IRC-Galleria

Mullon finni, anna saikkuuPerjantai 23.11.2007 16:03

En oo kyllä ennen kuullu, että finnin takia sais sairauslomaa, mutta nyt on sekin maailman ihme nähty.

Sitte toisena juttuna sellainen muisto, kun multa oli joskus vuosia sitten jääny jemmaan 50 frangia lomarahaa. Kävin vaihtamassa sen Suomen valuutalle JKL:n Nordeassa, meni vähän vajaa tunti siellä jonotellessa, mutta kai mä siitä jonkun 37 markkaa silti sain. Kävin sillä rahalla ostamassa viikon ruokatarpeet ja olin tosi iloissani, kun sellaisen yllätysrahan olin löytynyt. Silloin olin opiskelija ja elin ilmeisestikin pyhällä hengellä.

Lopuksi vielä suositus laihduttajille: ruokapöydässä kun lukee Sonja O. kävi täällä, niin ei siinä kauaa viihdy, eikä ruokakaan maistu. Aina kun kirja alkaa käydä mielenkiintoiseksi, siinä aletaan puhumaan turpeista huulista ja viiksistä jotka hipovat paikkoja, joita ei voi tässä mainita. YÖK.

Kohta MS. :)
Eli nyt vasta minut on bongattu galleriasta. :)
Alkaa taas sensuuri sen suhteen, että mitä täällä päiväkirjassa voi lätistä. Vaikkakin tuntien nykynuorison, niin jos täällä ei oo jotain galleriakyselyä, esim. "testaa ootko hello kitty vai snoopy" -testiä, niin ei näitä muita merkintöjä kukaan jaksa lukea... ?)

Ihan hyvä päivä kyllä. Lopputuloksena oli yksi kirkkoveneen kuva etusormessa, mutta kävin sen liottamassa pois tuolla Peurungassa. Vesijuoksu on ihanaa. Melkein jo ymmärrän sen endorfiiniasian likkunnan jälkeen.

Printtailin muuten tämän galleriapäiviksen paperille, kun en ole oikeaa päiväkirjaa puoleentoista vuoteen kirjoittanut juuri lainkaan. Pari merkintää taitaa paperiversiossa olla. Aika jännä oli lukea noita vanhempia merkintöjä. Se ihanuushan tässä on, että huomaa, kuinka hyvin asiat on nyt. Voi nauttia elämästään :)

Mietiskelin joskus Hanksun työpaikasta lähtiessä, että voiko piexulaisia oppia .. no. Rakastamaan, sillä tavalla.. ei romanttista rakkautta vaan niin kuin ihminen voi työtään rakastaa. Niin nyt voi sanoa että ei, ei oppinut. Mutta nämä laukaalaiset ovat kyllä äärimmäisen ihania.

Kaikki on nyt niin ihanaa. Oisko nää nyt niitä endorfiineja? :)

TuusulaKeskiviikko 07.11.2007 19:37

Kävin kattomassa galleriaan viimeisimmäksi lisätty päiväkirjamerkintöjä. *tun mese on otettu jonkun koneelta pois ja joku taas arpoo kuka BB-asukkaista olisi.

Oon ihan jäässä, en voi kuvitella mitään noin kamalaa. Hätäuloskäyntien reittejä mietittiin syksyllä ja naureskeltiin kun ei oltu ihan varmoja, että mistä mennään...

Ja niin kauniin valkoinen kun maailma oli tänään.

Hellä rakastaja ja muita tarinoitaMaanantai 22.10.2007 00:00

Ihan hyvä loma! Erityisesti tulkoot mainituiksi seuraavat tapahtumat:

* Raision tehtaanmyymälä! Upea.

* Shop 'till you drop.

* Kolmisen viikkoa on aamuisin keittiön lattialta löytynyt pehmolelukoira, jota voi myös tyynynä käyttää. Olen tämän aarteen saanut joululahjaksi silloin, kun _varpunen_ oli vielä niin pieni poika, että tuollaisen söpöstelylahjan oli ostanut =) Kissat sen koiran tietysti keittiöön olivat kantaneet, mutta joka aamu, miksi? Mysteeri selvisi loman puolivälissä. Noustessani aamuteen keittoon näin keittiön lattialla hämmentävän tapahtuman: Kissamme Vaikku rakasti lelukoiraa hellästi.

* BB24/7. Aamulla, kun herää, voi laittaa telkkarista päälle kuvan, jossa minulle täysin vieraat ihmiset nukkuvat. Vähän koukutti, on täytynyt kotona kaksneljäseiskattomissa oloissa katsoa niitä koosteita. Hullua!!

* Viime yönä näin unta, että JKLn Kympin vieressä oleva ärrä oli Tampereen keskustassa ja olin siellä helkanuorten koulutuksessa mm. itisope-Annen kanssa. Hyviä unia kauttaaltaan koko loman ajan.

* Sain s-postia suurimmalta idoliltani. <3

Länness' on itä!Tiistai 09.10.2007 00:07

Itämainen tanssi lumoaa mystiikallaan. Varsinkin tänään, kun vedettiin samba-askelta The Arkin biisiin "The worrying kind". Mutta ei se mitään, koska heti sen jälkeen oli vuorossa Shakiran ja Beyoncén "Beautiful liar". Sekin taattua lähi-idän tuotantoa. Tän vielä kestää.

Sitte ku taustamusiikkina on Yötä, niin mä lopetan!

Syksy on ihmisen parasta aikaaSunnuntai 30.09.2007 00:09

Syysmania on jälleen käynnistynyt! Tällä kertaa energia on suuntautunut kissa-asioihin, kuntoiluun ja tietysti perinteiseen työntekoon. Ja työntekohan on mahtavaa! Kuuteen asti pystyy istumaan töissä koneella noin vain ja ihan sikana saan hommia aikaan! (no en, mutta ei sitä lasketa, tehokkuuden tunne on tärkein)

Viime vuonna ei tällaista huippumenoa ollut oikeastaan ollenkaan. Sen takia tuntuu nyt niin jättihyvältä.

Halki keltaisen metsän me kuljetaan :)

Hyviä juttujaPerjantai 24.08.2007 18:56

Tiiättehän sen tunteen, kun yhtäkkiä alkaa mielestä kummuta aivan törkeän hyviä juttuja? Tässä muutamia viime päivien ajalta:

1. Letit. Loistokeksintö!

2. Vihreä lima. Muuten inhottavaa, mutta kun se tulee omasta suusta/nenästä niin tsiisus että on hienoa kamaa ja tulee hyvä mieli. Pistin pari parasta päiväkirjan väliin.

3. Harry Potter on paska. Sen naisen (siis kirjailijan] moraalinen kehitys on jotain ekaluokkalaisten tasolla.

4. Kuumeen laskua seuraavan kokovartalohien analysointi. Siis miten polvet VOI hikoilla?

5. Kissalla on pehmeä turkki. Todella pehmeä. Siis ihan kuin jotain karvaa.

Okeiokei, en oo vielä galleriakommailukunnossa?

This was a terrible waste of feeling.Tiistai 21.08.2007 22:35

Kesän DWJ-rupeama alkaa olla lopuillaan. Jos sitä seuraavan erän tilaisi sitten taas perinteisesti jouluksi. Eli kirjoja.

Kaikkien aikojen lempikohta kuuluu näin:


"But I believe it does not matter to him what I think, for the more I consider it, the clearer it is to me that I was just an object, out beyond his prison, on which he hung some of the feelings he had no other outlet for. Is this always the way things are? Do we never know anyone better than this?

***

Even though we could never get near one another, he felt something. He may have decided it was impossible and unreal - as I see it now it was - but then what is possible, what is real, what is true? This was a terrible waste of feeling.

***

I have no heart to write any more today."


- Diana Wynne JonesDo we never know anyone better than this?

Missä mun verhot on, HÄ?!Perjantai 03.08.2007 14:12

Muuttomatkalla Laukaaseen kissat kertoivat vahvan mielipiteensä asiasta. Vaikku työnsi mahdottoman isot skeidat Vihtavuoren kohdalla ollakseen niin pieni kissa, Riesa taas veti heti kotipihaan päästyä tolkuttomat laatat. Varmaan hais pahalta se velikulta. Tekee niin eetvarttia heti ensi töikseen alkaa pestä kissoja, vaikka ois sitä laatikon purkuakin. Että muutto tänne on ollut juuri tuota kahta lajia.

Ai niin. Tää on tietenkin kaapelitalous, onneks vasta ostettiin se tallentava antennidigisovitin.

"Mä laitoin sulle tietokoneen, niin voit mennä galleriaan whinettään." Cheers =)

Tänään!Lauantai 07.07.2007 03:02

:)