IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen
Lambells Lagoon
Vina Mango Farm

Mun hieno ruttoihottuma on melkein pelkkaa arpea enaa, punaiset myhkylat on lahes kokonaan poissa ja valkosia paiseita on enaa vaan muutama jaljella. Pian loppuu tohtori Alin pillerit ja voiteet, toivottavasti ei tarvitse hakea silta niita lisaa, koska se oli kuitenkin 100 dollaria pois mun taskusta ja muutaman tyotunnin menetys. Tosin Rick, meidan "kummiseta", tuli mulle toissapaivana kuiskaamaan etta jos annan ne kuitit Rickin kautta David-pomolle, niin saan rahani takaisin. Ja nain kavi! :D
Sain itseasiassa ekstraakin: kuitit oli 101 dollaria ja ma sain 120 doltsua takaisin... Kai se oli viikkorahapaiva! Tsih.
Koskaan en oo muuten mennyt fyysisesti nain masaksi yhden apinaduunin takia. Ekan viikon oli koko kosmos sekaisin huonon (lue= saastuneen) juomaveden takia ja koska unohdin syoda kun oli niin kuuma. Se meni jopa niin pitkalle etta aloin nakemaan asioita joita muut eivat nahneet, hitto et pelotti :F
Tokalla viikolla alko se karmea mangoihottuma, raaputtelin itteni vereslihalle ja paiseet vaan paisu paisumistaan. Vaatteita vaihtaessa tuli vakisinkin itku kun kangas hiveli avohaavoja ja voi sita hoosiannaa mika musta kuulu kun yritin kayda suihkussa (auenneet paiseet + juokseva vesi = NOT COOL).
Toista en kuitenkaan ottanut vapaata, koska oon Väkevä. Nostin vaan kipulaakityksen maaraa ja pistin kolikoita mun paansisaiseen Suomi-jukeboksiin seka kaansin nupit kaakkoon.
Ma tykkaan mun elamasta taalla. Hoen tota koko ajan, se on merkki :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.