yötä vaan netissä roikutaan, soh soh.

Tänään olin suunnittelemassa polttareita ja häitä ja huomaan, että inhoan kaikkea juhlahössötystä. Joulu- ja hääkiihkoilua. Tarkkaa etikettiä ja tiukkoja mielipiteitä... Niin kuin Anna Aerobic -kasetilla 80-luvulla sanottiin: "Muistakaa hengitykset! Hyvä!"

:)

KissajuttuTorstai 08.12.2005 22:17

"Et koskaan omista kissaa, sinulle vain sallitaan etuoikeus olla kissan elämässä." - Beryl Reid

Niih. Nyt tulee viisauden harkittuja sanoja:
Kissa opettaa omistajalleen pyyteetöntä rakkautta. Kissaa on rakastettava, vaikka se silpoo verhot ja oksentaa päiväpeitolle (Huom! Vain kuivapesu!). Kissa valitsee päiväunipaikakseen vieraan sylin, vaikka sille on juuri tarjonnut herkkuruokaa. Kissa kehrää ja antaa silittää vain silloin kun itse haluaa. Kissaa ei voi pitää väkisin sylissä edes silloin, kun on paha mieli.

Kissan rakkaus tulee, jos sitä jaksaa odottaa. Kissaa on rakastettava koko ajan, pyyteettömästi. Sitten vasta se rakastaa takaisin.

Ja vielä. Rakkaus on pyyteetöntä, ystävyys vastavuoroista.

Ugh, olen puhunut.

Summukka vai SumppilaLauantai 03.12.2005 16:31

Nonih. Eilen oltiin kattomassa E4:n pikkujoulukabaree Summassaaressa. Tai lähinnä siinä kiinnosti se bändi, jossa soitti Nurron Matti. Ihanaa! Kyllä musiikki voi parantaa paljon!

Autossa ei lämmitys toiminut. Pöytävaraushan ei sitten ollut mennyt perille. Tarjoilijan täytyi tarkistaa, että onko mahdollista tarjoilla maitoa pöytään. Kenkä lähti jalasta kesken humpan.

Ääh, ketä yritän huijata, ihan täydellisen hauska reissu =)

BoooringKeskiviikko 30.11.2005 20:12

Noniin, nyt siis on kirjoitettava, että Vaakkis pysyy ruodussa ;) Hirveen tunnollista tää mun elämä. Ei oo mitään kirjotettavaa, joten on kai keksittävä jotain.

Eilen luin kaksi kirjaa loppuun, Raili Mikkasen "Runokirje - kertomus nuoresta Katri Valasta" ja itkin koko ajan. Rakastan niitä runoja! NIIIN paljon! Luin myös Jostein Gaarderin "Enkelimysteerion" loppuun. Sillä on sellainen tyyli, että henkilöt on pantava sanomaan kaikkea ääliömäistä, että keskustelu pysyisi yllä, koska sen kirjat perustuu filosofiseen keskusteluun. Töks töks.

Uuh. KRääh. Pääh. Ei muuta? Ainakaan tänne kirjotettavaa =) Joku kissajuttu? Lapsukaiset tänään koulussa luuli, että oon nylkeny vanhan kissani hupuksi päähän, kun mulla on sellainen Helvi-täti -huppu. Parempia kissajuttuja jatkossa ;)

Helkatoiminta on parastaLauantai 19.11.2005 21:05

Helkanuoret on oikeasti paras harrastukseni ikinä. Sitä paitsi rakastan järjestöjä.

Siitäkin huolimatta jotkut päivät menevät kyllä näin:
1. Minulla ei ole avainta toimistollemme, vaikka olen sitä varten tullut Helsinkiin.
2. Saan avaimen, mutta minulla ei ole ovikoodia, enkä uskalla mennä toimistoon.
3. Saan ovikoodin ja aloitan tulostusurakan.
4. Tulostaminen ei onnistu, koska muste on kuivunut.
5. Päätän tulostaa värillisenä, mutta se ei onnistu koska värikin on kuivunut.
6. Päätän vaihtaa patruunat, mutta se ei onnistu, koska joku on ostanut väärän mallisia väri- ja mustepatruunoita.
7. Löydän oikeanlaisen väripatruunan ja tulostan kaiken sinisenä ja punaisena (ei kesä ku 3h, aika nopee tulostin).
8. PDF-tiedostoa ei saa tulostettua koska se on mustalla ja en osaa muokata sitä punaiseksi. Se tärkein paperi tietysti.
9. Olen jättänyt kaikki muut tärkeät paperit kotiin.
10. Energiajuoma loppuu.
11. Valitan elämästäni galtsun päiväkirjaan ja päätän, että tällaista ei enää koskaan....

TiistaiKeskiviikko 16.11.2005 00:00

No ettei nyt Vaakkiksen hyvälle päiväkirjan alulle kävisi huonosti... ;)

Huomenna on koulukuvaus. Ajattelin viedä kissan kaverikuvaan.

Eräs pieni poika antoi toissapäivänä varman vihjeen, kun tuskailin vaatetuksen vaikeutta tällaisena tärkeänä kuvauspäivänä. "Pistä vaatteet." Hirveen hyvä!

..niin ja shoppailuTiistai 08.11.2005 21:38

Olen ajatellut, että mitä paskempi päivä, sitä paremmin löytää jonkin helmen kirpparilta. Nyt kun on hiukan rahaakin, olen todennut, että mitä paskempi päivä, sitä paremman ostoksen tekee.

Tänään ostin talvikengät. Ostopäätöstä varten tarvitsi sovittaa vain yhtä paria. Miettikääpäs siitä sitten millainen päivä tänään on ollut...

Unettomia uniaMaanantai 07.11.2005 23:40

Koska naisella ei tässä kulttuurissa ole oikeutta nauttia syömisestä tai ainakaan sanoa sitä ääneen (mikä on muuten yksi syy miksi Gilmoren tytöt on niin hyvä! PUHUTAAN RUOASTA! *g*), niin jäljelle jää yksi parhaista tavoista viettää aikaa. Unet.

Nukkuminen on ihanaa. Muistan paljon uniani ja ne ovat juuri niin outoja kuin kuvitella saattaa. Tietenkin näen myös niitä tyypillisiä unia: lentämistä stressaantuneena, kun haluaa päästä irti kurjuudesta; nuoren naisen unia lapsensa kadottamisesta (se muuten on aika sairasta että melkein kaikki nuoret naiset näkevät niitä unia?!); ennen ajotaidon hankkimista autoilu-unia; joskus harvoin lucid-unia; tippumisia korkealta; toistuvia unia tai paikkoja unissa (joista ehdoton suosikkini Olkkolan vanha talo).

Omat uneni voi pilata vain - no kukas muu kuin minä itse. Viime yönä näin jatkuvasti unta, että olen nukkunut herätyskellon ohi. Yötä aiemmin unikuvittelin valvoneeni koko yön. Unettomat unet ovat pahimpia. Miksi haluan pilata sen ilon itseltäni? Tyhmä alitajunta.

En ollenkaan ymmärrä sitä, että esim. MLL raportoi nykynuorten unenpuutteesta. Vähänpä ymmärtävät nuoret hyvän päälle!

Ensimmäinen oppimani viittoma muuten oli: "Viime yönä näin sellaista ihmeellistä unta, että..."

Kauniita unia.

Whine and cryMaanantai 31.10.2005 23:14

Mä en tiedä missä mun seuraava paperinen blogi on. Jossain se on, en vaan löydä. Jos pitäiskin tän julkisena whinetyspaikkana? Tänään ärsytti nämä:

1. Arvatkaa kuka kävi kylässä. Tv-lupatarkastaja. Niih. Maksaisin tv-lupamaksua paljon mieluummin, jos Gilmoren tytöt uusittaisiin arkena ja B5 näytettäisiin
uusintoina ennen yhdeksää (aka nukkumaanmenoa).

2. Kissa käy tekemässä tarpeensa naapurin kukkapensaaseen. Voisko se tehdä ne oven eteen niin ei tartteis sitä varten hippuloida takapihalla.

3. Kissa oli tehnyt tarpeensa oven eteen, astuin siihen.

4. 90 sentin sipsit. Saatan räjähtää ennen kuun puoliväliä?

No oli hyvääkin (kun väkisin yrittää keksiä)
1. Kävi vieras, ei monasti käy.

2. Kissa on ihana ja haisee kissan tassuille.

3. Glögikausi on alkanut, kaupasta sai Hehkua.

4. Sipsit maksoi 90 snt.