IRC-Galleria

Tie PiexuunTiistai 22.08.2006 19:38

Olen nykyisin joka aamu matkalla Piexuun (kuten Karoliina-serkkuni rohkaisi sanomaan miettiessäni että onko se Pieksämäellä vai Pieksämäessä) reilun puoli tuntia. Ihan hauskaahan se ajaminen on, kun nyt on ensimmäisen kerran auto sitten kortin hankkimisen jälkeen. Ja tietysti myös vaarallista, kun en oikeasti osaa autolla ajaa.

Koivut ovat siinä tien varrella kuolleet kallioiden päälle, tuntuu ihan syksyltä. Vaikutelmaa lisää kolmihenkinen kurkiperhe, jonka olen nähnyt melkein joka aamu. Sunrise Avenuen levy toimi autoilumusiikkina kesällä - ei enää (paitsi FGB, hitti on aina hitti). Joten kohta varmaan soi Käärmeenkantaja. Rakastan syksyä :)

Se tie on kyllä NIIN hiljainen. Vastaan tulee pari henkilöautoa ja yksi rekka on aina ohitettavaa. Mutta tänään! Rekkaribongailuni eteni kahden vuoden hiljaiselon jälkeen numeroon kolme! =)

Hei onneksi ON syksy ja maanisen kauden paras alku käsillä, eihän tätä muuten kestäisi millään! Oikein sylettää kun aattelen, että vois olla kevät. UH.

Nyt se alkoiTiistai 15.08.2006 00:59

Aargh, mahaan sattuu, en saa unta, vatsahaava, verenpainetta ja masennusta.

Vaikka oli oikeasti ihan kiva päivä. Ehkä vaan aika rankkaa tää lomalta töihin palaaminen...

Synnytyksen jälkeinen masennusMaanantai 10.07.2006 16:37

Kissoilla on pidemmät viikset ku mulla, ja ne on kasvattanu partaansa vasta muutaman kuukauden. Onko reilua?! Ei voi olla ajattelematta, että asiat olisivat varsin toisin, jos mun viikset olisivat kasvaneet ajoissa. No... Tällainen SJM tulee tietysti, kun ehtii nähdä paljon unia, aika paljon olen öiseen aikaan ollut tuolla koululla.

Niin ja tietysti kun oli niin hauska viikonloppu, niin ei tää arki tunnu miltään :) Ihania vieraita ja lämmin keli; Countdown On Air oli erittäin onnistunut!

JuustonaksuhääpäiväLauantai 08.07.2006 01:41

Miinushääpäivät:
-3: poimulastu
-2: popcorn
-1: juustonaksu
0: hääpäivä

Ja sittenhän tulee jotain paperia ja nahkaa ja timanttia...

Tänään myös:
* GinGin kotona ("kampiakselin stefa" - elä kysy)
* liityin Haddaway-yhteisöön ("No ei varmaan oo! Vaikka onkin Shampoo-yhteisö, niin ei Haddawayta! Liityn kyllä jos on!")
* uippailua Niemisjärvessä
* KesPro
* kissojen kiusaamista
* GG 3.-kausi alkoi DVDltä ;)

Stressiä pitääKeskiviikko 28.06.2006 18:36

Olin hetki nukkumaan mentyäni nostanut päätäni ja lausunut vielä viimeisen filosooffisen ajatukseni:

"Mikä mulle on tullu! Kun laitan silmät kiinni, niin en nää enkä kuule enää mitään!"Sellasta se nukkuminen kuulkaa on...

GinGinSunnuntai 25.06.2006 23:52

Fiiuni GinGin osoittautui paskaksi. Tosin eihän se edes ole vielä minun. Mutta niin ku Kaa sanoo: "Kaikki autot on paskoja." Ja se sentään tietää mistä puhuu.

FiatTiistai 20.06.2006 21:34

"Autoradio äkkiä räsähtää
rytmi tunkee takapenkin hämärään
tuoksuu myski, hehkuu natsojen päät
kylkeä hiertää toisten kyynärpäät"
-MS

Huomenna haen sen...

Helvetin hiilistä puristettua...Maanantai 19.06.2006 22:39

Diamantit!

"Maybe the diamonds are not for everyone
Maybe the lie you live is all they really want
You stay silent watching all dreams around you fading
Slowly, slowly, slowly more away from you"

-Sunrise avenue

Toivon kaikkea hyvää autokaupoille ja autokauppiaille, koska sellaisia Paholaisen esikartanoita kyllä olen tänään nähnyt, että...
Ärsyttää että ärsyttää tämmöiset näin paljon!

Hyvää tuultaTiistai 13.06.2006 21:28

Hyviä hetkiä!

1. Bussissa Nurmeksen ja Kuhmon välillä
Rakastettavan bussikuskin, sokerihumalan ja PetShopBoysin Fundamentalin siivittämä ihanan sekopäinen olo. Helkanuoret <3

2. Killerirock
MS!!!, aurinkoa, lämpöä, hyvää seuraa ja Samppa Lajusen bestmanin minulle antama kärpäslätkä. Niin ja Sunrise Avenueta kannatti jäädä kuuntelemaan.

3. Äitiys
Hain eilen kissavauvakaksoset Hannalta, ovat ihan yli-ihkut. Kastajaiset pitämättä, tosin nimetkin päättämättä!

Kiitos SinulleLauantai 03.06.2006 14:46

En olisi ikinä uskonut, että tästä päivästä voi tulla minulle näin merkityksellinen. Ilon ja surun kyyneliä, sillä te olitte niin loistavia. Kiitos teille lähteneille, olette minulle tärkeämpiä kuin uskottekaan. Jäätte ajatuksiini.

Ajatuksiini jäät myös Sinä, joka varastit polkupyöräni. Muistan varmasti äskeisen kotimatkan, kun olisin halunnut vain päästä nopeasti kotiin rauhoittumaan ja itkemään itkun loppuun. Teit päivästäni täydellisen kurjan.