IRC-Galleria

Unettomia uniaMaanantai 07.11.2005 23:40

Koska naisella ei tässä kulttuurissa ole oikeutta nauttia syömisestä tai ainakaan sanoa sitä ääneen (mikä on muuten yksi syy miksi Gilmoren tytöt on niin hyvä! PUHUTAAN RUOASTA! *g*), niin jäljelle jää yksi parhaista tavoista viettää aikaa. Unet.

Nukkuminen on ihanaa. Muistan paljon uniani ja ne ovat juuri niin outoja kuin kuvitella saattaa. Tietenkin näen myös niitä tyypillisiä unia: lentämistä stressaantuneena, kun haluaa päästä irti kurjuudesta; nuoren naisen unia lapsensa kadottamisesta (se muuten on aika sairasta että melkein kaikki nuoret naiset näkevät niitä unia?!); ennen ajotaidon hankkimista autoilu-unia; joskus harvoin lucid-unia; tippumisia korkealta; toistuvia unia tai paikkoja unissa (joista ehdoton suosikkini Olkkolan vanha talo).

Omat uneni voi pilata vain - no kukas muu kuin minä itse. Viime yönä näin jatkuvasti unta, että olen nukkunut herätyskellon ohi. Yötä aiemmin unikuvittelin valvoneeni koko yön. Unettomat unet ovat pahimpia. Miksi haluan pilata sen ilon itseltäni? Tyhmä alitajunta.

En ollenkaan ymmärrä sitä, että esim. MLL raportoi nykynuorten unenpuutteesta. Vähänpä ymmärtävät nuoret hyvän päälle!

Ensimmäinen oppimani viittoma muuten oli: "Viime yönä näin sellaista ihmeellistä unta, että..."

Kauniita unia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.